Kittensearch (Holding out for a hero) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Kittensearch (Holding out for a hero)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Michelle
398
Actief
I've no need for mighty deeds when I feel your arms around meCAT'S PROFILE
Age: 80 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Kittensearch (Holding out for a hero)   wo 26 okt 2016 - 15:10

Ik heb er al een tijdje over na zitten denken,
Maar ik wil Dangerdance nog een maal een klein geluk bieden.

Ik wil dat hij een nestje gaat krijgen.
Nu hij elder is en zijn dagen moet verslijten in het kamp heeft hij iets nodig om niet compleet gek te worden. De moeder van dit nestje zal tijdens de geboorte overlijden en dus blijft danger als enige over om voor zijn kittens te zorgen. Deze kittens zal hij met zijn leven beschermen en zullen dus ook heel beschermd opgroeien.

Ik heb geen grote eisen qua uiterlijk / karakter. Wel zou ikzelf het leuk vinden als hij er een naar zijn broer Duststar zou vernoemen of dat er eentje op lijkt ^^

Aanmeldingen mogen zo groot of zo klein als jullie zelf willen!
Datum staat ook nog niet vast.
Veel succes en kan niet wachten om ze te lezen c:

xxMim


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan

Bunny
2600
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   wo 26 okt 2016 - 15:42

Ik heb wel zin om me hier voor aan te melden, maar is het goed als ik eerst even wacht tot de deadline van Lurking x Rough? Want ik denk niet dat ik twee nieuwe kittens actief kan houden haha ^^"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   do 27 okt 2016 - 21:35

Basic
Names: Snowkit - Snowpaw - Snowleopard
Rank: Kitten - Apprentice - Warrior - Elder
Gender: Tom-cat
Clan: Thunderclan
Parents: Dangerdance & some unkown chick

Looks
Fur length & structure: Kort en ruig
Fur colour: Zilver/Grijs
Fur markings: Snow bengal
Eyes: Lichtblauw
Build: Slank en gespierd, verder is hij aan de grote kant, al vanaf de geboorte. Hij heeft een typische Bengaalse bouw .
Pictures:
 
In a nutshell: Snowkit is vanaf de geboorte al aardig groot. Dit kan als zwaar en pittig ervaren worden door de moeder. Snowkit is in het begin nog niet echt gevlekt, wel rond zijn kopje, poten en staart. Naar mate hij ouder wordt, zullen de vlekken op de rest van zijn lijf ook zichtbaar worden. Snowkit zal ook al snel de grootste van de nursery worden.
De trainingen van Snowpaw zijn begonnen, dus zijn spieren worden regelmatig geprikkeld, wat er voor zorgt at deze gaan groeien en hij zelf dus steeds gespierder wordt. Hij is een echte mesomorph, als het ware.
Nu Snowpaw geen apprentice meer is, maar een warrior is Snowleopard volgroeid en wel. Een grote, gespierde, slanke kater. Knap, zou je kunnen zeggen. Hij heeft zijn naam te danken aan zijn grote, gespierde lijf en zijn wilde vacht patronen.

Inside
As a kit: Druk, aanwezig en speels - Snowkit is een drukke kitten. Stilzitten is voor hem geen optie. Hij wilt alsmaar spelen en valt ook altijd op. Dat maakt Snowkit een aanwezige kitten in de nursery.
Nieuwsgierig en leergierig - "Wil je een verhaaltje vertellen? Alsjeblieeeeft?" Dat zal een vraag zijn die veel in het begin van zijn leven gesteld zal worden. Zodra hij de nursery mag verlaten zal hij andere katten gaan lastig vallen, vragen naar wat ze hebben gedaan en vooral hoe. Ook zal hij blijven zeuren tot op de dag dat hij apprentice wordt, of anderen hem willen trainen. Waarom wachten?
Uitslover en een uitdager - "Ik ben de beste!" Ja, dat vind hij en dat zal hij alsmaar bewijzen. Stoeien, wedstrijdjes, ga zo maar door. Hij zal uitdagen en zich keer op keer willen bewijzen en hij zal moeten winnen ook! Als dat niet lukt, zal hij een reden bedenken om zijn ego alsnog hoog te kunnen houden.
As an apprentice:
As a warrior:


And here comes me, myself & I
Nou, hallo dan. Wie ben ik? Dat weet je vast wel. Ah, natuurlijk wel. Ik ben Nathalie, 19 jaar en al weetikveel hoe lang RPG ervaring. Mijn bekendste account is Innerstar Roughflower.
Omdat ik eigenlijk een fresh-start maak op de site, ook al heb ik nog een aantal oudere accounts, wil ik ook graag een nieuw accountje. Mijn eerste idee was om een nieuwe Innerkit te maken, maar dit werd Snowkit. Ik vond de plaatjes, kreeg de naam in mijn hoofd en dacht; this is it! So, here he is! Daarbij, Winter is coming en vanochtend sneeuwde het, ik hou van sneeuw, dus hier is Snow <3

Alvast veel succes met kiezen!


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.


::
 


Laatst aangepast door Roughflower op di 8 nov 2016 - 20:31; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy

Cynthia
1283
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   di 1 nov 2016 - 22:53

Basic information
Name: Dustkit
Future names: Dustpaw, Dustfall
Gender: Tom-cat
Clan: Thunderclan
Parents: Dangerdance x ???

Appearance
Pelt color: Brown with white
Eye color: Gray
Fur length: Short
Size: Small
Pictures:
Spoiler:
 
Een klein gebouwd katertje die al vanaf zijn geboorte een zwak postuur heeft. Hij zal gemakkelijk ziek kunnen worden door zijn zwakke lichaam en zal zich dan ook niet te ver over zijn grenzen moeten gaan.

Personality
Vechter
Dustkit is een kater die niet snel opgeeft en blijft doorzetten tot hij iets bereikt heeft. Ondanks zijn zwakke lichaam zal hij dan ook vechten voor wat hij waard is, ondanks dat anderen van hem soms niet veel verwachten.

Ontdekker
Dustkit houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken en zal dan ook soms verder willen gaan dan zijn lichaam aankan. Dit is iets waar hij zelf geen rem voor heeft en andere katten zullen hem dan ook soms tegen moeten houden voor hij over zijn grenzen heen gaat.

Sociaal
Dustkit zal met iedereen proberen een goede band te krijgen, hij is dan ook niet bang om hele gesprekken aan te gaan of juist eens een keer iets uit te halen bij een ander om aandacht van die kat te krijgen. Hij houdt er dan ook zeker niet van om alleen te zijn en zal graag het gezelschap van anderen opzoeken, wat soms nog wel eens lastig kan zijn als hij een tijdje ziek is.

Relations
Mother: -
Father: Dangerdance
Sisters: -
Brothers:

About me
Naam: Cynthia
Leeftijd: 21
RPG-ervaring: 6,5 jaar
Motivatie: Ik zat er al een tijdje over te denken om een kitten te maken die een zwakke bouw heeft en daarbij dan ook een grote kans heeft om ziek te worden. Dat alles langer duurt, omdat hij soms voor een tijdje ziek is. Het lijkt me ook vooral interessant om hem dan te gaan spelen met Dangerdance als een vader. Iemand die vooral heel beschermend zal zijn, terwijl de kitten juist eentje zal zijn die veel dingen wil gaan ontdekken, ondanks het feit dat hij een zwak lichaam heeft.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
'Nightkit
Member

14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   wo 2 nov 2016 - 16:33

Ik wil wel een poging wagen aangezien ik geen familie vind voor deze kleine rakker Smile

Naam: Nightkit, nightpaw, nightblaze
Geslacht: male
Clan: voorlopig geen, maar dan een donderclan Smile

uiterlijk:

vacht: pikzwart, kort en glanzend
ogen: Geel/groen
Bouw: lang en smal met stevige achterpoten en een lange dunne staart.

Fotos:
 


Persoonlijkheid

Night is een van de grootste probleemzoeker als kitten, hij gaat altijd op avontuur en het kamp is na een tijdje niet genoeg. Vaak slipt hij naar buiten en komt in alle mogelijke situaties terecht. Als leerling verandert hij niet veel. Night blijft net zo enthousiast en energiek als het om zijn training gaat. Hij doet enorm zijn best en steekt al zijn tijd in het oefenen en ontdekken zodat zijn mentor en zijn vader trots op hem kunnen zijn. Ook als krijger blijft hij loyaal en zelfs nog speels.


Ik


Naam: Kiana
Leeftijd: 18
RPG-ervaring: 3-4 jaar, met hier en daar lange pauze's wegens omstandigheden.
Waar: Hier, gone, iets met draken (forgot the name), iets met vossen en iets met lynxen (sorry forgot most of the names)
Waarom meedoen: Ik ben eindelijk terug opnieuw begonnen op deze site en wou dan ook helemaal opnieuw beginnen met een nieuw acc'je en een nieuw verhaal. Oorspronkelijk zou ik deze kleine rakker in SC steken, maar vond geen familie dus is dit eigenlijk ideaal. Op deze manier weet ik dat ik een actieve familie zal vinden voor de kleine Night en kan ik samen met jouw verhaal ook het mijne opbouwen Smile


Laatst aangepast door nightkit+ op wo 9 nov 2016 - 17:02; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashbrook
Member

Liz
485
Actief
No one else is dealing with your demons, meaning maybe defeating them could be the beginning of your meaning. Friend.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   wo 2 nov 2016 - 16:36

Hmm.. ik ga ook een aanmelding maken denk ik ^^
Met dank aan Emma voor dit fabuleuze setje~
||:
 
voice

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6418
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   zo 6 nov 2016 - 23:48

Vrijdag/zaterdag is de deadline en dan zal ik ook direct beslissen! XxI know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   di 8 nov 2016 - 19:12

Naam Homekit - Homerun
Reden Thuis is waar je veilig (zou moeten) zijn - Hij kan snel lopen.
Geslacht Kater
Uiterlijk Homekit lijkt op Dangerdance. Hij is een Bengaal met amberen ogen. Hij is groot gebouwd en heeft lange poten. Zijn vacht is middellang.

Naam Ribkit - Ribcage
Reden Bij de geboorte brak hij één van de ribben van zijn moeder (+zijn lichtgrijze vacht) - hij is een geweldige jager
Geslacht Kater
Uiterlijk Ribkit is een licht- tot middelgrijze tabby. Hij is zeer sterk en ook duidelijk gespierd. Hij heeft een korte vacht en blauwe ogen.

Naam Band(ed)kit // Stripe(d)kit // Streakkit
Reden De strepen op zijn vacht
Geslacht Kater
Uiterlijk Deze lijkt ook geweldig op zijn vader. Hij is een bengaal met zeer donkere strepen en heeft net zoals Dangerdance groene ogen.

Naam Carekit - Carebear // Joykit
Reden Dangerdance zal goed voor haar zorgen - Ze is groot gebouwd & haar karakter doet wat denken aan een beer (ze slaapt graag, is een goede jager en kan soms plotseling boos worden)  // Haar geboorte brengt hem vreugde
Geslacht Poes
Uiterlijk Carekit // Joykit is een donkergrijze tabby. Ze is relatief groot gebouwd maar is wel duidelijk vrouwelijk. Ze is groot maar ook slank, en dus niet breed. Ze heeft groene ogen.

Note Zoals je ziet, 5 verschillende namen. Ik ben echt vreselijk met namen kiezen en ik wou jou wat keuze laten, vandaar. Welke naam de kitten ook krijgt (en of het een poes of een kater is) verandert echter niets aan het karakter ^^

Karakter Hij (of zij, maar ik gebruik voor het gemak hij) is een heel snelle leerling. Het duurt niet lang voor hij iets doorheeft en het duurt meestal ook niet lang voor hij het ook kan - zeker wanneer hij jong is. Dit kan moeilijker worden naarmate hij ouder wordt en moeilijkere dingen leert. Hij zal daardoor ook een beetje lui worden. Als iets niet meteen gaat, geeft hij zeer snel op. Hij is een goede jager maar heeft niet altijd veel geduld - daarom zal hij soms te snel springen en de prooi wegjagen. Dit zal wel verbeteren, later, maar zijn geduld blijft altijd een werkpuntje. Ook in andere situaties; hij kan niet lang wachten. Hij moet het altijd meteen weten, meteen kunnen, meteen krijgen. Hij verwacht dat ook, en hij kan boos worden als hij het niet krijgt. Hij is ook over het algemeen vriendelijk, zeker recht in het gezicht; hij zal nooit iets gemeens over een kat zeggen recht in het gezicht van die kat. Achter zijn rug, daarentegen, roddelt hij nog wel eens graag. dat kan hem onbetrouwbaar maken, al zou hij niet altijd een geheim meteen doorvertellen. Dit hangt er natuurlijk vanaf wie hem dat verteld heeft en waarover dat geheim gaat, natuurlijk.. Ik wil zijn karakter vooral uitwerken in de RPG, maar dit zijn de grote lijnen; als ik hem te veel ga uitwerken, hou ik me toch niet aan zijn karakter in de RPG :')

Motivatie Ik wil echt geweldig graag een nieuwe kitten, okay. Ik heb bergen inspiratie voor een karakter zoals deze, die op mij lijkt op het vlak van luiheid & snelle leerling xD Hij zal ook bazig worden waarschijnlijk - dat heb ik echt al lang niet meer gehad, niet meer sinds white geloof ik. het word eens een leuke verandering van mijn happy windje, mijn sarcastische amber of mijn doodsbange red. Ik had ook zo veel inspiratie voor een naam dat ik niet kon beslissen xD maar hé, zo heb je nog wat keuze. Ik ben ook vreselijk in motivaties uitschrijven sjongejonge. Oh, ik wou ook nog zeggen datDangerdance coowl is en ik vind het leuk dat hij zo'n diepgaande geschiedenis heeft, nog helemaal naar Skyclan zelfs. Wow. Ik stel me al voor hoe hij verhalen over zijn vroegere clan gaat vertellen, en over zijn broer en over hoe de clan ten onder ging. Ze zullen ervan smullen! Hihi. Ik hou van kittens.
Laatst aangepast door Amberpaw" op wo 9 nov 2016 - 17:20; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   di 8 nov 2016 - 20:31

Snowkit is af!


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.


::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   wo 9 nov 2016 - 17:21

Ik denk dat mijn aanmelding ook af is, misschien dat ik nog kleine dingetjes verander voor de deadline maar niet veel meer :')


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
'Nightkit
Member

14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   wo 9 nov 2016 - 18:32

Nightkit is ook af Smile


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

.: Seven :.
362
Actief
“Life is an echo, what you send out comes back”

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   wo 9 nov 2016 - 23:38

Heb besloten het toch te proberen <33

» Name(s) « Stagkit - Stagbeetle
» Explanation name « Stag: Het is een vrij fors katertje, dat was hij al bij de geboorte, vandaar "stag", van een mannelijk hert, dat bekendstaat als een fors, stek dier
Beetle: Een stagbeetle (vliegend hert) is een donkergekleurd insect met een groot paar kaken. Staat zowel voor zijn donkere vacht als zijn forse bouw.
» Gender « Tom-cat
» Rank « Kitten (Apprentice - Warrior - Elder)
» Clan « ThunderClan
» Parents « Dangerdance x Unknown» Fur color « Black
» Fur length « Short / Medium long
» Eye color « Green
» Pads + Nose « Black
» Breed « Mixed
» Build « Fors gebouwd, erg gespierd, brede schouders, brede kop, niet heel lenig, zijn staart is een beetje pluizig
Spoiler:
 » Stubborn «
Stag is op meerdere manieren een koppig katertje. Als hij een mening heeft, kan het eeuwen duren voordat hij van mening verandert of naar de meningen van andere begint te luisteren. Hij wil graag dingen op zijn eigen maniertje hebben en schaamt zich er niet voor om de boel op te houden als het niet gaat zoals hij het wil hebben. Als Stag iets wil maar zijn lichaam kan het niet aan, zal hij alsnog doorzetten totdat hij neervalt. Zijn koppigheid maakt hem soms irritant en vrij problematisch, maar het maakt hem ook een echte doorzetter die alles zal proberen zijn doel te bereiken.

» Positive «

Stag heeft een enorm positieve blik op het leven, en dat is ook erg duidelijk te merken. Het maakt zijn kijk op sommige situaties niet al te realistisch, maar hij weet anderen er vaak mee op te vrolijken en de sfeer te verbeteren. Hij wordt vaker met een grijns op zijn gezicht gezien dan zonder, wat in de meeste gevallen goed voor hem en voor anderen uitpakt, hoewel zijn overdreven optimisme hem soms ook een beetje in de problemen kan werken, door zijn onrealistische blik op situaties.

» Supportive «
Stag is een goede vriend, en zeker zodra een van zijn vrienden in de problemen zit. Hij zal niet snel van iemand's zijde wijken zodra hij een kant heeft gekozen, en is totaal niet bang zijn mening over de situatie aan iedereen te laten weten. Door zijn optimistische instelling, ziet hij sneller de positieve kanten van een situatie dan dat zijn vrienden dat doen, en hij zal er van alles aan doen hen in te laten zien dat de situatie nog niet eens zo slecht is, als je er maar op je juiste manier naar kijkt.» Name « Anni (Seven)
» Age « 16 y/o
» Account(s) « Brokenecho, Snatcher
» Motivation « Ik zat al een tijdje met het idee om een katertje genaamd Stagbeetle te maken, eentje met een blij maar sterk karakter en vooral ook erg krachtig fysiek gezien. Aangezien ik weer helemaal terug into WC begin te komen en vastzit met de inspiratie voor een account wat ik nog niet heb, leek dit me een geweldige kans die inspi te gebruiken! Ik ken Dangerdance nog van toen ik voor het eerst op deze site kwam, dus ik heb zeker nog best wat herinneringen van hem :') ook wil ik mijn Nederlandse RP stijl weer een beetje opfrissen, waar een variatie in accounts ook geweldig zou zijn.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan

H O M M E L
2337
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   do 10 nov 2016 - 9:09

Oh, ik twijfel zo of ik me toch zal aanmelden.. :') misschien, héél misschien komt er hier nog ééntje. c:
dankje Beer! <3
rip Snow 2017 :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
109
Actief
"Extremism is never the solution"

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   do 10 nov 2016 - 16:03

♤General♤

Name: Darkkit//Paw//Moon or Predatorkit//Paw//plant
Meaning and Why?:
Dark - Donker (Duisternis)
Omdat deze kitten best donkere ogen heeft zoals de nacht, komt de naam Dark voor. Het krijgt deze naam door de donkere ogen en het lichte vachtje, omdat de maan licht is in de duisternis. Al staat het ook voor de donkere zijdes wat er nu aan de hand is met Thunderclan, al kan het ook zijn dat na een donkere tijd ooit alles weer goed komt. Het goede in het donkere zien van de nacht, het goede zien van iemand als je toch eens goed kijkt. Daarvoor staat deze naam, de duisternis aan de positieve zijde maar ook aan de negatieve zijde. Welke zijde kies jij? kies jij voor de zijde dat het een naam heeft gekregen door de pracht van duisternis of juist voor het duistere in de erge dingen?

Moon - Maan
De maan is iets wat naast alle sterren zweeft maar ook de schaduwen van de zon opvangt, de maan staat voor het lichte in het donkeren. De naam zal deze kitten krijgen wanneer het Warrior wordt, maar waar staat het eigenlijk voor. Nou, wanneer het een naam krijgt zal de duisternis die het heeft geleden opgevangen worden door wat lichts. De maan, een spiritueel ding. Al is het toch ook een scheikundig/natuurkundig ding, er zijn zoveel betekenissen voor dat ene woord. Al zullen we zien wat de betekenis van de naam wordt wanneer het een Warrior is, al speelt er een idee al af in mijn kop zal ik niet weten wat er in de RPG gebeurt. Zullen we het dan erop houden voor de mysterieuze deel van de maan, de duistere zijde van deze bal in de lucht?

Predator - Roofdier
Nou dit is makkelijk om te raden, katten zijn roofdieren dus daarom deze naam? Nee, deze naam staat voor kracht die een roofdier in zich heeft. De kracht die de familie band heeft met elkaar, al is het ook voor de kracht die deze kitten met zich mee lijkt te dragen. Je kan bij een roofdier er vanuit gaan dat het een vos/das/kat/hond/Leeuw/Haai/Havik en nog vele andere dieren een roofdier zijn, maar waarom de naam. De kracht maar ook voor de zelfvertrouwen van de kittens, de moed en nog vele andere dingen. Vele roofdieren weten wat een pistool is en toch vallen sommige nog aan, dit is moed wat deze dieren tonen tegelijk tijd angst maar ook bescherming voor de andere beesten die er leven. Dus is dat woord slecht, nee niet echt.

Plant - Plant
Als het achtervoegsel Plant wordt, dan weten we allemaal wat het wordt. Het is een vleesetende plant, toch waarom een plant. Planten staan voor leven, energie en zuurstof. Al staan ze ook voor rust en kalmte, planten hebben vele betekenissen als het woord plant. Je hebt een power plant, dat is een soort generator maar je hebt ook meer. Al kan je ook naar de andere betekenissen kijken, planten houden namelijk ons allemaal in leven. Ze zorgen voor levensgebied en voor veel meer, planten zijn best bijzondere dingen. Al zou er nu een vraag zijn, waarom zou deze kitten naar een vleesetende plant worden genoemd? Mmmmh...

Gender: Deze keuzen ligt aan jullie ik wil het aan jullie overlaten welke geslacht het zal hebben xD
Bloodline: ?
Clan: Thunderclan
Rank: Kitten
Former Ranks: -
Future Ranks: Apprentice//Warrior//Elder (dit zijn alle ranken die het zeker kan worden)
Siblings: ?
Parents: Dangerdance X ?


♤Outside♤

Eyes: Donker blauw
Fur: wit grijs achtig met een beetje lichte oranje vlekjes
Fur lenght: Kort
Built:
Darkmoon:
Het is een slanke kat, erg slank voor een normale kat. Deze kitten valt onder de middelmatige lengte hierin zijn geen voordelen of nadelen al zijn de oren spits al en is de snoet niet zo spitst. Zoals elke Thunderclanner zal deze kat goed in evenwicht zijn en een lange staart hebben, hiermee heeft het een mooie prachtige bouw. De tanden vallen onder middelmatig net zoals de klauwen, het zal niet massief zijn. Al zou het wel een goede kat zijn in gevecht maar niet zo best in leiderschap en medicijnen, maar wie weet.

Predatorplant:
Deze kat zou wat breder in bouw zijn, al zou het iets kleiner zijn dan de normale lengte zal deze kat wat spieren bevatten. Vallen de oren en snoet onder middelmatig en de tanden en klauwen onder middelmatig-lang, hiermee heb je een kleine inzicht van beide. Al zal de staart ook middelmatig zijn al zou het wel goed in evenwicht zijn gek genoeg door de Thunderclan bloed, het jagen zal het meer bevallen net zoals vechten. Alleen de rest zal deze kat helemaal niet goed in zijn, al is het jagen ook in de naam van deze kat dus hiermee is de built veschillend.
Pictures:
 


♤Inside♤
She-Cat//Darkmoon:
Likes: Duisternis//Licht//Gezelschap//Sterren//Familie//Spelen
Dislikes: In de schaduwen lopen van anderen//achter gelaten worden//
Hulpeloos//Nutteloos//Eenzaamheid

"'Am I so wrong to wish the things to see the things like I do?"
Deze kitten zal eigenlijk erg teer zijn, hiermee bedoel ik eigenlijk dat ze erg gevoelig is. Ze neemt namelijk alles op als of het haar schuld is, dit geeft haar diep vanbinnen pijn. Toch is ze te angstig om alleen te zijn, hierin zal ze toch proberen om andere op te zoeken ter wel ze het eigenlijk niet echt durft. Ze is erg verlegen al durft ze wel  haar mening te uiten als het erop staat, toch zal ze weinig praten en meer luisteren. Al toch door haar gevoeligheid wordt ze zwak gezien door haar familie en helemaal als ze eigenlijk niet durft te vechten en andere geen pijn durft te doen, wilt ze toch zichzelf bewijzen voor haar familie. Ze zal vooral tijd doorbrengen met haar zus(jes) en broer(tjes), omdat ze daar toch echt een diepe band mee heeft een erge diepe band. Al is zij ook wel een kitten die graag alleen is en haar problemen liever aan zichzelf overlaat, ze zal in stilte haar pijn lijden maar ook zal ze onder depressie lijden. Hierbij zal ze toch een beetje steun bij haar familie zoeken, al komt ze er steeds achter dat ze maar in de schaduwen staat van het succes die haar siblings hebben bereikt wat zij nooit kon bereiken. Dit zal haar kwaad maar ook verdrietig maken, ze kijkt de eerste jaren maanden toe tot dit bij haar te veel doordringt....
"The world will end in a eternal lullaby."

Tom-Cat//Predatorplant:
Likes: Andere uitlokken//Grappen maken//Manipulaties//Familie//Loyaal aan familie//Plagen//
Dislikes: Leugens//Regen

Deze kat heeft eigenlijk een enorme ego en laat het duidelijk zien, al zelfs als hij een ego heeft beschermd hij zijn familie en maakt hij zich ook zorgen. Als er iets is in de familie laat hij het ook zien dat hij toch loyaal is, duidelijk. Maar hij probeert het te verbergen.. Toch is deze plant een enorme plaag geest, hij jaagt andere op en zal ze enorm laten schrikken en natuurlijk plaagt hij ze omdat het kan. Al is deze kater toch heel goed om manipulaties uit te voeren op anderen en blijkt een erg slimme kater te zijn, een erg slimmen. Al heeft hij ambities om de hoogste te bereiken en zijn Clan, boeit hem voor geen moer. Sinds dat deze kater een best kille kater is zal hij nog hard zijn op heel veel moment en heel erg verveeld. Hierdoor valt hij andere katten natuurlijk lastig, al zal hij voorzelf vermaak andere katten verwonden en prooien stelen van andere gebieden. Elke regel is niet meer veilig bij hem, dit zal eigenlijk een karakter zijn wat vreemd is? En een enorme sadist.


♤Motivation♤WIP
Laatst aangepast door Astralkit~ op vr 11 nov 2016 - 23:33; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6418
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   vr 11 nov 2016 - 23:04

Ik heb na lang nadenken gekozen!

De kittens zullen zijn:

kit1:
 


kit2:
 


kit3:
 I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
109
Actief
"Extremism is never the solution"

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   vr 11 nov 2016 - 23:06

Thanks <333333333 yay yay yay Ik ben echt super blij! Bedankt, dat ik een kans krijg. Alleen ik was nog niet eens klaar xD Is het nog nodig dat ik mijn aanmelding afmaak? Ik was er net mee bezig enz. Gefeliciteerd nog iedereen!
Laatst aangepast door Astralkit~ op vr 11 nov 2016 - 23:31; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy

Cynthia
1283
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   vr 11 nov 2016 - 23:14

Hartstikke bedankt^^ en alle anderen ook gefeliciteerd. Ik zal Dustkit morgen aanmaken en op orde maken^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online

(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   vr 11 nov 2016 - 23:30

Holyshit bedankt! En jeetje wat een groot gezin! <3
Thunderclan is gonna be big!
De rest, gefeliciteerd btw!


Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.


::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

.: Seven :.
362
Actief
“Life is an echo, what you send out comes back”

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   za 12 nov 2016 - 10:15

Ahhhhh omg heel erg bedankt !! <33 De rest ook gefeli c:
Big fam <33Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan

Bunny
2600
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Kittensearch (Holding out for a hero)   za 12 nov 2016 - 13:00

Oeh, wat leuk!
Ik ga m meteen aanmaken, hihi. Zo'n leuk groot gezinnetje <'3
Al de anderen ook gefeliciteerd btw ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kittensearch (Holding out for a hero)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: