In the sky (Oceanpaw) 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 In the sky (Oceanpaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tomtitgaze
Member
In the sky (Oceanpaw) 19758610
Inge
181
Actief
Praise from the praise-worthy is beyond all rewards

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: In the sky (Oceanpaw)   In the sky (Oceanpaw) Icon_minitimewo 1 jun 2016 - 21:51

De jonge kater was al een tijdje bezig met trainen, hij wilde dat hij een goede krijger werd van Windclan al waren zoveel katten bezig dan hem al mocht hij de hoop niet opgeven. Net zo als dat hij probeerde een vlieg te jagen, al faalde hij met al zijn technieken. Hij zuchten, nee niet de hoop opgeven. Hij haalde trots zijn borst naar voren en liep rustig door het gras, al voelde zijn pootjes nat worden door al het gras tussen zijn poten. Een kleine glimlach sierde zijn lippen toen hij de zon in zijn gezicht voelden, hij was er klaar voor. Hij ademde diep in, hij zetten zich dicht tegen de grond af en sprinten naar voren. Hij moest nu beter zijn dan de vorige keer, hij moest nu echt laten zien dat hij het kon. Hij rende op een boom af en ontbloten zijn klauwen, hij haalde uit en was gestopt met sprinten. Zijn tegenstander, de boom had een betere kras dan de vorige keren. De jonge apprentice knikte naar de boom, "bedankt dat U mijn tegenstander wilt zijn," Miauwde hij eervol waarna hij zijn blik kort naar de lucht legde. Hij staarde omhoog, en bedankt Starclan met deze boom te schapen. Ging er door zijn hoofd heen, hij sloot kort zijn ogen en genoot van de wind die door zijn vacht heen ging. Misschien mochten apprentices hem niet al kon hij wel elke dag genieten van het weer, hij moest zich te leren om te concentreren. Hij raapten zichzelf bij een en probeerde te luisteren naar de wind, hij spitste zijn oren. Hij moest beter leren om al zijn zintuigen scherp te zetten, door deze wind zou het misschien ook lukken.


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
In the sky (Oceanpaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: