Why they call us "Riverclan" [Desertpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Why they call us "Riverclan" [Desertpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Yanthe
577
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Why they call us "Riverclan" [Desertpaw]   vr 27 maa 2015 - 21:57


De zilveren poes was al vroeg uit de veren, klaar om haar apprentice eens mee te nemen naar de Stream. Ravenmist zou Desertpaw het territorium laten zien, dus Silver zou alvast beginnen met de beginselen die je moest kennen als Warrior. Ze trippelde snel naar de apprentice den toe, waar de jonge apprentice twee dagen geleden haar intrek had genomen. "Desert," mauwde ze toen ze haar kopje tussen de takken door had gestoken. "Klaar voor je eerste echt training?" mauwde ze met een opgewekt glimlachje. "Zorg dat je direct klaar staat aan de ingang van het kamp." vervolgde ze snel en trok haar kopje vervolgens terug, waarna ze al richting de ingang van het kamp liep. Ze zette zich er neer en liet haar geplande training nog eens door haar kopje gaan. De zon scheen fel, wat al positief was. Ze zou de apprentice laten zien waar Riverclan écht voor bekend stond.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertkit
Member

Alexandra but call me alexx
250
Actief

CAT'S PROFILE
Age: i am 6 moons old
Gender:
Rank: Apprentice
Desertkit
BerichtOnderwerp: Re: Why they call us "Riverclan" [Desertpaw]   vr 27 maa 2015 - 22:24

Desertpaw was al een tijdje wakker, toch lag ze nog steeds in haar nest. Niet omdat ze lui was of niet wou opstaan. In tegendeel, ze wou heel graag opstaan en rond gaan rennen. Ze lag daar nog steeds omdat ze wou dat haar mentor haar direct vond voor haar training. Als ze niet in haar nest lag wie weet hoe lang het zou kunnen duren tot haar mentor haar vond, het kon een heel minuut later zijn. Dus bleef de kleine creme kleurige poes zo stil mogelijk liggen, wat om eerlijk te zijn eigenlijk niet zo stil is. Zodra het hoofd van Silvercloud, een van hara mentors, de den in kwam sprong de apprentice bijna direct omhoog. Toch door een of ander mirakel bleef ze liggen en luisterde ze naar haar mentor. En zodra haar mentor's hoofd verdween sprong de poes omhoog en begon ze richting de uitgang van de apprenticeden te sprinten, echter al na een paar stappen had de poes door hoe haar vacht stond van het slapen. Dus zo snel mogelijk begon de poes haar vacht likjes te geven, om het zo snel mogelijk toonbaar te maken. Zodra de poes tevreden was, of het ten minste goed genoeg vond rende ze hyper de den uit en in de richting van de ingang van het camp. Zodra ze daar aankwam kwam ze tot een stop recht voor haar mentor. "Wat gaan we vandaag doen?" Vroeg de kitten opgewonden, niet eens proberend de hyperheid in haar stem te maskeren sinds ze wist dat dat niet ging werken. Lovelypaw x Luckypaw x Sharppaw x Tearpaw x Stormpaw x Locustpaw x Desertkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
577
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: Why they call us "Riverclan" [Desertpaw]   za 28 maa 2015 - 19:41

De poes richtte zich direct op toen haar apprentice, Desertpaw, enthousiast voor haar verscheen. "Wat gaan we vandaag doen?" Ze snorde even geamuseerd bij het horen van haar vraag. "Vandaag leer ik je waar onze clan écht voor bekend staat," beantwoorde ze de vraag van de jonge poes. "Ik leer je nog niet hoe je moet jagen of hoe je moet vechten, maar ga je eerst klaarmaken om te leren zwemmen." ging ze direct verder en draaide zich al om. Ze zette er een behoorlijk tempo achter, wetend dat de apprentice haar wel zou volgen. Toch draaide ze haar kopje af en toe naar Desert om. Even minderde ze haar tempo, zodat het poesje haar terug kon bijbenen. "Hoe beter je het zwemmen onder de knie hebt, hoe beter je spieren evolueren." zei ze met een glimlachje. Desertpaw zou snel genoeg de andere dingen leren, daar was ze zeker van.
Eenmaal bij de Stream zette ze zich kort neer. Ze had niet voor de River gekozen, aangezien het water daar vele woester was. Ze zou haar apprentice eerst kennis laten maken aan het water zelf en welke spieren ze moest gebruiken om zich voort te bewegen in het water. Ze zou het stap voor stap opbouwen. "Ben je hier al eens geweest?" De poes wenkte kort naar de Stream. "Deze waterstroom word de Stream genoemd, omdat deze vele kalmer en kleiner is als de River." Informeerde ze de kat maar ineens. Ze ging het dan we stap voor stap doen, maar de apprentice kreeg bij elke stap een heleboel informatie mee. Tegen het einde van haar apprentice periode zou ze elk hoekje van het territorium zelf kunnen doorkruisen, zonder te verdwalen.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why they call us "Riverclan" [Desertpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: