You know you're not alone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 You know you're not alone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jay
Member

Sam
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: You know you're not alone   vr 18 maa 2016 - 18:03


Zijn blauwe ogen waren gericht op een schutting. Zijn staart heen en weer zwiepend. De geur van BloodClan was wel erg sterk hier maar dat was niet verbazingwekkend aangezien de kater wel dichtbij de grens was. Zijn pels tintelde bij het voelen van een ijzige bries. Niet dat hij het zo koud had. Maar onder zijn korte vacht kietelde het wel. Meteen sprong hij de schutting op. Zijn blik gleed naar een hond dat naar hem stond te blaffen en te grommen. Met een gemene grijns liep hij nonchalant op de schutting om het beest te irriteren. Hij kon hem toch niet pakken.

+Vexus


FEELS LIKE A BLIZZARD IN APRIL
'CAUSE MY HEART IS JUST THAT COLD

YOU GOT YOUR HAZARD LIGHTS ON NOW
HOPING THAT SOMEBODY WOULD SLOW DOWN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vexus
Member

San
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{15}}
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You know you're not alone   vr 18 maa 2016 - 22:08

De poes kwam het kamp uit, haar kop stond op oorlog. Ze had weer zoon bui, zoon dag dat alles slecht ging dat ze iedereen haate en niemand in haar weg moest lopen. Wat gerriteerd shopte de grijze tabby een steentje weg, Rotzooi ook altijd. Een geur vulde haar neus gaten, Rouge verdommen wat deed zoon lorren kat als een Rouge hier? wisten ze dan niet dat dit haa hmm Bloodclans gebied was? De poes liep naar de geur toe en al snel kwam er een kat in haar gezichtsveld een zwarte kater. Hij was niet over de grens maar wel dicht in de buurt, dat vond Vexus al genoeg om hem aan te spreken. 'Ey ey ey wat moet dat hier?' siste ze luid terwijl ze naar de kater toe sprong. 'Weet je dan het Rouge gebied de andere kant op is?'


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay
Member

Sam
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You know you're not alone   ma 28 maa 2016 - 11:41

Goed, zijn actie gaf dus effect op een andere kat. Zijn blauwe ogen priemden zich in de gele van de andere kat. Ze dacht toch niet sirieus dat hij bang was? 'Ey ey ey wat moet dat hier? Weet je dan het Rouge gebied de andere kant op is?' siste de kattin. Ondanks haar opgefokte uitdrukking op haar houding bleef Jay koeltjes naar de kattin staren. "Ik gelukkig wel." lachtte hij. Alsof hij haar wijs wou maken dat ze haar oriëntatiepunt kwijt was. BloodClanners waren een soort van kittypets en die geloofden in alles, right?


FEELS LIKE A BLIZZARD IN APRIL
'CAUSE MY HEART IS JUST THAT COLD

YOU GOT YOUR HAZARD LIGHTS ON NOW
HOPING THAT SOMEBODY WOULD SLOW DOWN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You know you're not alone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: