Quiet and peacefull 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Quiet and peacefull

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Juno
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank: Elder
Ravenmist
BerichtOnderwerp: Quiet and peacefull   zo 14 jun 2015 - 21:01

Ravenmist hatd vandaag eens nergens zij in, zelf de kits pesten wat hij normaal zo graag doet kan hem niet vermaken. Dus was hij opweg naar de stream. Het was zijn lievelingsplek in het territory. Het hadt alles! beschutting, eten en drinken. Wat wil een kater nou nog meer? eenmaal aangekomen scheen de zon volop. Hij speurde et water af naar een vis. Hij haalde uit met zijn poot MIS! hij werdt afgeleid door een onbekende geur.

~Eerste post Ripa


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member

863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Quiet and peacefull   di 16 jun 2015 - 18:27

Ripa sloop door het mossige gebied, het voelde zacht en nat. Waarom was bijna alles hier nat, hij zuchten kort maar hielt zich sterk en ging recht staan. Hij besloot een kat weer te gaan verwonden om de Clan door te vertellen dat ze gevaarlijk waren en geen watjes, vaak deden andere katten er al wat aan. Hij was geen echte Bloodclanner, nog niet. Hij zal er een worden, hij ademde in en keek met trots in het rond. Het ergste was dat hij niks meer wist, zijn hele verleden. Hij wist niet eens meer dat de Thunderclan hem verraden zou hebben, hij rook een geur waarna hij zijn klauwen ontbloten als of hij uit was op zijn prooi. Hij sloop door het riet, na een tijdje voelde hij water onder zijn poten. Hij zag een zwarte kater staan met gele ogen, deze was uit op prooi. Vlug sprong Ripa aan de kant, geluidloos. Hij gromde en sprong recht op de zwarte kater af, hij was een beest in het woud en was een ridder in de Bloodclan. Hij grauwde en sloeg uit naar de poten, vlak daarna ramde hij tegen de kater aan om deze omver te duwen. Hij drukte met zijn voorpoot stevig tegen de kater aan, waarna hij van de kater af ging. Hij was niet iemand die een andere kat tegen de grond aan hielt, hij was uit op bloed en hapte naar de nek van de kater.GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud

Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Juno
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank: Elder
Ravenmist
BerichtOnderwerp: Re: Quiet and peacefull   di 16 jun 2015 - 18:51

Alles gebeurde snel hij hoorde gegrom en een cyperse kater duwde hem omver. Hij schrok zich rot. Waarom? Ik heb toch niks gedaan? die gedachten gierden door zijn hoofd. Maar er was geen tijd om te denken. De kater hadt raven omgedraaid en in zijn nek gegrepen. Maar raven was sterk en iets ouder. Hij bevrijde zich uit zijn greep en haalde uit naar het gezicht van zijn snelle tegenstander. En draaide rondjes zodat het moeilijker is voor de tegenstander om naar zijn hoofd te grijpen. Zijb gezicht is zijn alles het is zijn trots en wie hij is. Hij was namelijk erg ijdel. en bovendien ook erg nieuwsgierig. "Wie ben jij? En wat doe jij in dit territory?" Hij mag dan wel lak aan de regels hebben hij is wel een loyale kat die alles voor riverclan zou doen, behalve dan voor katten die jonger zijn dan hem. Het begon bovendien ook nog te regenen. Daardoor zou zijn wond in zijn nek nog heviger bloeden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member

863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Quiet and peacefull   di 16 jun 2015 - 23:31

Ripa siste naar de kater toen hij weer terug stond op de grond, "Wie ben jij? En wat doe jij in dit territory?" Sprak de kater, de regen begon te vallen. Modder, ook handig op het moment dat je snel moet zijn. Even moest hij een andere techniek verzinnen maar dat deed hij al snel hij rende op de kater af waardoor hij vlak voor hem op de grond ging liggen en door de modder door schoof om zijn klauwen in zijn buik te zetten, eenmaal achter de kater krabbelde hij overeind. Hij staarde naar de kater en gaf een goeie mep tegen de staart aan, hij keek de kater uitdagend aan. Hij probeerde daarna de kater te vloeren door met zijn achter poten de poten van de kater te raken, hij staarde de kater met een grijns aan. Hij probeerde daarna hem tegen de grond aan te pinnen zodat hij minder makkelijk weg zou komen en zetten zijn poot tegen de katers zijn keel aan, alleen daarna nam hij afstand. Hij had deze kater kunnen vermoorden, weer deed hij zoiets niet. Het was namelijk nog niet de bedoeling om ze te vermoorden, hij haalde hier na flink uit naar zijn oog om deze uit het gezicht te krijgen van de kater. Hoe minder hij kon zien hoe makkelijker, toch.GZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud

Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Juno
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank: Elder
Ravenmist
BerichtOnderwerp: Re: Quiet and peacefull   wo 17 jun 2015 - 11:38

De kater gleed door de modder en lag nu onder ravenmist. Zijn klauwen graaiden naar zijn buik terwijl hij het uitschreeuwde van de pijn. Nu was de jongere kater achter hem en hij klom overeind, snel daarna werdt zijn staart aangevallen. Dat maakte ravenmist niet uit. Dat maakt niemand iets uit als je een wond hebt aan je buik. "w, w, Waarom ik!?" stamelde hij. Hij werdt bij zijn keel vast geprepen. En een klauw haalde uit naar zijn oog en 1 kant werdt zwart. "WAT DEED JE!?" Bloed gleed over zijn wangen en zijn andere oog werdt ook verblind door zijn tranen van de pijn. Hij zakte dor zijn poten en en probeerde met zijn klauwen uit tehalen naar het gezicht van de vreemde kater. Dit is het dan... Hier sterf ik Die gedachtes gingen door zijn hoofd oten hij onder de modder nat en met maar 1 oog op de grond lag.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ripa
Member

863
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Quiet and peacefull   zo 21 jun 2015 - 20:14

Ripa grauwde naar de kater voor hem. Hij staarde de zwarte kater aan, Hij had een oog eruit geslagen. Een grijns sierde zijn lippen, hij sloeg nog eens op die plek. Gewoon om te kijken of hij meer zou kunnen raken, "w, w, Waarom ik!?" stamelde de zwarte kater. Hij staarde en greep de kater vast bij zijn nek waarna hij hem wegwierp, hij had veel kracht in zijn spieren. Toch was hij verzwakt door alle wonden die hij nog mee droeg. "WAT DEED JE!?" Riep de kater daarna waarna bloed uit het gat stroomde en tranen de wangen van de zwarte kater vulden, hij drukte de kater tegen de grond en hield zijn kin hoog. Hij lachte even, hij drukte nog even op zijn keel om hem te vermoorden maar het was beter als ze een verminkte kat in Riverclan aan zien komen. "Ik laat je leven op een voorwaarden, als jij de Riverclan verteld dat de Bloodclan terug op zijn staat is." Grauwde hij en gaf nog een klap in de gezicht van de kater. Hij voelde zich goed, ook was dit het ding wat Claw wilden. Iets in hem zei dat het ook niet goed voelde, het voelde pijnlijk. Hij stapte van de kater af en draaide zich om, hij liep weg alleen stopte hij heel even. "En als je het niet doet kom ik je zoeken." Grauwde hij met bloed wat over zijn klauwen liep, hij zag het oog wat hij er uit had geslagen nog ergens op de grond liggen.

~Einde topic, je mag nog reagerenGZ: http://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud

Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Juno
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank: Elder
Ravenmist
BerichtOnderwerp: Re: Quiet and peacefull   ma 22 jun 2015 - 12:30

De kater greep naar de keel van ravenmist maar zijn greep verslapte snel hij begon te praten. "Ik laat je leven op een voorwaarden, als jij de Riverclan verteld dat de Bloodclan terug op zijn staat is." "o.. okay..." beantwoorde Ravenmist. De kater liep weg en Raven hapte naar adem. Maar de Kater draaide om en gooide nog een dreigement naar z'n hoofd. "En als je het niet doet kom ik je zoeken.". Toen hij zeker wist dat de cypers weg was probeerde hij overeind te komen, dat was iets dat moeilijk lukte. en hij strompelde richting het kamp...

~ook het topic uit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Quiet and peacefull
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: