Perfect ll Sweetheart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Perfect ll Sweetheart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Everkit'
Member

San
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons...
Gender:
Rank: Kitten
Everkit'
BerichtOnderwerp: Perfect ll Sweetheart   za 12 maa 2016 - 15:43

Met moeite deed de kleine kitten haar oogjes openen, een vellen licht was het eerste wat ze zag. Snel deed ze weer haar oogjes dicht een zacht piepje ontsnapte uit haar bekje, waar kwam dat licht toch vandaan? en-kon iemand het uit doen? De zwarte kitten draaide zich om en kroop wat dichter tegen de warme vacht van haar moeder aan, terwijl ze weer voor de tweede keer haar oogjes open deed. Nu scheen er gelukkig niet zoon vellen licht, Pfewh! het kleine verschijnsel duwde even met haar pootje in de vacht van haar moeder, 'Mama?' klonk haar stem zachtjes, haast onverstaanbaar.

Sweetheart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1355
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Perfect ll Sweetheart   zo 13 maa 2016 - 12:06

Met een zucht stapte de massieve kattin binnen de Nursery, hier had ze niet omgevraagd maar toch was het gebeurd. Starclan strafte haar, ze wist het zeker. Om haar plannen tegen te houden. Maar dat lirt ze niet zo snel gebeuren. Ze had tenslotte nog een vriendin hier, Angel. Die lette wel op haar kittens, of anders waren er nog wel meer Queens in de Nursery die haar kittens af en toe onder hun vleugel nam. Maar vandaag ging ze zelf. Tenslotte waren al haar taken volbracht en bij haar kittens kon ze altijd in alle rust denken over haar plannen. Sweetheart trippelde naar de nest waar de twee allermooiste kittens van de hele clan lagen. Everkit en Neverkit. Vernoemd naar Everstar en haar broer Neverland. Eventjes kroop er een glimlach op haar snuit toen ze naast haar kittens kroop en haar pluizige staart om de twee lichaampjes heen sloeg. Okay, misschien was ze de laatste tijd wat harteloos en raar bezig. Toch hield ze van haar kittens.

De kattin was bijna in slaap gesukkeld toen er ineens iets in haar vacht werd geduwd. Sweetheart opende haar ogen en zag Everkit zwarte lijfje die haar pootjes in ahar vscht duwde. 'Mama?' Kwam er bijna onverstaanbaar uit de kittens mond. "Ja lieverd?" Mauwde ze weer met haar zachte en moederlijke stem die ze vroeger altijd had gehad, maar nu was veranderd in een bromde en harde klank. De kattin gaf haar lievelingetje een lik over haar kop en keek met haar verschillend gekleurde ogen naar haar dochter.
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everkit'
Member

San
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons...
Gender:
Rank: Kitten
Everkit'
BerichtOnderwerp: Re: Perfect ll Sweetheart   zo 13 maa 2016 - 12:15

"Ja lieverd?"  klonk de zachte stem van haar moeder terwijl er een lik over haar hoofdje werd gegeven, Ever knipperde een paar keer en opende toen haar bekje. 'W-waar was je?' vroeg ze zacht, ze miste haar mama na-natuurlijk waren er ook andere aardige qeeuns! Ma-maar ze wilde haar moeder! Waarom ging ze steeds weg? had ze andere dingen te doen? en-en waarom kon zij niet mee dan? ze was al drie moons! da-dat was oud! toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Perfect ll Sweetheart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: