Nothing special 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Nothing special

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clary
Member

8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: One Year
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Nothing special   ma 14 maa 2016 - 18:22

Ik was opgegroeid met de grote haarbal. Hij was nu een jaar, net als ik. En allebei kwamen we uit het zelfde hond. Mijn moeder en zijn moeder hadden rond de zelfde dag ons op de wereld gezet in het zelfde huis. Mijn twolegs hadden zowel Simon als mij uitgekozen om mee te nemen naar hun huis. En daar leefden we nu al een jaar. Nu ik een jaar waren mocht ik naar buiten. Simon ook, maar hij mocht de tuin niet uit. Jammer genoeg.
Zo nieuwsgierig als Clary was, staarde ze naar de heg. Wat daarachter was wist ze niet. Ze rook wel een sterke geur van bos, prooi en andere geuren. Ook katten. De hond blafte en wees met zijn snoet naar de heg waar zij naar staarde. Clary rekte haar rug uit en zwaaide met haar dikke, lange, zwarte staart. "De heg, ik ben benieuwd wat zich daar achter bevind," miauwde ze. Simon vernauwde zijn ogen en drukte zijn snoet tegen haar flank. Hij gaf duidelijk aan dat ze zich daar niet al te druk om moest maken en gewoon geen domme dingen moest doen. Clary glimlachte en gaf de grote hond een kopje. Vervolgens werd er groepen. Simon werd naar binnen geroepen en Clary bleef alleen achter buiten. Ze had wel kunnen volgen, maar daar had ze geen behoefte aan. Ze wou nog even buiten zijn, genieten van het zonnetje, al was het ijskoud.

OOC: Open:My Special Friend Simon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member


Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Nothing special   wo 16 maa 2016 - 21:48
Het weer was genadig, en wie zou nou niet naar buiten gaan met zo'n zonnetje? Precies! Meestal bleef Yu op een voornamelijk afstand van de two-leg dens, maar op een dag als deze leek niks mis te kunnen gaan. Dus klom ze zo op een houten schutting, en begon ze te lopen. Het was dun, dus ze moest blijven focussen. Aan de ene kant zag ze de plekken die ze kende, en aan de andere kant een soort fantasieland. Er bloeide wonderlijke planten, met bloemen die ze nog nooit had gezien. In sommige tuinen stond een konijnenhok, daar was ze wel bekend mee. In andere tuinen stonden rare, felgekleurde mini twoleg dens. Haar andacht werd getrokken door een honden en kattengeur, maar heel dichtbij. Ze leken van dezelfde plaats te komen. De poes fronste even, en hield haar pas. "De heg, ik ben benieuwd wat zich daar achter bevind," Een paar tuinen verderop, als ze haar hals reikte, kon ze een hond en een kat zien. Wat haar het meest verbaasde, was dat ze gewoon naast elkaar stonden! Vredig en wel. De hond ging weg, maar de kat bleef staan. Ze moest gewoon even kijken. Ze klom in een boom vlakbij de tuin. "Er is gevaar achter de heg." Sprak zeWhat's more wrong - that I too wish to be great

Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clary
Member

8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: One Year
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Nothing special   vr 18 maa 2016 - 15:17

Nog even wierp ze een blik over haar schouder en zag de dikke, kwispelende staart van Simon naar binnen verdwijnen. Ze keek met een nieuwsgierige blik naar de heg en sprong op bij de plotse stem die ze hoorde. "Er is gevaar achter de heg." Clary keek om zich heen, maar zag niemand, vervolgens keek ze naar boven, naar een grote boom in de tuin van de mensen hiernaast. Ze zocht met haar helder groene ogen naar een kat in de boom. En ja hoor, net iets boven de heg zag ze een zwart met witte kat, net als zij. "Wat doe jij daar?" Vroeg ze, terwijl ze naar boven bleef kijken. Clary had nog niet echt buurtkatten ontmoet en kende dus ook niemand, behalve haar beste vriend, haar huisgenoot, Simon.:My Special Friend Simon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member


Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Nothing special   do 24 maa 2016 - 8:50Geamuseerd keek Yu hoe de kittypet de bron van de stem zocht. Uiteindelijk maakte ze oogcontact, en grijnsde. De kittypet leek haa geur niet te kunnen ruiken van af hier, of ze herkende hem in elk geval niet. "Wat doe jij daar?" Ze liet haar hoofd naar een kant vallen. Ze keek omhoog, alsof ze diep in gedachten was. Tja, wat deed ze eigenlijk hier? "Ik ben hier om je te vertellen over buiten de heg." Zei de poes uiteindelijk simpel. Ze haalde haar schouders erbij op.What's more wrong - that I too wish to be great

Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clary
Member

8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: One Year
Gender:
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Nothing special   di 12 apr 2016 - 1:03

Met een frons keek de huiskat naar boven waar het geluid van afkomstig was geweest. "Ik ben hier om je te vertellen over buiten de heg," informeerde de poes haar. Clary zwaaide met haar dikke, netjes gekamde lange zwarte staart. "Oh, dat is aardig. Maar waarom vanuit die boom?" Vroeg ze vervolgens. Vervolgens ging Clary zitten, haar lange zwarte staart over haar witte pootjes heen leggend. Ze vond het ergens wel spannend om een vreemde kat te ontmoetten en ze vond ook dat de kat er onverzorgd en lelijk uit zag. Maar goed, ieder had natuurlijk weer een ander soort huismensen.:My Special Friend Simon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nothing special
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: