I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2] Tumblr_ot7zcnpExn1u671zio4_400
Loïs
1738
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 66 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2]   I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2] Icon_minitimedi 2 feb 2016 - 11:23

- In het kamp -

De grijze kater had de opdracht van Futuresong gekregen om een patrouille te organiseren. Ergens was het wel fijn dat hij weer een beetje beter met haar kon opschieten, althans, dat hij haar niet meer haatte. Want dat was wat hij eerst gedaan had, hij had haar gehaat omdat ze zijn rang afgepakt had. Maar nu hij het geaccepteerd had, ging het beter. De deputy had het zelfs een keer voor hem opgenomen en nu had ze hem vertrouwd met een patrouille leiden. Hij zou met Graywing, zijn maat, en Riverpaw op pad gaan dit keer. Riverpaw kende hij niet persoonlijk maar hij keek er wel op uit om met z'n maat erop uit te trekken. Kon hij zijn hard een beetje luchten over zijn zorgen over Silvercloud. De kater wachtte rustig tot de twee anderen erbij zouden komen, hij had hen vanmorgen al ingelicht dat ze op hunt patrol zouden gaan en dat ze bij zonhoog in het kamp moesten zijn, dus hij verwachtte ze nu ongeveer wel.

- Hunt Patrol 2 (Graywing en Riverpaw). Zodra ze uit het kamp zijn, mag erop gereageerd worden door niet-RiverClanners.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverpaw-
Member
I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2] DPKsfdL
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Riverpaw-
BerichtOnderwerp: Re: I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2]   I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2] Icon_minitimema 15 feb 2016 - 14:43

De grijze gestreepte kater rekte zich uit, hij had gehoord over een hunt patrol. Hij bewoog een paar keer met zijn oren en zag een grijze kater staan, dat zou de kat zijn als leider van de hunt patrol, soms vroeg hij zich af of het echt nodig was. Hij gaapte, hij was dood op. Hij had namelijk zijn mentor Underwater, hij bewoog een paar keer met zijn schouders. Hij was een beetje laat, moe en laat. "Sorry kitkat, ik heb hard getraind." Miauwde hij met schuld in zijn ogen. Toch had hij een enorme glimlach, deze kwam niet van zijn gezicht af. Deze was namelijk er nog nooit afgekomen, hij keek wachtend in het rond. Er zou er nog een toch aan komen? Hij haalde zijn schouders op, misschien gingen ze met ze tweeën. Dat zou een gezellig uitje worden, hij kreeg een grotere glimlach. Alleen misschien wat hij nu in gedachte had wilde hij liever voor een andere dag gebruiken.~Sorry voor de late reactie en korte post!!


I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2] 11b6ptk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'll love the world like I should [Hunt Patrol 2]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: