sun-rocks -open- 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 sun-rocks -open-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightleaf
Member

eva
948
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 maand
Gender:
Rank: Warrior
Lightleaf
BerichtOnderwerp: sun-rocks -open-   ma 22 sep 2014 - 21:28

Lightpaw liet zich met een tevreden zucht neerploffen op een rots. Met een klein gilletje sprong ze direct weer overeind. Het was warm! Niet het verbrand-je-poten-warm, het was best aangenaam. Niet warmer dan de zon, -dat zou vreemd zijn- maar warmen dan een gewone, ordinaire, rots. De poes vroeg zich af hoe een stukje van de zon erin zou kunnen kruipen. Ergens in haar hoofd wist ze dat het er niet écht in was, maar toch..Lightpaw liet zich voorzichtig zakken. Door de warmte ontspanden haar spieren. Met een tevreden zucht ademde ze uit. Haar gedachten dwaalden af naar Hate en wat hij nu aan het doen zou zijn. Dat gebeurde wel vaker,nuja, héél veel vaker. Misschien wist hij hoe het in elkaar zat. Ze schudde haar hoofd. Op een of andere manier werd ze wat verdrietig van al die gedachten, het was ook een tijd geleden dat ze hem gezien had. Lightpaw verplaatste haar gedachten naar Greenleaf, al het nieuwe dat er was. en gelukkig, prooi. Haar bruine ogen zochten het gebied af, misschien was er iemand in de buurt die wou gaan jagen.


wie ik ben? Ik ben niemand, ik ben mezelf.


Bedankt:
 
Lightleaf/Fantasypaw.
the things we lose have a way of coming back to us in the end, if not always in the way we expect- luna lovegood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
sun-rocks -open-
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: