Clouds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

giro555
1274
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Clouds   wo 10 aug 2016 - 21:27

Ze kon het ruiken, ze kon ruiken dat het zo waarschijnlijk keihard ging regenen. En toch was ze te vinden bij de zonrotsen. Haar blik stond naar Thunderclan gericht en haar oortjes gespitst, misschien was het omdat er niks spannends gebeurde in haar leven, misschien was het dat haar afschuw naar die donders sterk was afgenomen, de reden wist ze niet. Maar veel aan Riverclan katten had ze nog niet: misschien, heel misschien kwam het ooit terug. Alles zou goed moeten komen, toch? Zou ieder deputy hier doorheen gegaan zijn? Dat betwijfelde ze, en alsof starclan dat ook deed begonnen de eerste druppels al te vallen.

First Lynxfang


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member

Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Clouds   do 11 aug 2016 - 21:22

Ruiken...was niet zijn allergrootste kant. Ja, hij kon prima de geuren onderscheiden en weten wie bij zijn clan hoorde en wie niet zonder ze te hoeven of horen, maar als het om het ruiken van de zwakkere geuren gingen liet zijn reukorgaan hem wel eens in de steek. Voornamelijk water en regen kwam bij hem meestal later binnen, als hij dichtbij genoeg was of als het al bomen vol naar beneden stortte. Nou ja, daarvoor gebruikte hij gewoon zijn ogen en zodra hij eens opkeek naar de hemel omdat het toch wel donker begon te worden, zag hij dat het waarschijnlijk nog eens nat kon worden hier. Hij was in zijn eentje even op pad gegaan, even de grens checken en wat jagen. Maar als het echt ging regenen en niet eens zo'n beetje, dan leek het erop dat hij de jacht moest verzetten. Lynxfang besloot in zichzelf om nog even langs de Sunning Rocks te lopen en dan omkeren richting het camp. Intussen vielen de eerste druppels al naar beneden en gleden van zijn vacht af. Gelukje van de Riverclan. Aangekomen bij de stenen aan de overkant van het water, nam hij een flinke sprong over een versmalling heen, landde halverwege op een gladde steen en ging toen door naar de overkant. Die versmalling was nieuw, er was blijkbaar wat grond ingestort, maar goed, morgen was het allemaal weer weg gespoeld door de River. Lynxfang liep eerst om de stenen heen, voordat hij haar pas zag zitten. Hij hield halt, keek even achterom, maar zag dat ze, net als hem, alleen was. Toen benaderde hij haar, zich afvragend waarom ze hier zat, in de regen. ''Futuresong''


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

giro555
1274
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Clouds   vr 12 aug 2016 - 20:13

En net dat ze dacht dat ze alleen was werd haar naam uitgesproken. Als een soort reflex wilde ze zuchten maar ze zag nog net op tijd dat het Lynxfang was. "Lynxfang." Sprak ze terug, een soort van opgeluchte toon was aanwezig. Verder had ze niet echt wat te vertellen, dus richtte ze haar blik weer voor zich uit.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member

Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Clouds   za 13 aug 2016 - 23:22

De poes begroette hem op dezelfde manier, een toon van opluchting was te bespeuren in haar stem. Verwachtte ze iemand anders of dacht ze dat er gevaar dreigde. Lynxfang ging naast haar zitten. Zij keek inmiddels weer naar voren, richting Thunderclan-gebied. Lynxfang keek opzij, richting de Waterfall verderop. 'Waarom ben je hier?'vroeg hij maar, in de poging een gesprek te beginnen. Hij was inmiddels toch al zo goed als doorweekt, dus wat maakte het nog uit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: