“I Will Survive” 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 “I Will Survive”

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigerspots
StarClan

218
Actief
Tigerspots
BerichtOnderwerp: “I Will Survive”   do 30 jun 2016 - 9:47


Ze had Lionbeat meegenomen buiten het terrein. Ze wilden er samen even tussenuit, Lionbeat vast door het verlies van haar partner... En zij? Zij was gewoon alleen, zelfs haar zus keek niet naar haar om. Daarom had ze met een harde droogheid toegestemd op wat ze had gezegd, gevolgd door een ruig gegrom. Ze was weer zo geweldig goed gezind natuurlijk. Ze slikte even en versnelde haar pas terwijl ze achter de gevlekte kattin met de ambere ogen bleef lopen. Ze kende haar kits wel. Vooral ene Flashback. Was een rare kerel, die Flash, maar beter dan die kits die zich warriors noemden. Ze doelde natuurlijk op de dramaqueen en kings van windclan. Serieus, ze begon zich zo hard te ergeren aan alles rondom in in de clan. Het liefst van al wilde ze gewoon vertrekken uit de clan, een nieuw leven opzoeken, ga zo maar door. Ja, want dit was gewoon niks voor haar, dat snapte ze nu al.

-LionbeatEs ist ratsam, welke Blumen zu entfernen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionbeat
StarClan

Bo ~
766
Actief
And I don't want the world to see me, because I don't think they'll understand.

CAT'S PROFILE
Age: { E N D L E S S
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lionbeat
BerichtOnderwerp: Re: “I Will Survive”   do 30 jun 2016 - 18:02
Lionbeat
▲ Note ▲ Tag ▲
Tigerspots had aangeboden om weg te gaan, het kamp uit. En ergens had ze dat niet gewild maar.. Het was beter voor haar, dat wist ze ook wel. Ze had zich wel goed voor de Clan ingezet, maar bij het Thunderpath kon ze niet meer in de buurt komen. Dan kreeg ze de beelden weer voor haar en... Nee... Dat was te pijnlijk en te traumatisch geweest voor haar. Niet dat ze veel er over praatte, ze had gewoon een masker op gezet en de Clan zo weinig problemen veroorzaakt. Iets wat ze wel deed was iedere dag naar haar kits gaan en te zeggen dat ze zo veel van hun hield. Het was gewoon... Ze wilde gewoon dat ze dat wisten. Het pijnlijkste was dan nog wel dat de meeste kittens op Fire leken en... Dat dat vreselijk voelde soms. Qua karakter leken ze niet op hem, maar qua uiterlijk. Het was de hele tijd alsof ze hem zag en dat was soms best pijnlijk. Maar, ze deed er niet moeilijk over. "Waar gaan we jagen?" vroeg ze even aan de jongere warrior. De poes bij haar was nog niet al te lang warrior, vorige ceremonie om precies te zijn. Maar ah, dat betekende dat ze nog haar hele leven voor haar had.© little odair for atf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerspots
StarClan

218
Actief
Tigerspots
BerichtOnderwerp: Re: “I Will Survive”   ma 4 jul 2016 - 11:16


"Waar gaan we jagen?" Klonk er van de poes. De gestreepte warrior trok even met haar oren, lichte irritatie in haar blauw ogen. Had ze dat nu niet al duizend keer gezegd? Geez. "We gaan gewoon wandelen, heb ik jagen gezegd? Nou dan is het opeens jagen, god," ze rolde even met haar ogen en versnelde haar pas waarna ze even haar helderblauwe ogen toekneep. Ze was gewoon gefrustreerd door alles die om haar heen gebeurde en over het algemeen was ze ook gewoon leeg vanbinnen. Dankzij iedereen die om haar heen gewoon dood ging en gewoon een bitch was natuurlijk. De helft van haar clan was gevuld met een bende oelewappers en daar zat zij dan. Ze wilde liever dat dit op een einde kwam dan dat dit nog verder sleepte. Dat of ze zou rogue worden. Of nog liever een bloodclanner. Ze vernauwde haar ogen wat bij de gedachte daaraan. Dat zou nog een optie kunnen zijn ja.Es ist ratsam, welke Blumen zu entfernen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
“I Will Survive”
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: