Freeze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Freeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenfall
StarClan
Freeze Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Freeze    Freeze Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 19:16

Diep in de land der dromen lag het zwart witte katertje rustig te slapen. Leaf-bare was doorgebroken, dat er voor zorgde dat iedereen dicht tegen elkaar aan lag. Een zwak geluid liet het katertje opschrikken. Terwijl hij langzaam wakker werd hief hij zijn kop en luisterde naar de complete stilte. Zo te horen en te voelen was hij als eerste die wakker was geworden in de nursery. Zijn dromen leken vannacht op oneindige velden met ruisend lang gras, ontelbare sterren die in de donkere lucht schitterde en op hem neer keken vanaf de silverpels. Deze droom had hij bijna elke nacht, elke nacht voelde hij de wind die door zijn korte vachtje blies en de gras onder zijn potten kietelde. Geluidloos probeerde hij op te staan, niet dat het werkte want hij kukelde al meteen over een van zijn siblings en belande op zijn snoet. Terwijl hij nogmaals probeerde op te staan struikelde hij opnieuw, deze keer over zijn moeder's uitstekende poot waardoor hij uit het nest rolde en een ijzige windvlaag door zijn korte vacht boorde. Niet alleen de wind die hij voelde was koud, iets was onder zijn lichaampje knarste maakte alles twee keer zo koud. Klapper tanden probeerde hij op te krabbelen maar de ijzige kou had hem letterlijk aan de grond gevroren. Daar bleef het kleine katertje liggen, wachten wat het lot met hem zou doen.

-First RosepawThe world around us is burning
Freeze Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
Freeze K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: Freeze    Freeze Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 21:00Rose keek wat verveeld om zich heen het was zo saai hier in het kamp er was gewoon niks te doen, Veel katten waren weg doen whatever ze aan het doen waren het kon Rose niet eens schelen ze kon wel een wandeling maken maar nee geen zin het was toch super koud geen weer voor een fijne wandeling of jacht, Rose draaide rustig met haar kop en ging langs alle Dennen Warriors,Apprentice,Leader,Med-cat,Nersury...haar ijs blauwe ogen bleven bij de nersury haken er lag een soort wit zwart boll dicht bij de ingang 'What the...' sprak de flame point poes verbaasd toen ze er na toe trippelde, Een kitten? was haar eerste gedachten toen ze dichter bij de boll kwam wat deed die hier zo ver van zijn moeder? Rose sloeg haar dikke staart om de kitten heen het was koud en ze probeerde wat warmte te bieden, Rose gaf hem een zachte por leefde hij nog wel?


Freeze 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Freeze Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Freeze    Freeze Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 9:25

Zijn buikje rees omhoog en vervolgens weer omlaag, het was de enige wat er bewoog in zijn kleine lichaampje. Voor de rest lag de kater zo stil als een muis in de hoop sneeuw, ademwolkjes verlieten zijn bekje en begon weer te trillen. Waarom moest hij zo klunzig zijn? Waarom was hij gestruikelt en uit de den gerolt!? Hij kon zich wel een klap voor zijn kop verkopen, totdat er een warme pluizige staart om zijn lichaampje krulde. Meteen kwam het kleintje in actie en kroop zo veel mogelijk in de warme plek die aan zijn moeder liet denken. Hij liet een boze gepiep door het kamp dwalen, boos op zijn moeder dat ze hem pas nu had ontdekt! "Mwa.." Probeerde hij, nee. Zo klonk het niet. In zijn gedachten ging het vloeiend maar de klanken die hij moest uitspreken ging een stuk moeilijker dan het katertje had gedacht. "Ma-mwa..?" Zijn eerste woordje! Ja; Na eindelijk te worstelen met zich zelf kon hij nu zijn eerste woord beter uitspreken dan gedacht. "Mwama?" Probeerde hij weer, deze keer klonk het tien keer beter! Snel kroop hij meer tgen het warme gestaalte aan, met het idee in zijn kop dat hij deze kat nooit keer alleen zou laten. Dit was zijn mama! Toch..?

Telefoon bericht.. Let niet op de spelfouten ;o
Goodjob San! Nu denkt die dat Rose Raafies moeder is :')The world around us is burning
Freeze Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
Freeze K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: Freeze    Freeze Icon_minitimezo 24 jan 2016 - 13:51Rose keek wat ongemakkelijk toe hoe bolletje begon te bewegen en dichter tegen haar drukte hij had het duidelijk koud en zocht naarr warmte maar toch het voelde...Raar "Mwa.." Probeerde hij Rose schrok even van gepiep ze verstond er niks van wat wilde hij nou? "Ma-mwa..?" klonk het weer Rose keek met een moeilijk gezicht naar de kleine kitten hij dacht dat zij zijn moeder was sirieus? Hadden kittens niet zoon speciale zintuig dat ze hun moeder konden onderscheiden van andere kattins? Al was deze kitten wel erg klein en jong wacht zou dit de kitten zijn van Dewflouwer? Het zou best kunnen ze had haar kittens pas en deze nou best wel in her nestje passen,"Mwama?" Probeerde hij weer Rose driaaide even met haar oren oh god ze had helemaal geen verstand van kittens 'Hmm...Nee lieverd ik ben je moeder niet' sprak ze rustig en op een warmte toon ja zo moest je kittens toch aanspreken? vooral als ze niet van jouw waren Rose gleed met haar blik van de kitten af en keek de nersury in 'Je moeder is daar binnen' mompelde ze vervolegns, Nou hopleijk was ze daar binnen.

ja wat moest ik anders xD


Freeze 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
Freeze Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: Freeze    Freeze Icon_minitimema 1 feb 2016 - 7:48

'Hmm...Nee lieverd ik ben je moeder niet' Niet zijn moeder? M-maar.. Waar was zijn mama dan? Hij kon haar geur lifhtkes oppikken tussen de wind die door het kamp blies, maar deze kat hield hem warm en dat deed moeders toch ook? 'Je moeder is daar binnen' Binnen.. Waar binnen? Was ze binnen waar hij net ook binnen was? De zwart witte kitten nieste en kroop meer tegen de warme vacht van de dan 'vreemde' kat die niet zijn mama was. Diep na denken Raven.. Wie kon het zijn? Misschien was het een sibling van papa of mama! Nu nog een keertje goed nadenken van wie deze geur is. En wie het is.. Haar geur rook zoet met sprankeltje van het meer. Toch kon de kleine kitten niet plaats vinden van wie de geur was. "W-wie.. Jij?" Piepte Ravenkit, en begon weer aan haar vacht te snuffelen. Nee hij kon echt niet plaatsvinden wie deze kat dan was.The world around us is burning
Freeze Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Freeze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: