Playing games with Jon Snow } 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Playing games with Jon Snow }

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Harepaw
Member
Playing games with Jon Snow } 6nckGxx
dumbass
94
Actief
Using a crossbow
for making friends

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons }
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
.Harepaw
BerichtOnderwerp: Playing games with Jon Snow }   Playing games with Jon Snow } Icon_minitimezo 30 okt 2016 - 22:51


Het was schemerdonker. De zon was verdwenen achter slierten mist. Ze hing laag, zo meteen zou de nacht invallen. Een schim trippelde door het territorium. Hij was op nachtwacht. De wachter liep in een soepele tred. Hij was groot en liep hoog op zijn poten. De vacht leek op satijn in de fonkeling van de eerste streepjes maan. Anders dan zijn familie was hij redelijk slank gebouwd. Niet om meteen te zetten dat hij van het schaduwenrijk kwam. Zijn poten zetten zicht gracieus op de grond. De puntjes van zijn oren trilde. Hij had konijn geroken. Het grappige was dat zijn naam heel veel op een konijn leek en daarom meed hij de prooi liever. Dat deed hem geen eer aan om zijn eigen naam af te slachten. Harepaw zo heette hij en hij was anders als de rest. Zijn vacht was heel heel licht. Toen hij geboren werd was hij bijna doorzichtig. Zijn ogen waren bijna nog lichter dan zijn vacht. Heel teder blauw. Toch was hij niet zoals die andere katten in twolegs huizen. Zijn ogen waren zwart omlijnd en niet super roze. Hij was ook niet doof of blind. Het enige wat hij gemeenschappelijk kon noemen was zijn prikkelbaarheid en zijn overgevoeligheid aan 'extreem' weer. Hij wendde zijn kop af. Iets had zijn aandacht getrokken.

+ Lionpaw


Playing games with Jon Snow } VQyioSn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionreign
Member
Playing games with Jon Snow } Tumblr_m76ca8yUD21qmvgzzo1_250
Loïs
240
Actief
We want that crown
And we want it now
To be the selfish kings
Of a worthless empire

CAT'S PROFILE
Age: 2 1 M O O N S
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lionreign
BerichtOnderwerp: Re: Playing games with Jon Snow }   Playing games with Jon Snow } Icon_minitimevr 18 nov 2016 - 22:03

De kater had zijn oortjes in zijn nek gedraaid. Zijn nagels voelden rauw aan; hij had ze veel gebruikt, en kon het zowel aan zijn hulzen als spieren voelen. Dit keer had hij ze niet in een kattenlichaam laten zinken - al moest hij toegeven dat de adrenaline rush ervan toch wel miste, hoe fout het ook bleek te zijn - maar in een boom uit frustratie. Doordat hij zo weinig energie overdag verbruikte, leek hij teveel 's nachts over te hebben en hij moest het ergens op kwijt. Zijn mentor, Sandmask, was oud en wist niet wat met hem te doen. Lion had immers een immense hekel aan zijn training, al liet hij dit niet merken, glimlachte hij enkel liefjes door het hele ding heen. Toch was Sandmask door zijn oudere leeftijd ook wijs, en kon deze toch lichtjes door hem heen zien, wat enkel frustrerend voor hem zijn moest, gezien hij halve waarheden te zien kreeg. Voor Lion was het ook moeilijk, hij wilde immers de controle hebben, hij wilde zijn mentor laten zien wat hij moest zien, en het was een lastige opgave. Het zou hem niets verbazen als hij binnenkort een nieuwe mentor zou krijgen.
De boom die hij eerder uitgekozen had om zijn frustratie's op uit te leven, was vlak bij de grens met RiverClan geweest, een Clan waar ze op het moment mee neutraal stonden. Gelukkig, aangezien hij iemand tegen gekomen was. Ze was een mooie kattin geweest, en hij had haar redelijk kunnen plezieren, dacht hij dan. Niet volledig, natuurlijk, hij was niet dom. In tegenstelling; hij was ontzettend slim. Hij had haar genoeg aandacht gegeven zodat ze hem morgen niet vergeten was, maar niet genoeg zodat ze hem ging opzoeken in zijn eigen territorium. Dat zou pas ongelukkig zijn. Zijn vacht rook lichtjes naar haar, aangezien ze best wel dichtbij elkaar gezeten hadden, en gentlemen als hij was, had hij redelijk op haar signalen gereageerd. De geur van zich afwassen hoefde hij niet, het waaide hard, en hij wist dat het niet lang zou duren voordat alles verdreven was. Echter kwam hij nu wel aan bij het kamp, en zag hier zijn jongere broertje staan. Harepaw. Lion trok kort met zijn wenkbrauw. Hij vond zijn pleegbroertje raar, aangezien hij een ander effect op hem had dan iedereen. Hij voelde een zekere affectie richting het witte katertje en hij vond het zowel fijn, als ontzettend vervelend. Het was een lastige situatie. "Harepaw," sprak hij, vanaf een redelijk afstandje al, zodat zijn broer niet onnodig van hem schrikken zou.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Harepaw
Member
Playing games with Jon Snow } 6nckGxx
dumbass
94
Actief
Using a crossbow
for making friends

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons }
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
.Harepaw
BerichtOnderwerp: Re: Playing games with Jon Snow }   Playing games with Jon Snow } Icon_minitimevr 9 dec 2016 - 17:00

Harepaw keek opzij naar zijn broer. Die stond op een redelijke afstand zodat hij niet schrok. Schattig. Een glimlach krulde zich om zijn lippen. "Broer hey!" Ze hadden dezelfde mentor. Die oude mafkees. Harepaw ging daarbij niet zoveel trainen, want die oude ketel was niet geschikt voor een jonge apprentice. De witte kater liep op zijn broer af. "Hoe gaat het?"


Playing games with Jon Snow } VQyioSn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Playing games with Jon Snow }
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: