Clouds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clouds QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Clouds   Clouds Icon_minitimewo 10 aug 2016 - 21:27

Ze kon het ruiken, ze kon ruiken dat het zo waarschijnlijk keihard ging regenen. En toch was ze te vinden bij de zonrotsen. Haar blik stond naar Thunderclan gericht en haar oortjes gespitst, misschien was het omdat er niks spannends gebeurde in haar leven, misschien was het dat haar afschuw naar die donders sterk was afgenomen, de reden wist ze niet. Maar veel aan Riverclan katten had ze nog niet: misschien, heel misschien kwam het ooit terug. Alles zou goed moeten komen, toch? Zou ieder deputy hier doorheen gegaan zijn? Dat betwijfelde ze, en alsof starclan dat ook deed begonnen de eerste druppels al te vallen.

First Lynxfang


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Clouds 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
Clouds 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Clouds   Clouds Icon_minitimedo 11 aug 2016 - 21:22

Ruiken...was niet zijn allergrootste kant. Ja, hij kon prima de geuren onderscheiden en weten wie bij zijn clan hoorde en wie niet zonder ze te hoeven of horen, maar als het om het ruiken van de zwakkere geuren gingen liet zijn reukorgaan hem wel eens in de steek. Voornamelijk water en regen kwam bij hem meestal later binnen, als hij dichtbij genoeg was of als het al bomen vol naar beneden stortte. Nou ja, daarvoor gebruikte hij gewoon zijn ogen en zodra hij eens opkeek naar de hemel omdat het toch wel donker begon te worden, zag hij dat het waarschijnlijk nog eens nat kon worden hier. Hij was in zijn eentje even op pad gegaan, even de grens checken en wat jagen. Maar als het echt ging regenen en niet eens zo'n beetje, dan leek het erop dat hij de jacht moest verzetten. Lynxfang besloot in zichzelf om nog even langs de Sunning Rocks te lopen en dan omkeren richting het camp. Intussen vielen de eerste druppels al naar beneden en gleden van zijn vacht af. Gelukje van de Riverclan. Aangekomen bij de stenen aan de overkant van het water, nam hij een flinke sprong over een versmalling heen, landde halverwege op een gladde steen en ging toen door naar de overkant. Die versmalling was nieuw, er was blijkbaar wat grond ingestort, maar goed, morgen was het allemaal weer weg gespoeld door de River. Lynxfang liep eerst om de stenen heen, voordat hij haar pas zag zitten. Hij hield halt, keek even achterom, maar zag dat ze, net als hem, alleen was. Toen benaderde hij haar, zich afvragend waarom ze hier zat, in de regen. ''Futuresong''


Clouds Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clouds QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: Clouds   Clouds Icon_minitimevr 12 aug 2016 - 20:13

En net dat ze dacht dat ze alleen was werd haar naam uitgesproken. Als een soort reflex wilde ze zuchten maar ze zag nog net op tijd dat het Lynxfang was. "Lynxfang." Sprak ze terug, een soort van opgeluchte toon was aanwezig. Verder had ze niet echt wat te vertellen, dus richtte ze haar blik weer voor zich uit.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
Clouds 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
Clouds 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Clouds   Clouds Icon_minitimeza 13 aug 2016 - 23:22

De poes begroette hem op dezelfde manier, een toon van opluchting was te bespeuren in haar stem. Verwachtte ze iemand anders of dacht ze dat er gevaar dreigde. Lynxfang ging naast haar zitten. Zij keek inmiddels weer naar voren, richting Thunderclan-gebied. Lynxfang keek opzij, richting de Waterfall verderop. 'Waarom ben je hier?'vroeg hij maar, in de poging een gesprek te beginnen. Hij was inmiddels toch al zo goed als doorweekt, dus wat maakte het nog uit.


Clouds Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: