Training Volepaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Training Volepaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Beau
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mossyfeather
BerichtOnderwerp: Training Volepaw   za 8 okt 2016 - 20:52

Mossyfeather stond vandaag vroeg op. Vandaag zou hij Volepaw zijn eerste training geven. Hij liep de warriorsden uit en liep naar de apprenticeden. Hij zag Volepaw in het den liggen. Ze slaapt alsof er niks aan de hand is. Ik hoopt dat ze mee werkt zo niet dan krijgt ze dat wel te horen dacht Mossyfeather. Hij tikte met zijn poot op Volepaws lichaam en zei:"Volepaw, wakker worden. Training," zei Mossyfeather. Hij keek of er al mentors wakker waren geworden om ook hun leerlingen wakker te maken. Maar er was geen teken van leven. Iedereen lag gewoon nog te slapen. Hij keek even of Volepaw al wakker was. Leek het nou of ze wakker was? Of lag ze gewoon nog te slapen?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volepaw.
Member

262
Actief
Volepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Training Volepaw   ma 10 okt 2016 - 19:42

Mossyfeather leek besloten te hebben geen tijd te verspillen met Volepaws dag te verpesten. "Volepaw, wakker worden. Training," het gestreepte katertje voelde een por in zijn buik. "mh-h", mompelde Vole terwijl hij langzaam één oog opende. Meestal stond de zon al hoog aan de hemel wanneer hij zijn nest verliet. Al zou dat nu wel snel veranderen. Nu hij een apprentice was, moest hij vast altijd vroeg op.
.:When i'm dying, i want my enemies to gather around my deathbed, so i can tell them to go to hell one more time:.
Volechaser:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beau
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mossyfeather
BerichtOnderwerp: Re: Training Volepaw   do 13 okt 2016 - 17:13

Mossyfeather hoorde toen Volepaw aan murmelend geluidje maken. Volepaw opende een oog. "Schiet op," zei Mossyfeather streng. "Er zijn nog geen katten en poezen wakker maar hoe eerder je er mee begint des te meer tijd we hebben om alles uit te leggen," zei Mossyfeather wat vriendelijker dan de eerste keer. Volepaw stond rustig op.

-Is het goed als ik je 'Volepaw' noem. Je naam is nog niet veranderd maar dat vind ik niet uit maken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volepaw.
Member

262
Actief
Volepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Training Volepaw   vr 28 okt 2016 - 21:09

"Schiet op," miauwde de kater streng. "Er zijn nog geen katten en poezen wakker maar hoe eerder je er mee begint des te meer tijd we hebben om alles uit te leggen," ugh, waarom kon hij niet gewoon heel zijn leven kitten blijven? En hoe sloeg deze kater er in om zo vroeg op te staan? Het was niet natuurlijk, als je het aan de gestreepte apprentice vroeg. "Oké, dan..", mompelde Vole geïrriteerd, terwijl hij langzaam overeind kwam. Dit beloofde een slechte dag te worden.

-dat moet idd nog aangepast worden, maar in RPG is zijn naam dus Volepaw :3.:When i'm dying, i want my enemies to gather around my deathbed, so i can tell them to go to hell one more time:.
Volechaser:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beau
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mossyfeather
BerichtOnderwerp: Re: Training Volepaw   do 10 nov 2016 - 20:00

De kater leek niet heel erg blij mee te zijn dat hij vroeg op moest staan. "Oké, dan..", mompelde Volepaw geïriteerd. Mossfeather wenkte met zijn staart dat hij mee moest lopen. "We staan voortaan vroeg op. Dan weet je dat er vast," zei Mossyfeather streng. Hij hoopte hier mee te bedoelen dat de kater er maar aangewend moest worden. Hij vervolgde zijn verhaal: "Waar zullen we gaan beginnen? Eerst territorium bekijken en de plekjes van ons territorium, misschien dan hier en daar een muisje of iets anders vangen. Of gelijk beginnen met het verdedigen van je zelf en aanvallen van een kater of poes?" Vroeg Mossfeather. Hij keek de kater aan. Het was een gestreepde kater net zo als Mossyfeather. Dat vond Mossyfeather wel grapppig. De kater zag er van buiten best vriendelijk uit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Training Volepaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: