Welcome to the Jungle {TS} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Welcome to the Jungle {TS}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Arcanewish
StarClan

Daan ♫
563
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Welcome to the Jungle {TS}   za 11 jul 2015, 20:48

welcome to the jungle
we've got fun and games We got everything you want honey, we know the names
Welkom allemaal in mijn nieuwe topic-zoektopic. Voor alle accounts die ik actief wil gaan maken ga ik hier wat basisinformatie neerzetten die handig is om te weten als je een topic met deze aan wilt gaan, en ook de hoeveelheid topics die ik ongeveer wil nemen. Ook als dit account tijdelijk gesloten is voor topics zal dit erbij staan, zodat er geen topics komen waar ik geen tijd/inspiratie voor heb. Als jullie nog leuke verhaallijntjes willen doen met mijn accounts staat mijn pb altijd open. Verhaallijntjes en andere opmerkingen graag naar Fawnstep's in pb!

ThunderClan
[center[/center]
Sandkit is een dochtertje van Glowstick ✗ Snowblossom. Ze is nog erg jong en moet nog een hoop leren hoe het leven allemaal in elkaar zit, maar heeft er de zekere potentie wel voor. Deze kitten heeft de droom om later een sterke warrior te worden, net zoals haar opa ooit was. Vaak zal ze overkomen als een kleine diva, eentje die het leuk vindt om de leiding over te nemen en anderen rond te commanderen. Ondanks dat zal ze haar vrienden en familie nooit in de steek laten.

RiverClan
Galepaw is een jonge kater en een zoon van Bravesoul ✗ Riversong. Deze jongen heeft het nog altijd moeilijk met de dood van zijn vader, want dit was altijd al zijn grote voorbeeld. Hij wilde als kleine kit net zo sterk worden als hem, en dat is dan ook een droom die hij nu aan het verwezenlijken is. Het is een echte gentlemen en wil de eer van zijn bloedlijn hoog houden. Hij is een echte waterrat en sociaal ook erg goed. Wat er nog bijzonder aan hem is, is dat hij veel groter is dan de gemiddelde kater van zijn leeftijd.

WindClan
Tigerkit is een jong katertje met veel potentie. Hij staat bekend als een pestkop in de nursery omdat hij nogal kieskeurig is wat betreft vriendjes maken. Val je hier dus buiten, dan zal je aan hem een zware last hebben. Hij geeft werkelijk geen haarbal om de kittens die niet tot zijn vriendenkring behoren - die door dit gedrag dus ook niet al te groot is. De reden van dit misselijke gedrag is voor iedereen onbekend, al denken de Queens dat het komt omdat hij een wees is zonder enige familie die nog in leven is. Toch staat hij er alleen voor, want er is niemand die voor hem wilt zorgen en tevens laat hij dat niet eens toe. Hij staat er ook om bekend dat hij bijna altijd samen is met Raptorkit, zijn partner in crime. Ook het woord respect staat niet bepaald in zijn woordenboek, enkel tegenover Everstar heeft hij ontzag.

[center[/center]
Sparrowfeather is een jonge medicine cat die erom bekend staat dat één van zijn achterpoten verlamd is. Dit is gekomen doordat hij als jonge apprentice werd aangevallen door een ShadowClan kater die hem meedogenloos afranselde. Deze kater is erg rustig en probeert alles altijd zo goed mogelijk op te lossen. Toch is hij wel wat voorzichtig en soms wat overbezorgd, hij lijkt hierdoor ouder dan hij werkelijk is.

ShadowClan
Fawnstep is een dochter van Flamepath ✗ Innerghost die alweer voor de tweede keer de rang van Queen mag dragen. Deze kattin heeft in haar leven al veel meegemaakt en heeft aardig wat krassen op haar ziel zitten, deels door haar eigen stommiteiten. Op dit moment is ze al de moeder van Roughpaw, Slatepaw, Hailpaw en Aurorapaw. Binnenkort zal ze bevallen van haar tweede nest bestaand uit Heavekit, Rainkit, Crescentkit en Flintkit. Ze wordt door sommige leden uit de clan een beetje geminacht, omdat ze haar niet bepaald veel waard vinden. Toch kan ze een aardige kattin zijn, maar wel met een scherpe tong en een enorme loyaliteit aan haar clan. Ze heeft sinds kort een paar pleegkittens erbij genomen, wat haar moederinstincten weer eens bewijst: Furzekit, Hailkit, Charkit en Rosykit.

Arcanewish is de dochter van Psychevoice en draagt nu sinds een tijdje de naam van warrior. Het is een mooie kattin die zich ook wel bewust is van haar schoonheid, maar er absoluut niet mee wilt pronken of iets in die richting. Arcanewish is heel in zichzelf teruggetrokken en heeft een angst om iedereen om zich heen te verliezen, dat is omdat ze haar moeder voor haar ogen heeft zien sterven. Ze hecht zich heel snel aan haar vrienden en dat kan door hen soms wel als irritant worden ervaren.

Ivypaw is een dochtertje van Thrushdive ✗ Snowynight. Al vanaf jongs af aan werd ze erg gepest door een bepaald groepje en is ze hierdoor heel schuw en verlegen geworden. Het lijkt er tevens op dat ze gemakkelijker sociale contacten legt met katten die niet van ShadowClan zijn. Al is dit tegen de regels, niemand weet er van en dan is het goed. Ze heeft een enorm zacht en verlegen karakter en het is meestal moeilijk om bij haar binnen te dringen. Ook is ze snel gekwetst en aangedaan waardoor je wel eventjes op je woorden moet letten. Meestal neemt ze dingen namelijk serieuzer dan ze zijn. Iets wat opvalt aan haar is dat ze de nagels mist aan haar rechter voorpoot.

Thawkit is het zoontje van Ravenheart ✗ Dauntrose, en om hem in één woord meteen goed te beschrijven is het een echte goedzak. Dit katertje is nog erg jong en naïef en zal zijn hele leven de karaktertrek hebben om anderen voor zichzelf te plaatsen. Hij wilt eerst iedereen om zich heen gelukkig hebben, dan pas gaat hij naar zichzelf kijken. Dit katertje maakt best wel snel vrienden omdat hij snel meegaat in de wil van anderen, ook al weet hij zelf vaak wel beter - bijvoorbeeld als het gaat om dingen zoals stiekem het kamp uit sneaken, het mag niet, maar om de ander tevreden te stellen zal hij het toch doen. Zijn vrienden zal hij nooit en te nimmer laten stikken, net zoals zijn familie.
Laatst aangepast door Arcanewish op ma 10 aug 2015, 13:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakshade
Member

Endria
157
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   za 11 jul 2015, 20:55

Oakshade x Arcanewish of Canarykit x Thawkit?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thymewillow
StarClan

Nyn
861
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✩ Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   za 11 jul 2015, 21:03

Snow x Sand? c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arcanewish
StarClan

Daan ♫
563
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   za 11 jul 2015, 21:18

@Endria, sws Oak x Arcane. Als je wilt kunnen we ook both doen.
@Nyn, is goed haha :'3

Kunnen jullie ze maken?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakshade
Member

Endria
157
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   za 11 jul 2015, 21:26

http://www.warriorcatsnl.com/t24956-back-to-december#588624

Here you go^^ Die voor Thawkit maak ik nog wel een keer aan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

2815
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   wo 15 jul 2015, 20:42

Ivy x Mazie? maak jij? :3
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jamie
799
Actief
"If I cannot move heaven, I will raise hell. Acheronta Movebo"

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   do 16 jul 2015, 10:44

Leopardkit x Een van je Shadowclanners, of allemaal :')


All my life it has scorched in my veins
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1106
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   do 16 jul 2015, 10:46

@Jamie, allemaal x'3 We hebben sws Fawn x Leopard al. Dus.. als jij maakt :'D
@Hanna, ik zal kijken wanneer ik tijd heb :'D

Sws zullen de nieuwe topics wat vertraging hebben omdat ik zo af en toe maar op de laptop kan de komende weken en ik altijd eerst de verhaallijntopics doe haha.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jamie
799
Actief
"If I cannot move heaven, I will raise hell. Acheronta Movebo"

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to the Jungle {TS}   vr 17 jul 2015, 12:05All my life it has scorched in my veins
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Welcome to the Jungle {TS}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: