The Gods give with one hand and take with the other. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Gods give with one hand and take with the other.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Halflion
Member
The Gods give with one hand and take with the other. Tyrion-Lannister-Happy-Dance
Fien, Fifi
89
Actief
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a lair, you're only telling the world that you fear what he might say.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Halflion
BerichtOnderwerp: The Gods give with one hand and take with the other.   The Gods give with one hand and take with the other. Icon_minitimema 21 nov 2016 - 18:39

Het was een bijzonder koude dag toen Halflion er op uit trok. Zijn vacht stond stijf om de warmte in zijn lichaam te houden en onder zijn pootkussentjes kraakte er bij iedere stap het laagje rijp dat bovenop de verdorde takken en gebarsten grond lag. 't Was een vreemd zicht, een uitgedroogd landschap met een verfrissend laagje rijm op. De regen wilde niet meekomen en net nu de Clan Innerstar had verloren én de droogte alle prooi liet verdwijnen, was dat niet ideaal voor hen, zeker niet nu er ook een lichte dreiging was met WindClan die net een stuk van hun territorium had teruggewonnen. Half had Inner nooit erg persoonlijk gekend, maar hij wist dat ze op sommige katten een zware indruk had nagelaten, wat duidelijk te merken was aan de reacties van de katten toen die het nieuws te horen kregen. Littlestream was door haar poten gevallen en andere katten waren gaan huilen, niet iets erg typisch voor die o zo stoere, sterke Shadowclanners. Zelfs dat lieve neefje van hem had dat verdomde masker van z'n smoel gehaald. De kleine kater werd uit zijn gedachten gehaald door een geluid waardoor hij opkeek. Aha, Waspsting, voor zover Half het wist ook een nauwe vriendin van zijn overleden leidster. Hij trok zijn mondhoeken kort op, maar wist niks te zeggen. Iets vertelde hem dat ze het misschien nog wat moeilijk had.

| Waspsting! ^^


The Gods give with one hand and take with the other. Ktd8wg7
Once you've accepted your flaws, no one can use them against you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Gods give with one hand and take with the other.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: