[Clanceremonie 01-2016] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanceremonie 01-2016]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen
[Clanceremonie 01-2016] XbUUF0W
Michelle
6539
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 14:01


Haar blauwe ogen stonden standvastig terwijl ze haar flame point lichaam omhoog hees. De littekens waren genezen en na 5 manen van kittens voeden en op hen passen was ze sterker dan ooit. Tenminste zo voelde ze zich dan. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een Clanceremonie!" Luidde haar stem duidelijk over het kamp terwijl ze naar de katten keek die zich verzamelde voor haar. Ze knikte even richting enkelen en schraapte haar keel. "Er zullen een aantal van jullie zijn die het al weten maar Silvercloud heeft mij gevraagd om het met de hele clan te delen. Binnenkort zullen wij nieuwe kittens in het kamp krijgen. Silvercloud is zwanger van Panthergrowl!" Met een warme glimlach wachtte ze tot de juigkreten waren afgestorven voor ze verder ging. "Gezien haar gezondheid nu niet optimaal is zal ze voor nu verblijven in Honeyscents den. Glovefall, ik wil dat jij de training van Outpaw overneemt." Ze knikte richting de Riverclanner voor ze haar lichaam even uitrekte. "Sprekend over veranderingen van Mentoren. Rosepaw, Bugpaw en Splashpaw hebben ook een nieuwe mentor nodig." Zacht glimlachte ze. "Rosepaw vanaf nu tot je jouw warrior naam verkregen hebt zal Sleepingcurse je trainen." Met een warm knikje draaide ze haar hoofd naar de volgende. "Bugpaw, jij zal getrained gaan worden door Graywing." Een warme glimlach schonk ze naar de donkere kater die ze rekende tot een van haar betere vrienden voor ze zich op de laatste apprentice richtte. "En Splashpaw, jouw training zal overgenomen worden door Panthergrowl. Ik weet zeker dat jullie het samen zullen gaan vinden." Glimlachend knikte ze naar de twee voor ze haar ogen over de groep liet gaan en grijnsde half de apprentice ziend die ze zocht. "Sagepaw. Sunbreeze heeft jou goed getrained en toegestemd dat je klaar bent om je Warrior naam te ontvangen. Met haar staart vroeg ze de poes naar haar toe te komen en deed een enkel stapje achteruit zodat ze haar schouder aan kon raken met haar neus. "Vanaf vandaag zal jij Sagepaw bekend staan als Sagefeather. Moge Starclan jouw pad verlichten." Warm glimlachte ze en keek haar aan. "Vanavond zal jij in stilte je wacht houden en morgen mag je jouw welverdiende plaats in de Warriors den vinden." Warm knikte ze en richtte haar kop op. "Daarmee is de ceremonie beeindigd!" Met die woorden sprong ze opnieuw van haar spreekplaats af en stapte richting Silvercloud om haar wang zachtjes tegen die van de kattin te duwen.

Lijstje:
Glovefall - Outpaw
Sleepingcurse - Rosepaw
Graywing - Bugpaw
Panthergrowl - Splashpaw


[Clanceremonie 01-2016] Qf6d0K3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanceremonie 01-2016] Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 14:18

Panther zat met een warm gevoel naast zijn partner, Silvercloud, die nu steeds dikker leek te worden van de groeiende kittens in haar buik. Ze hadden besloten om dit openbaar te maken, zodat iedereen kon meegenieten van dit wonder. Ondanks dat de grijze kater eerst zo zijn twijfels gehad had, was hij nu dolblij met het feit dat er straks kleine kittens van hem rondliepen. Butterstar riep door het kamp dat iedereen zich verzamelen moest en Panthergrowl trippelde na een laatste kopje gegeven te hebben aan Silver naar de leidster toe. Ook hij hoorde bij de groep katten die ze genoemd had. Butterstar begon de ceremonie met het nieuws dat hij en Silver kittens kregen. Met een trotse en warme blik in zijn ogen keek hij eens achterom, naar zijn partner. Ze was zo mooi, hij was zo verliefd op haar... Echter vetrok zijn gezicht bij hetgeen wat Butter toen zei. Het was waar, Silvercloud was niet zo gezond op het moment en het maakte hem ongerust. Hij had vaak genoeg verhalen gehoord over moeders die de bevalling niet haalden. Maar deze gedachte zette hij snel van zich af. Silver zou het kunnen, ze was zo sterk. Bovendien kon hij niet zonder haar. Hij zou niet weten wat hij moest doen zonder haar aan zijn zijde. Butterstar vervolgde de ceremonie en de apprentices werden opgenoemd die een mentor toegewezen kregen. Rosepaw, Bugpaw en Splashpaw. Alledrie prima apprentices. Hij vroeg zich af wie hun mentor ging worden. Rosepaw zou getraind gaan worden door Sleepingcurse, Bugpaw zou getraind worden door Graywing. Panthergrowl stuurde een grijns naar zijn vriend. Toen hij zijn eigen naam hoorde keek hij naar Butter en knikte naar haar, waarna hij naar Splashpaw toeliep en zijn neusje tegen die van de ander aandrukte. "Hallo, Splashpaw," begroette hij deze zachtjes. Vervolgens richtte hij zijn aandacht weer op de ceremonie. Sagepaw was een warrior geworden, Sagefeather was haar naam nu. De kater riep haar nieuwe naam mee met zijn lage stem. De ceremonie was beëindigd en met een grijns keek hij naar zijn nieuwe apprentice. "Nou, waarschijnlijk had je het al wel door maar ik ben Panthergrowl, je mentor vanaf nu. Ik wil morgenochtend vroeg beginnen met je trainingen. Heb je een brandende vraag die je me nu stellen wilt?"

Tag: Splashpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
[Clanceremonie 01-2016] 5Uoa583
Demi
419
Afwezig
"You never understood me,
you never really tried."

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 26 Moons ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sagefeather
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 15:10

Het was weer zover: een maan was verstreken sinds de laatste ceremonie, en deze keer was het haar beurt. Vandaag zou ze tot Warrior benoemd worden en tevens haar nieuwe naam krijgen. Met Vixencry had ze haar assessment afgelegd, en vandaag zou haar grote dag zijn. Al had ze niet bepaald zin om Vigil te gaan zitten, de hele nacht opblijven om te gaan zitten wachten tot het weer ochtend was, was niet bepaald haar idee van lol. Toch was ze ergens wel trots op zichzelf. Haar blik vertrok echter weer bij het zien van Butterstar. Haar leidster die een rogue de Clan in had gehaald, terwijl het Sage zelf zo vele malen verboden was. Het irriteerde haar mateloos hoe de poes zo warm naar iedereen glimlachte, terwijl ze een vreemdeling in hun Clan had gehaald. Een onbetrouwbare ook nog. Elke kat hier was in gevaar door haar toedoen.

En toen was het haar beurt. De grijze tabby hoorde haar nam, en kwam overeind bij de beweging van de staart van Butterstar. Ze voelde woede, boven alles. En even was ze zo dichtbij de flame point poes dat ze haar kon aanvliegen. Butterstar zou het nooit aan zien komen, een aantal scherpe klauwen die haar keel zonder pardon open haalden. Maar zou ze het durven? En zou het wel verschil maken? Waarschijnlijk werd ze vervolgens ter plekke gedood. Butterstar's neus ging richting haar schouder en even liet Sagepaw haar nagels uit hun hulzen glijden. Dit was haar kans, misschien haar enige. Butterstar trok zich vervolgens weer terug, glimlachte alsof er niets aan de hand was en Sagepaw, nu Sagefeather, zuchtte. "Vanavond zal jij in stilte je wacht houden en morgen mag je jouw welverdiende plaats in de Warriors den vinden." Sage knikte neergeslagen, zich afvragend of ze hier wel goed aan had gedaan. Wederom had ze niets gedaan, niets om haar problemen op te lossen, niets om haar onzekerheden te bestrijden. De poes stapte de menigte in, op zoek naar een bekend gezicht en realiseerde zich toen dat ze volkomen alleen was.   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanceremonie 01-2016] 6gxsigu
Yanthe
580
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 19:57

Silvercloud zat naast Panthergrowl toen de oproep van Butterstar door het kamp klonk. Ze wist dat er een ceremonie aan zou komen en ze had dan ook even haar nest verlaten. Toch ging ze niet tussen de andere katten staan, maar bleef ze op een afstand staan van de rest. Ze wilde enkel horen wat er gezegd zou worden, ook al wist ze deels al wat Butterstar zou zeggen. Ze had haar namelijk gezegd dat ze haar zwangerschap bekend mocht maken. Ze moest dan ook even glimlachen toen de leidster het bekend maakte. Ze bleef rustig zitten en wachtte tot de apprentices een mentor toegewezen kregen. Ook Panthergrowl, haar partner en vader van hun toekomstige kittens, werd benoemd tot mentor van een nieuwe apprentice Ze was blij dat hij een apprentice kreeg toegewezen, want dan wist ze dat hij zijn gedachten ook eens op iets anders kon richten in plaats van zich zorgen te maken over haar. Na de ceremonie trok ze zichzelf recht en liep ze weer in de richting van Honeyscent's den. Ze wist dat de poes liever had dat ze in haar den lag. Ze was er al eerder op aangesproken, dus zorgde ze er maar voor dat ze op tijd terug in haar nest lag. Het ging dan wel iets beter, maar ze wilde geen risico's nemen.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bugpaw
Member
[Clanceremonie 01-2016] Giphy
Loïs
127
Actief
if i could begin to be half of what you think of me

CAT'S PROFILE
Age: » 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bugpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimevr 29 jan 2016 - 20:53

Bugpaw begon zijn pels te wassen. Het was ceremonie-time en dan moest hij op en top voor de dag staan. Hij liet zijn felgele ogen door het kamp dwalen. Hij zag even verderop Rosepaw. Leuke herinneringen. Toen zijn vacht goed genoeg zat stond hij op. Nog even voor de ceremonie liep hij op Rosie af. "Dag vrolijke sunshine." Bugs domme grijns stond weer op zijn gezicht. "Benieuwd wie je de nieuwe tricks gaat leren?" Maar hij kon wachten op het antwoord want Butterstars oproep schalde over het kamp. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een Clanceremonie!" Hij wierp nog een popelende blik op Rose en sprintte toen naar zijn plaatje. Hij luisterde opgewonden naar de ceremonie en toen Rosepaws naam viel keek hij even op. Toch wachtte hij op zijn eigen naam. "Bugpaw, jij zal getrained gaan worden door Graywing." Zijn mond viel open. Hij had de coolste mentor die hij hebben kon, al was Phantergrowl ook goed geweest. Met een enthousiaste grijns op zijn gezicht sprong hij naar voren om de neus van zijn mentor aan te raken. Een beetje onhandig drukte hij die ertegen aan. Zijn felgele ogen fonkelden opgewonden. Hij brak het contact en ging weer op zijn plaatsje zitten.
Yess yess yesss!


[Clanceremonie 01-2016] Bugpaw11
» Snug as a bug in a rug


Laatst aangepast door Bugpaw op za 30 jan 2016 - 15:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
[Clanceremonie 01-2016] K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimevr 29 jan 2016 - 21:16

De flame point poes kwam haar Den uit toen de  stem van Butterstar hoorde, Ceremonie tijd hopelijk kreeg ze nu wel een mentor, Rose liep naar de menigte katten en ging met een hooghartige houding vooraan zitten met grote ogen keek ze naar haar leider Butterstar op een dag zou het Rosestar worden ja reken daar maar op, De poes werd uit haar gedachten getrokken door een stem  "Dag vrolijke sunshine." Bugs domme grijns stond weer op zijn gezicht Rose keek hem strak aan, Oh geweldig heb je hem ook weer meneer Klunspaw 'Haal die domme grijns van je gezicht' siste ze geirriteerd "Benieuwd wie je de nieuwe tricks gaat leren?" vroeg de kater vervolgens Rose haalde haar schouders op 'Butterstar zal mij vast wel van een goede mentor voorzien' miauwde zelfverzekerd, Ja hoe kon het ook anders? zij was een geweldige apprentice ze verdiende het allerbeste! Rose bleef rustig wachten tot ze haar naam hoorde  "Sprekend over veranderingen van Mentoren. Rosepaw, Bugpaw en Splashpaw hebben ook een nieuwe mentor nodig." Zacht glimlachte ze. "Rosepaw vanaf nu tot je jouw warrior naam verkregen hebt zal Sleepingcurse je trainen." Rose keek even met grote ogen naar haar leider, Meende ze dit nou? Sleepingcurse! Rose had gehoorde dat zij een en al bitch was nou geweldig dat moest leuk worden Rose keek even naar Bug die opgewonden naar zijn mentor rende Graywing, Rose bleef even zitten maar volgede hem uitendelijk naar haar eigen mentor Rose liep naar de kattin toe en gaf haar een respect vol knikje waarnaar ze plaats nam naast de krijger, nou geweldig dit...


[Clanceremonie 01-2016] 1rrpdc
x:
 


Laatst aangepast door Rosepaw'' op za 30 jan 2016 - 10:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fairfaith
Member
[Clanceremonie 01-2016] Tumblr_nqjvpmET7z1uuigmfo1_250
Juul~
1029
Actief
sing with me a song of birthright and love

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Fairfaith
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimevr 29 jan 2016 - 22:13Fairfaith
"DON'T LOSE FAITH IN ME, JUST YOU WAIT AND SEE."

Haar aandacht werd getrokken door de oproep van Butterstar. Het was weer eens tijd voor een ceremonie. Meteen vormde haar lippen een kleine glimlach. Ceremonies waren altijd mooi. RiverClans nieuwe kroost kreeg een mentor toegewezen om ze de weg naar het krijgerschap bij te brengen. Natuurlijk bracht het ook nare herinneringen omhoog. De gedachtes aan haar oude, overleden mentor lieten haar nekharen overeind staan. De bittere, norse kater die haar zo naar beneden gehaald had. Dankzij hem was het dat ze niet kon jagen, sluipen, en weinig kennis had over dingen waar iedere krijger wat over zou moeten kunnen ophoesten. Gelukkig had ze zelf achter het een en ander kunnen komen, maar het liefst had ze gehad dat haar geleerd  was welke geur bij welke Clan hoorde, wat te doen bij verwondingen, hoe te vissen en jagen, etc.
Alweer hadden de nare gedachten de positieve over weten te nemen, en al snel was haar zo enthousiaste blik veranderd naar een doffe, teleurgestelde. Gelukkig was er iets wat haar uit de stromende rivier van negativiteit kon trekken. De jonge poes hoorde de naam van Rosepaw vallen. Haar kleine vriendin had een mentor toegewezen gekregen.
Geduldig wachtte ze tot de ceremonie ten einde kwam, en stapte vervolgens op de leerling af. "Gefeliciteerd, Rose." spinde ze. "En dat je een groots krijger mag worden. Zo groots dat je voortaan zelf bij het dak van het leerlingen hol kunt." grapte ze voor ze haar blik op Sleepingcurse richtte. "En u natuurlijk gefeliciteerd met uw leerling." miauwde ze er snel achteraan.

- Ik moest Rosepaw gewoon even feliciteren. <3VOICETHEME
Releasing us and keeping us alone for so long
Before it all unravels and tomorrow’s all gone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanceremonie 01-2016] DPKsfdL
ϟ ˁᴸᴱᴱᴾᴵᴺᴳ ϟ
518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Sleepingcurse
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimeza 30 jan 2016 - 15:16


Sleepingcurse lag te relaxen en de volgende ceremonie werd alweer gehouden. Ergens hoopte ze de naam van Dreamypaw te horen tussen de nieuwe mentoren nodig hebben. Ze keek verwachtingsvol naar de flamepoint poes en luisterde aandachtig of ze de naam van haar dochter hoorde. Ze keek verbaast op toen ze een apprentice toegewezen kreeg. Wacht dat was de verkeerde, dit was Rosepaw niet Dreamypaw! Ze volgde haar apprentice en keek hoe het flamepoint gedrocht naast haar plaats nam. Fijn moest ze werkelijk een mormel gaan trainen terwijl een of andere kneus haar dochter mentorde. Het respectvolle knikje irriteerde haar ergens, waarom had Butterstar dit gedaan waarschijnlijk op aandringen van haar zus. Futuresong zou nog genoeg horen over dit. Ze keek naar Rosepaw, 'Respectvoller is als je gewoon gedag zegt.' Mauwde ze emotieloos en schudde haar wilde vacht uit. Ze was een grote stevige poes. Haar felgroene ogen keken naar de calico en ze zuchte diep. 'Ja puur genot dit. Rosepaw, wat weet je al en waarom is je vorige mentor klaar met je?' Vroeg ze zonder het bot uit te willen spreken.

Tag: Rosepaw'' & Fairfaith


[Clanceremonie 01-2016] 21bj33b
Люби меня, как ваш худший кошмар
::
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefrost
Member
[Clanceremonie 01-2016] K4EYZKZ
San
728
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{20 Moons}}
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Rosefrost
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimeza 30 jan 2016 - 15:27

'Respectvoller is als je gewoon gedag zegt.' Mauwde haar mentor emotieloos Rose knikte 'Goeidag' miauwde ze kort en strak, Jeetje wat was ze nu al blij met haar mentor zeg! en zo aardig ook, Er vromde een klein glimlachje op het gelaat van de poes toen ze Fair haar kant op zag komen ''Gefeliciteerd, Rose." spinde ze. "En dat je een groots krijger mag worden. Zo groots dat je voortaan zelf bij het dak van het leerlingen hol kunt." grapte ze  Rose grijsde 'Ik hoop het maar ik wil niet zoon kleine dwerg zijn als jij' plaagde ze maar gaf de poes een speelse por 'Geintje klein is fijn' lachte ze vervolgens naar de krijger,'Ja puur genot dit. Rosepaw, wat weet je al en waarom is je vorige mentor klaar met je?' Vroeg haar mentor vervolgens Rose keek haar even scherp aan,'Ik weet al een beetje hoe ik moet jagen en vechten' sprak ze rustig maar emotiesloos,ze had hier helemaal geen zin in waarom kon ze niet getraind worden door iemand als..Fair?


[Clanceremonie 01-2016] 1rrpdc
x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Splashpaw
Member
[Clanceremonie 01-2016] JO0yiuW
Selena
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Splashpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimedi 2 feb 2016 - 15:55

Splashpaw zat voor de den te wachten totdat Butterstar de oproep deed voor de ceremonie. Nu zou hij zijn mentor toegewezen krijgen. Hij was zo benieuwd naar wie dat ging worden. Hij liep naar voren toe. Trots ging hij ergens vooraan zitten. Zijn training ging beginnen en hij keek daar erg naar uit. Butterstar deelde dat er een nestje op komst was en toen begon ze met de leerlingen die een mentor nodig hadden. "Sprekend over veranderingen van Mentoren. Rosepaw, Bugpaw en Splashpaw hebben ook een nieuwe mentor nodig," zei Butterstar. Splashpaw kon niet wachten totdat zijn naam werd genoemd.  Eerst noemde ze de mentors van Rosepaw en Bugpaw op en toen was hij aan de beurt. Splashpaw luisterde aandachtig. "En Splashpaw, jouw training zal overgenomen worden door Panthergrowl. Ik weet zeker dat jullie het samen zullen gaan vinden," zei Butterstar. Panthergrowl zou zijn nieuwe mentor worden. Tussen de katten zocht hij naar zijn mentor. Hij kende de kater nog niet zo goed, maar hij leek hem wel aardig. Hij stond op toen hij zijn nieuwe mentor aan zag komen lopen. Panthergrowl drukte zijn neusje tegen die van hem aan ter begroeting. "Hallo, Splashpaw," zei Panthergrowl. "Hallo Panthergrowl" begroette hij beleefd. Butterstar ging verder met de ceremonie. Sagepaw was krijger geworden en had nu dus de naam Sagefeather en vervolgens beëindigde Butterstar de ceremonie. "Nou, waarschijnlijk had je het al wel door maar ik ben Panthergrowl, je mentor vanaf nu. Ik wil morgenochtend vroeg beginnen met je trainingen. Heb je een brandende vraag die je me nu stellen wilt?" zei zijn nieuwe mentor. "Ik ben Splashpaw" stelde hij zich voor. "Ik zie erg uit naar mijn eerste training. Morgenochtend zal ik klaar staan voor de training," zei hij blij. "En waar beginnen we morgen mee?" vroeg hij. Hij had zoveel zin aan zijn eerste training en kon niet wachten tot morgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanceremonie 01-2016] Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1686
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimedi 2 feb 2016 - 16:39

De jonge apprentice stelde zichzelf voor en Panther rolde met zijn ogen. Natuurlijk wist hij dat de ander Splashpaw heette, hij was niet achterlijk. Geïrriteerd zuchtte de zwarte kater. Moest hij deze nietsnut gaan trainen? Gelukkig leek deze apprentice wel motivatie te hebben, tenminste, dat leek hem dan doordat Splashpaw meldde dat hij veel zin had in zijn eerste training. Toen zijn apprentice vroeg wat ze gingen doen morgen, haalde de kater zijn schouders op. "Ik denk dat ik je eerst maar is alles van ons territorium laat zien, en als we dan nog tijd over hebben kunnen we aan zwemmen beginnen." miauwde hij en keek toen even fronsend naar de lucht boven hen, die er grijs en grauw uitzag. Bovendien stond er een flinke harde en koude wind. "Als het niet te koud is," voegde hij er dus nog een beetje nonchalant achteraan. "Maar dat zien we morgen wel." miauwde Panthergrowl en hij wiebelde even met zijn oortje. "Als ik jou was zou ik maar wat vroeger naar bed gaan vandaag, want ik wil je morgen voordat de zon op is al zien. En ik waardeer het niet als je te laat komt," zei hij streng en keek de ander indringend aan met zijn gele ogen.

Tag: Splashpaw. Je zal door de tijd heen wel merken dat Panthergrowl heel snel boos is of geïrriteerd, dat is niets persoonlijks tegen jou maar dat is gewoon hoe Panther in elkaar zit! c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Graywing
Member
[Clanceremonie 01-2016] DPKsfdL
Endria
886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender:
Rank: Warrior
Graywing
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimedo 4 feb 2016 - 16:32

De grote kater kwam net op tijd het kamp binnen om Butterstar op de high rock te zien klimmen, en nieuwsgierig keek hij haar aan. De vorige ceremonie was al een tijdje geleden, en Starclan wist dat ze op het moment wel een paar sterke nieuwe warriors en apprentices konden gebruiken. Snel legde hij zijn vangst, een mager konijntje, op de prooistapel, en vond een plekje. De eerste aankondiging was niet echt een verrassing voor hem. Panther was zelfs na alles wat er was gebeurt nog steeds zijn beste vriend, en ook Silvercloud was geen vreemde voor hem. Vrolijk grijnzend keek hij Panthergrowl aan. Hij wist wel zeker dat het allemaal wel goed zou komen met Silver en zijn kittens. Vixencry had blijkbaar ook nog niets over de hunne verteld, want Butterstar zei er niets over. Graywing nam het haar niet kwalijk. Het was nog nieuw voor haar, en ze had het hem ook nog maar net verteld. Rusitg luisterde hij verder, maar keek toch wel een beetje verrast op toen hij zijn eigen naam hoorde. Uit ervaring was gebleken dat hij niet de perfecte mentor was, maar blijkbaar had Butterstar nog steeds vertrouwen in hem. Hij beantwoordde haar glimlach met een kort knikje, en wendde zich toen tot zijn nieuwe apprentice die al opgewonden aan kon lopen, en een beetje onhandig zijn neus tegen de zijne drukte. Bugpaw was al wat ouder, maar dat boeide Graywing niet zoveel. Dat betekende dat hij hem niet meer alle beginselen hoefde uit te leggen. "Hey." Begroette Gray zijn nieuwe apprentice. "Ik neem aan dat je vorige mentor je al wel wat heeft geleerd?" Vroeg hij als eerst. De kater moest toegeven dat hij niet wist wie de vorige mentor van Bugpaw was geweest, en waarom hij een nieuwe nodig had, maar hij besloot om daar niet teveel aandacht aan te schenken. "Dus dan hoeven we morgen niet al te vroeg te beginnen, toch?" Het was ondertussen een soort traditie om je nieuwe apprentice de eerste paar weken zo vroeg mogelijk zijn nest uit te schoppen, en eerlijk gezegd had Gray daar niet al teveel zin in. Hij hield zelf teveel van slaap.


[Clanceremonie 01-2016] 2cpombr
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Splashpaw
Member
[Clanceremonie 01-2016] JO0yiuW
Selena
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Splashpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Clanceremonie 01-2016]   [Clanceremonie 01-2016] Icon_minitimema 8 feb 2016 - 10:51

Toen Splashpaw zich voorstelde zuchtte zijn mentor en liet een geïrriteerd zuchtje horen. Hij stelde zich toch netjes voor? Dacht hij. Op de vraag die hij stelde haalde Panthergrowl eerst zijn schouders op. "Ik denk dat ik je eerst maar is alles van ons territorium laat zien, en als we dan nog tijd over hebben kunnen we aan zwemmen beginnen," miauwde hij vervolgens. De warrior keek even naar de grauwe grijze lucht en zei vervolgens: "Als het niet te koud is." Splashpaw keek ook naar boven. De lucht zag er inderdaad  niet erg goed uit. Een koude wind woei door zijn vacht heen. Met dit weer zwemmen zal inderdaad koud zijn, als zijn vacht nat is en dan de wind erop, Brrrrr..... "Maar dat zien we morgen wel," zei Panthergrowl. Splashpaw knikte. Opzichte had hij wel zin om te gaan zwemmen, al zag hij er niet erg naar uit bij dit weer. "Als ik jou was zou ik maar wat vroeger naar bed gaan vandaag, want ik wil je morgen voordat de zon op is al zien. En ik waardeer het niet als je te laat komt," zei Panthergrowl. Splashpaw knikte. "Ja, ik zal optijd klaarstaan," zei Splashpaw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanceremonie 01-2016]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: