And the walls kept tumbling down {Panthergrowl} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 And the walls kept tumbling down {Panthergrowl}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Pommeline
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Thistlebreeze
BerichtOnderwerp: And the walls kept tumbling down {Panthergrowl}   zo 21 feb 2016 - 17:49

Knipperend met haar ogen werd Thistlebreeze wakker. Ze kreeg voor het eerst in heel deze Leaf-Bare het gevoel dat ze eens goed was uitgeslapen. Geeuwend stond ze op en rekte zich uit. Buiten zag ze dat de zon al hoog aan de hemel stond. Niet moeilijk dat ze zich dan zo goed uitgeslapen had gevoeld. Toen ze Panthergrowl, haar jongere broer zag, wandelde ze eropaf en duwde haar neus zachtjes tegen zijn wang. Ze wist dat hij net vader was geworden van 5 kittens, wat niet niks was. Ze had de kits nog niet gezien, en dus vroeg ze hoe ze ermee gingen. Dag Panthergrowl," mauwde ze nadat ze haar neus terug had getrokken. "Hoe gaat het met je kleintjes?" Ze ging zitten en zwierde haar staart rondom haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Loïs
1645
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: And the walls kept tumbling down {Panthergrowl}   zo 21 feb 2016 - 17:53

De kater kwam met een grote grijns op zijn gelaat de nursery uitgelopen. Hij had zojuist zijn mooie partner en kittens bezocht en op de één of andere manier maakte hem dat altijd vrolijk. Toen hij zijn zus, Thistlebreeze, zag aanlopen snorde hij zachtjes. Deze drukte haar neusje tegen zijn wang aan en hij trok zijn mondhoek op in een glimlach. "Hey, Thistle." begroette hij haar terug. Toen deze vroeg hoe het met de kittens ging, knikte hij. "Goed, goed. Al lijkt Gracekit wat futloos te zijn," miauwde hij. Bij de laatste opmerking verscheen er een frons op zijn gezicht. Wat er toch met haar aan de hand zou kunnen zijn...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Pommeline
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Thistlebreeze
BerichtOnderwerp: Re: And the walls kept tumbling down {Panthergrowl}   zo 21 feb 2016 - 18:18

Ze was blij toen ze hoorde dat haar neefjes en nichtjes het goed maakten, maar toen zag ze de bezorgde frons op zijn gezicht toen hij zei dat Gracekit nogal futloos was. Thistlebreeze glimlachte troostend. "Misschien...." mauwde ze, maar ze wist eigenlijk geen misschien, dus zei ze het eerste dat in haar opkwam, hoe dom het ook klonk. "Gracekit is waarschijnlijk nog moe van de bevalling." Ze wist dat het dom klonk, maar wat kon ze anders zeggen? Ze was niet echt een expert op,het gebied van bevallngen. "Heb je al raad gevraagd aan Honeyscent?" vroeg ze toch maar, want het gezicht van haar jongere broer verraadde hoe bezorgd hij was over zijn jongste kit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And the walls kept tumbling down {Panthergrowl}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: