BigBear/berending||&Brat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 BigBear/berending||&Brat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cyber
Member

lau benenkauwer
3301
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||7 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: BigBear/berending||&Brat   vr 8 apr 2016 - 20:05

Cyber stak zijn snuit in de vuilnisbak, roffelde zo even goed tot hij er bijna helemaal inviel en om vervolgens de bak om te gooien. Dit maakte zo veel lawaai dat hij verschrikt bleef staan. Hij keek om zich heen, nog is, oren spitsen, nog een keer. Oké omgeving safe. Tot hij plots een baffende hond aan zag komen rennen. Oh nee! Tijd voor te maken dat je weg bent! De brede kater sprong recht en zette een sprint in. Hij gritste nog rap iets mee uit de vuilniszak en klom op een muurtje. De hond zette zijn twee voorste poten tegen de kant van het muurtje en begon wild te blaffen. Cyber blaasde gemeen waarop de hond hem enkel spottend aankeek. Oké dan niet, hij was wel lekker veilig. Hij sprong langs de andere kant -dus niet die van de hond- gewoon af het muurtje en wandelde -dwars door iemand zijn achtertuin- rustig verder. Toen pas dacht hij er terug aan aan wat hij in zijn mond had. Het smaakte fluffig en zacht, een prooi? Hij legde het neer en keek er eens goed naar. Het leek niet meer te leven. Het had de vorm van.. een beer? Bestond dat? Miniberen? Kon je die eten? Eén manier om daar achter te komen, Cyber zette zijn tanden in het berending. Bah! Niets voor hem. Enkel pluis. Hij besloot het achter te laten en stapte van het 'berending' weg. Aan de rand van de tuin begon hij toch die pluizigheid te missen. Hij voelde zich.. zo leeg.. of was dat gewoon omdat hij honger had? Allensinds.. de zwart-witte kater besloot het berending terug te gaan halen. Er was een raar rechtlopersjong opweg naar. "NEE VAN MIJ." Schreeuwde Cyber, alsof dit berending hem meer waard was dan zijn eigen leven. In sporttempo -en dat kende slome Cyber niet echt- vloog hij op het jong af en begon te grommen en blazen. Het rechtlopersjong liep huilend weg. Maar oh oh dan had hij de moeder van het jong kwaad gemaakt! Cyber pakte het berending vast tussen zijn kaken en rende met hoofd hoog ,zodat het berending niet vuil werd, uit de tuin. Hij zat nu terug op het klein donderpad en hoorde achter zich een boze moeder. "Fioe." was het enige wat er uit kwam. "Oké hoe gaan we jouw noemen?" zei hij met liefdevol stemmetje tegen het berending.


OCC; 'berending aka BigBear' is gebaseerd op GroteBeer, mijn geboorteknuffel Smile een berenknuffel zo groot als ongeveer een peuter/kleuter


23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: BigBear/berending||&Brat   za 9 apr 2016 - 9:40

De rose poes draaide even met haar oren bij het horen van een schreeuwende stem. Een bekende schreeuwende stem, Brat trok een verbaasd gezicht en liep rustig op het geluid af. Had Cyber zich weer in de nesten gewerkt? oh oh wat a suprise zou dat zijn, de massieve poes sprong op een muurtje. Haar cyan ogen scande het gebied door op enige spoor van haar half broer. Ze rook hem dus hij moest in de buurt zijn, Brat liet een lage grom horen toen ze een kleine Twoleg hoorde huilen. Die beesten kunnen janken zeg, snel sprong de poes weer van het muurtje af. Brat tuurde veder tot ze uitendelijk en wit zwarte schim zag. Yep dat was Cyber kon niet anders. En hij had iets bij zich, iets bruins. Uit nieuwsgierigheid stapte de kattin op de andere kat af."Oké hoe gaan we jouw noemen?" hoorde ze hem met een liefdevol stemmetje zeggen. Brat trok een wenkbrauw op toen ze zag wat de kater bijzich had. Een beer iets wat jonge twolegs meestal hadden. 'Wat dacht je van Softie?' klonk haar stem uiters droog.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cyber
Member

lau benenkauwer
3301
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||7 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: BigBear/berending||&Brat   zo 17 apr 2016 - 10:17

Hij was diep in gedachten verzonken en keek de beer intens aan, terwijl hij dacht aan een naam. Het moest het berending waardig zijn, want dit was zijn nieuwe beste vriend. Toen plots een kattin naar hem toe gestapt en zei wat, een naam. Wacht nee! Een bespottelijke naam. "NEE" snauwde Roosvarken boos. "GroteBeer." zei hij liefdevol. Vervolgens schrok hij en draaide zijn hoofd om naar de poes. Hij had een gewone kittypet verwacht of random kat, maar blijkbaar stond daar Brat, zijn halfzus. "Rot op zus." siste hij, gekwetst.


23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
BigBear/berending||&Brat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: