What's wrong with being confident? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 What's wrong with being confident?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Aurora Borealis
987
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: What's wrong with being confident?   di 29 dec 2015 - 17:19


Met een verveelde blik lag ze met haar kop op de grond, haar hele lichaam om haar enige kitten heen gekruld. De vader? Die deed er niet toe. De kleine kitten was de enige die er toe deed. De kleine kater was constant bezig met ontsnappen en wegkruipen en soms zelfs op een manier dat zelfs zij het niet door had. Het enige wat haar grootste zorg was dat hem nu iets zou overkomen en ze volgde elke stap die hij zette.
Maar ondanks alles wilde ze niet de hele dag in de nursery liggen maar wilde ze dat ondankbare nest van een Raptorpaw nog eens even goed laten zien hoe een echte warrior zich gedroeg alsof ze zelf de beste warrior van het kamp was. Nee ze zou de perfecte deputy zijn! Regeren met harde klauw en iedereen die niet deed wat zij ze opdroeg had een probleem, haar klauw in zn nek.
Ze keek op uit haar gedachtes naar de plek waar ze zeker wist net nog een klein bolletje pluis lag te slapen, ze stond op en ging op zoek naar de kleine doerrak om die meteen in zijn nek te grijpen en mee te sleuren naar haar nest in de Nursery. 'Bear hier blijven!' Zei ze terwijl ze hem streng aankeek en een lik over zn kop gaf.

- Bearkit eerste post
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearpaw-
StarClan

Michelle
139
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What's wrong with being confident?   za 9 jan 2016 - 21:15

In stilte had hij gewacht. Net alsof hij sliep lag hij daar opgekrult wachtend tot zijn mama even haar ogen dicht deed of afgeleid werdt door een andere mama. Wachtend op het moment dat hij zijn kans zou kunnen grijpen en weg zou kunnen schieten en daar was het dan. Dat sprankje hoop waar de zilveroogige kitten op had gewacht en nog voor zijn moeder terug kon kijken was hij zo stilletjes als maar kon omhoog gekomen en was nu met een poot buiten de nursery. Yes yes yes daar gaan we daa... "Maaaamhhjh." In een piepend protest werdt hij terug getrokken en staarde haar met een heuze pout aan. "Maar ik wil op onderzoek gaan! Alle andere kittens mogen al op onderzoek waarom ikke niet.." Met een klein trillipje en ogen alsof hij ieder moment in huilen uit kon barsten staarde hij haar aan. Ha niemand zou ooit de famous Bearpout kunnen weerstaan. Zelfs mama niet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What's wrong with being confident?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: