The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vexus
Member

San
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{15}}
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami   vr 18 maa 2016 - 16:26

De poes schudde met haar grijze vacht, om de witte sneeuw er uit te krijgen. Het was nog redelijk vroeg dus een koude ochtend wind was duidelijk te voelen, verdomde winter ook. Vexus liep het kamp uit, haar amber/gele ogen keken het gebied door. Ze ging even een ommetje maken, of tja dat was haar plan. Ze moest zich wel en vorm houden. In tegenstelling met al die kittypets die aten zich dood vieze mormels, De grijze kattin gromde zacht. Als ze er een tegen kwam he? ohoho die zou zijn 'warme thuis' niet meer terug zien. De geur van bloodclan vulde haar neus gaten wat gerriteerd draaide de poes zich om te kijken wie er aan kwam, al snel kwam er gritzwarte kater in haar beeld. En zij kende maar twee gritzwarte kater met groene ogen claw en Ryuk, wat moest die stuk vreten nou?

Ryuk Very Happy


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

♆ Lili[et]
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♆ 20 Moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami   vr 18 maa 2016 - 16:49

Zijn gitzwarte lichaam zat roekeloos in het park. Er hingen een dikke wolk mist tussen de bomen en twolegnesten, waardoor het park gehuld was in een sluier van grijze mist. Het was dikke mist, maar niet te dik zodat Ryuk niks meer kon zien. Vanaf het bankje waar hij zat kon hij nog alles goed in de gaten houden. Het was een koude en grauwe dag, maar het was dan ook vroeg in de ochtend. S'middags begon de dagen al weer op te warmen maar s'nachts en s'ochtends was het nog ijs en ijskoud. De zwarte kater staarde voor zich uit, zijn gedachten overal sn nergens. Alles speelde op dit moment door zijn kop en hield hem voor nu eventjes goed bezig. Toch was Ryuk scherp, ook al dachten sommige soms dat hij niet alert was. Hij was het altijd. Net als nu. Zijn oren gleden zijn nek in toen er ene gedaante verscheen, de grijze vacht van de kat mengde zich in de mist maar de kater kon onmogelijk zijn zusje niet herkennen. Hij likte eventjes zijn droge lippen en keek met kille en neutrale ogen naar zijn zus die hem ook al doorhad. Alleen was er een kleine meningsverschil, zij dacht waarschijnlijk dat hij nu naar haar toe kwam, maar dat had ze mis. Zijn lichaam verroerde voor geen haar, vadtgenageld aan het bankje waar die op zat.

::Death note::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vexus
Member

San
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{15}}
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami   vr 18 maa 2016 - 16:59

Vexus bleef de kater strak aankijken, hij kwam duidelijk niet naar haar toe zoals ze verwacht had. Was hij bang voor haar ofzo? ach dat zou vast niet Ryuk was niet zoon watje als pearl. Met rustige stappen bewoog de poes zich naar een bankje waar de zwarte kater op zat, 'Zeg Ryuk durf je niet meer naar mij toe ofzo?' miauwde ze wat droogjes terwijl ze voor de bank stopte en hem strak aankeek 'Of kon je die luie kont niet van je bewegen?' siste ze er sarcastisch achter na 'Ik bijt niet weet je' dat was een leugen want dat deed ze dus wel, Bijten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

♆ Lili[et]
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♆ 20 Moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami   vr 18 maa 2016 - 17:27

Hij was de laatste tijd vaak chagerijning, en dat kwam doordat niet alles ging zoals hij wou en dat maakte de kater kribbig. En op zulk soort momenten kon je hem beter niet lastig vallen en hem gewoon met rust laten. En nu was zo'n moment. Met een valse grimas op zijn lippen keek hoe toe hoe zijn zusje Vexus op hem af stapte. 'Zeg Ryuk durf je niet meer naar mij toe ofzo?' En ja hoor, haar droge woorden klonken in zijn platgelegde oren. Zijn groene ogen sluimerde gevaarlijk terwijl hij zijn nagels in het houten bankje vast haalte. 'Of kon je die luie kont niet van je bewegen?' De kater negeerde haar sarcatische reactie's en liet zijn blik langs haar zusje glijden. 'Ik bijt niet weet je' Sure. Dat kon je zelf een das niet wijs maken. Ryuk knarsetanden, Vexus had een foute moment uitgekozen. "Ik had niet zo zin in een familiebijeenkomst" Mauwde hij droog en kort, maar scherp om te laten doordringen dat hij hier nu écht geen zin in had. Zijn staart tikte dan ook zachtjes op houtenplank om zijn emotie binnen te houden.

::Death note::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vexus
Member

San
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{15}}
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami   vr 18 maa 2016 - 20:13

"Ik had niet zo zin in een familiebijeenkomst" Mauwde hij droog en kort, het was wel duidelijk dat zij niet zijn dag had. Een klein grijns vormde rond de lippen van de poes 'Je weet dat het pas echt een familiebijeenkomst zou zijn als Pearl en Kronos er bij waren niet?' de poes grinnikte kort 'Plus ik ben toch niet zo erg?' de poes sprong het bankje op en ging naastr haar broertje staan. Staan ja als hij straks naar haar uit haalde wilde ze dat wel ontwijken, 'Ooh Ryuk waarom so chaggie' vroeg de poes ton grijzend. Oh wat had ze hier toch een pleizier in.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

♆ Lili[et]
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♆ 20 Moons
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami   zo 20 maa 2016 - 7:29

'Je weet dat het pas echt een familiebijeenkomst zou zijn als Pearl en Kronos er bij waren niet?' Grinnikte de kattin waardoor Ryuk's oren eventjes naar voren spitste. Soms kon zijn zusje zwaar irritant zijn maar ze kon ook een hele andere kant hebben. Een kant die hij wel leuk vond. 'Plus ik ben toch niet zo erg?' De gitzwarte trok zijn mondhoek omhoog zodat er een kleine glimlach op zijn gelaat vormde en tikte haar zachtjes aan met zijn brede schouder. "Nee jij gelukkig niet" Mauwde hij koeltjes, en stopte met tikken met zijn staart. 'Ooh Ryuk waarom so chaggie' De kater wiebelde weer met zijn oren toen Vexus vroeg waarom hij zo chagerijning was. Dus haalde Ryuk zijn schouders wat droogjes op. "Er is niet veel te doen" Mauwde hij simpeltjes, en liet zijn groene kijkers in die van haar rusten.

Flut ;o

::Death note::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vexus
Member

San
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{15}}
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami   zo 20 maa 2016 - 10:25

"Nee jij gelukkig niet" Mauwde hij koeltjes, de poes grinnikte 'Dat dacht ik al'miauwde ze vervolgens. Terwijl ze naast haar broertje ging zitten en haar staart op haar poten legde, Toen ze vroeg waarom hij zo chagerijning was haalde de zwarte kater zijn schouders wat droogjes op, "Er is niet veel te doen" Mauwde hij simpeltjes, Vexus knikte en gaf de kater een speelse por. 'Er is altijd wel wat te doen hoor' miauwde ze grijzend. 'Bijvoorbeeld wat zou je willen doen?' vroeg ze vervolgen aan haar oudere broer, want he zij had ook niks anders te doen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The grass the green you make me scream llRyuk Shinigami
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: