Life goes on and on and on 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Life goes on and on and on

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ironsoul
Member
Life goes on and on and on LZ9ajdK
Wölf
260
Actief
True friends stab you in the front

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ironsoul
BerichtOnderwerp: Life goes on and on and on   Life goes on and on and on Icon_minitimedo 31 dec 2015 - 11:58


ironsoul
We used to have it all
Met meer moeite dan anders sleurde de warrior zichzelf uit zijn nest. Het waren slopende dagen geweest, niet alleen voor hem, maar voor de hele clan. De dood van Shrewstar had iedereen diep geraakt en de clan deels ontwricht achtergelaten. Innerstar zou haar best mogen doen om het terug op te bouwen, al stond ze er natuurlijk niet alleen voor. En hij moest zijn plicht als warrior voor de clan blijven vervullen. Daarom wandelde hij het kamp uit, meer slenterend dan zijn normale stevige tred. Hij wist niet precies wat hij ging doen, jagen of een grens inspecteren. Waarschijnlijk een mix van de twee, sinds ze alles konden gebruiken wat er van prooi binnen gehaald kon worden.

Er waren zoveel katten ziek. Hij was gelukkig nog gespaard gebleven. Ironsoul liet zijn blauwe ogen over de omgeving gaan, zag niets tot hij het rook. Een clangenoot, verborgen in de schaduwen. Zelfs hij had moeite om de precieze locatie te achterhalen. Tot hij uiteindelijk Darkpaw zag. "Ha, Darkpaw! Ik zou zeggen blij je te zien, maar dat was bijna niet het geval", Grijnsde de zwarte kater. Zijn humor weer. "Wat ben je aan 't doen?" Vroeg hij toen. Misschien was de apprentice wel aan het trainen met zijn mentor, als hij er al een had..

&Darkpaw


Life goes on and on and on 2mi14js
I wouldn't hold my breath if I was you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Life goes on and on and on
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: