One and all {OPEN} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 One and all {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Lorelei
36
Actief
Have I been good? Have I been strong?

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons✧
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Spellbound
BerichtOnderwerp: One and all {OPEN}   vr 18 maa 2016 - 23:01De poes had geprobeerd te vissen, maar tot zo ver was haar jacht niet echt geslaagd. Ze had een wak gevonden, maar de meeste vissen lieten zich niet zien. Vast weg gekropen in de rivierbodem. Spellbound beet op haar lip. Ze moést iets meenemen. Ze wou haar clan niet teleurstellen, en leaf-bare was al een lastig seizoen. Ze voelde iets kouds op haar neus landen. Ze keek omhoog, en zag de sneeuw naar beneden vallen. De warrior zuchtte verslagen. Nu zou ze helemaal niks meer vangen. Misschien moest ze het maar bij de sunningrocks proberen? Peinzend bleef ze staan in de sneeuw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank: Warrior
Gentlestream
BerichtOnderwerp: Re: One and all {OPEN}   zo 20 maa 2016 - 23:12

Vanuit het niets dook de jonge kattin op. Met haar slanke lijf wist ze over en paar stenen in de rivier te springen, maar eenmaal in zicht liep ze met een sierlijke pas over het ijs. Ze was fan van water, maar van ijs moest ze eigenlijk niks hebben. Eens was ze er doorheen gezakt en die keer had haar bijna haar leven gekost. Gelukkig was het hier niet al te diep, dus zorgen maakte ze zich niet.
Haar altijd vrolijke uitdrukking liet haar lichtgroene ogen stralen. Zelf had ze een paar uur in de sneeuw zitten wroeten in de hoop wat muizen onder de sneeuw te vinden. En ze had geluk gehad. Twee muizen bungelden aan hun staarten heen en weer.
In leafbare was ze wat afgevallen, maar ze had hoop gehouden en haar hoop was beloont, omdat ze onder de sneeuw de lente bloemen al had zien opkomen. "Ey," sprak ze vriendelijk. Ze had gezien hoe haar clan-genoot peinzend voor zich uit had zitten staren. Ze kwam naast haar in de sneeuw zitten en legde de muizen voor haar poten neer, zodat het praten makkelijker ging. Stilletjes keek ze naar het wak. "Ze bijten steeds slechter," verzuchtte ze zelf. Ze was altijd al een prater geweest. Gewoon omdat ze daarmee hoopte anderen wat op te beuren en ze voelde zich vaak alleen. Maar desondanks hield ze van al haar clan-genoten. Een vriendelijke glimlach vormde zich op haar snoet. "Wil je het nog een paar keer proberen?''


Gentlestream | Caine
"All water has a perfect memory and is forever trying to get back to where it was."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One and all {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: