Where do your loyalties lay? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Where do your loyalties lay?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jayflame
Member

Freedje
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Jayflame
BerichtOnderwerp: Where do your loyalties lay?   za 10 dec 2016 - 20:15

Ongemakkelijk zijnde zwiepte Jaypaw met zijn staart terwijl hij naar de drie kittens voor hem keek die hem allemaal met hun kleine, nieuwsgierige oogjes aankeken. Ze hadden zojuist naar RiverClan gevraagd en hoewel Jaypaw zijn gevecht met Aspenpaw graag wilde beschrijven aan de kittens, merkte hij dat de queens het niet bepaald een goed idee vonden. Een queen kwam gelukkig naar hun toe en sloeg haar staart om de kittens heen, aangevende dat Jaypaw wel belangrijkere dingen had te doen dan een stel nieuwsgierige kittens een verhaal te vertellen. Jaypaw had haar dankbaar toegeknikt en was toen snel naar buiten gegaan. Nee, de queens prooi brengen was niet zijn favoriete onderdeel. Het was niet dat hij echt een hekel had aan kittens, maar hij voelde zich er gewoon ontzettend gegeneerd bij. Hij wilde later dan ook niet bepaald kittens hebben. Hij wilde zelfs geen partner hebben. Rousepaw moest een heerlijk leven hebben als ze zich daar al niet druk over hoefde te maken, tenzij ze natuurlijk verliefd zou worden en kittens zou willen. Maar dan had ze haar taken als medicine cat’s apprentice toch ook niet geaccepteerd? Bovendien zou Jaypaw niet weten op wie zijn beste vriendin verliefd moest worden. Als hij naar de toms van zijn den moest gaan kijken was hij algauw uitgekeken. De meesten waren opscheppers die niks beters te doen hadden dan tegen elkaar opscheppen over wie de beste prooi kon vangen of wie het beste kon vechten. Gelukkig hoefde hij zich niet meer zorgen te maken over wie de beste partner voor zijn beste vriendin zou zijn; ze was al gelukkig met haar rang. Een tom zou daar echt niets aan veranderen of aan bijdragen. Jaypaw schudde zijn gedachten weg en rende toen in de richting van de Sunningrocks. Het was heerlijk om daar te gaan zonnen en RiverClan te laten zien dat ThunderClan weer terug gebruik kon maken van hun eens geclaimde plek. Ze hadden voor nu geen last meer van die stomme vissenvreters. Jaypaw richtte zijn kopje op toen hij geluid hoorde en draaide zijn gezicht naar een she-cat toe die zijn richting op kwam. Hij vernauwde zijn ogen toen hij Whifflepaw herkende. Hm. Niet echt zijn favoriete kat in de Clan als hij heel eerlijk mocht zijn.


+ Eerste post voor Whifflepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where do your loyalties lay?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: