RC EVENT || Got to be prepared - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 RC EVENT || Got to be prepared

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Yanthe
577
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Silvercloud
BerichtOnderwerp: Re: RC EVENT || Got to be prepared   ma 26 dec 2016 - 23:47

Silvercloud had haar kopje wat laten zakken toen ze Panthergrowl, haar partner, met succes tegen de grond wist te duwen. Hij was duidelijk wat in de war, dat was aan zijn stem te horen. Ze knipoogde even naar hem en opende haar mond alvast om hem snel even te zeggen dat dit een oefening was, dat het niet echt was, maar toen kwam haar dochter er plots tussen. "Mamaa! Wat ben je aan het doen?" De poes fronste bij wat Chivypaw deed. Ze blies, had haar vacht opgezet en haar houding vertelde haar dat ze elk moment op haar kon springen. "In Starclansnaam, Chivypaw!" mauwde ze verontwaardigd. Chivy was in eerste instantie heel alert geweest wat betrof kruiden verzamelen om mogelijke gewonden tijdens een aanval te verzorgen, dat had ze in haar ooghoek wel gezien. Het hoopje kruiden lag nu een eindje verder alleen en werd bijna vertrappelde door twee stoeiende katten. Op dit uiterste moment was ze vooral teleurgesteld om haar reactie. Dacht ze nu echt dat ze Panthergrowl zou aanvallen, dat ze haar clan in gevaar zou brengen? "Dit is een oefengevecht," mauwde ze nu met lichtelijk vernauwde ogen. Als Chivy zich op deze manier gedroeg, kon ze verwachten dat ook zij dat deed. Ze zou haar gewoon behandelen als eender welke apprentice. Als dat de manier was waarop ze behandeld wilde worden, was dat voor Silvercloud prima. Maar ze zou haar dan ook wijzen op haar fouten. "Butterstar zal heel blij zijn als ze ziet dat jij jouw post verlaten hebt," mauwde ze en liet haar blik even naar Butterstar gaan. De clan ging voor alles, familie moest je op zulke momenten geen voorrang geven.

Tag: Panthergrowl, Chivypaw(, Butterstar)


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Loïs
1646
Actief
I like you boy, but if you lie to me
I'll pull your guts out through your throat

CAT'S PROFILE
Age: » 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Panthergrowl
BerichtOnderwerp: Re: RC EVENT || Got to be prepared   ma 2 jan 2017 - 16:04

Een knipoog werd zijn kant op gestuurd, en hoewel hij zeker nog ontzettend verward was, werd hij ook lichtelijk gerustgesteld hierdoor. Toen zijn dochter opeens naast hem verscheen, en een vijandige houding opstelde tegen haar moeder, wist hij niet goed wat hij ervan zeggen moest. Hij was nog niet op de hoogte van wat hier gaande was, en werd zo, uit het niets, in een familiedilemma gesleurd. Was het zo dat Silvercloud zich inderdaad tegen RiverClan gekeerd had - iets wat erg onwaarschijnlijk was, en StarClan, alsjeblieft niet - dan reageerde Chivy correct. Maar als er iets anders gebeurde, dan was het haast een schande als je je zo opstelde tegen je eigen moeder. "Dit is een oefengevecht," weerklonk het toen vanaf zijn partner, en een gevoel van opluchting stroomde door heel Panther's lichaam heen. Hij liet een harde zucht horen, en schudde zijn kop. Voordat hij echter iets kon zeggen tegen zijn dochter, nam Silver opnieuw het woord. Hij wist haast zeker dat haar woorden verkeerd zouden vallen bij Chivy, en probeerde het zo goed en kwaad als het kon wat zachter aan te laten komen. "Het is heel begrijpelijk, Chivy. Ik was ook heel erg verbaasd." Kort gleed zijn blik naar zijn partner, en hij trok zijn mondhoek ietwat op, om de sfeer wat te verlichten. "Maar als ik jou was zou ik inderdaad maar snel teruggaan. Misschien ziet Butterstar het niet," vervolgde hij en duwde haar met zijn neus richting de kruidenstapel. Vervolgens draaide hij zich terug naar Silver, en spande hij zijn spieren aan. Klauwen bleven echter wel ingeslagen, want oefengevecht of niet, hij zou haar nooit echt pijn durven doen.

Tag: Silvercloud, Chivypaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6482
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 85 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: RC EVENT || Got to be prepared   vr 6 jan 2017 - 10:38

Oh dit was een grapje..
Haar blik viel op Chivypaw die haar kleine stapeltje kruiden verliet om naar haar moeder en vader toe te springen. Ze had express Silvercloud bij de aanvallers geplaatst omdat ze wist dat dit een conflict in het hoofd van Panthergrowl zou brengen. Panther was een van haar betere warriors. En een senior ook nog. Hij stond aan haar zijde. Maar zou hij ook voor Riverclan blijven staan als zijn bloed eigen partner voor zijn neus stond om hem aan te vallen. Duidelijk niet want hij vocht zonder klauwen. Echter moest Silver het wel opgeven en vertellen wat er aan de hand was tegen Chivypaw. Maar dat kwam al te laat want in de verte werden haar kruiden door elkaar gehusseld en nog veel erger nog. Gebroken en verpulverd door andere vechtende katten. Als dit een echt gevecht was geweest.. En daarnaast geloofde butter ook nog wel hier en daar een spoor bloed te ruiken. Dus katten raakte gewond. En wat deed Chivypaw.. Alles behalve het ding waar ze voor trainde.. Oh starclan.
tag: chivy panther & silver (indirect)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

giro555
1274
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: RC EVENT || Got to be prepared   vr 6 jan 2017 - 17:39

Haar blik was nog steeds verbaasd heen en weer aan het gaan toen ze de stem van Smokegaze hoorde. Eerst kwam dit aan als een verluchting, gezien ze gedacht had dat hij haar wel even kon uitleggen wat er aan de hand was. Maar hij daagde haar... uit?. Of nouja... Rustig keek ze naar zijn poten waar ingetrokken nagels zich bevonden, en toen viel het kwartje eindelijk. Dit was zeker weer zo'n verdomde truc van Butter. Gemeen. "Jij eerst vriend." Ze hief haar hoofd hoog de lucht in, klaar om van alles te ontwijken en eindelijk weer eens als zichzelf te vechten.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat

Beertje
1434
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: RC EVENT || Got to be prepared   vr 6 jan 2017 - 20:58

Haar oren zakten nog dieper in haar nek. In haar gezicht woedde een eigen strijd. Het was een ontploft beeld van woede. Boosheid op haar zelf en ook op haar ouders. Dit was zo oneerlijk. Ze draaide zich bruusk af. Aan de nursery zag ze een hoopje. Great. Ze moest niet tussen haar kruiden gaan zoeken. Het geneesmiddel lag een eindje ervan. Voorzichtig pakte ze de stok met haar tanden en liep op Moondreamer af. Ze stak de muizengal onder haar neus. Na een paar minuutjes zou die wel weer wakker worden. Muizengal stonk zo verschrikkelijk hard, dat het wel moest. Toen de poes weer wakker was viel haar blik op een kleintje. Ze liep met de druipende stok naar het kleintje. "In de nursery Pearlykit of je mag eens likken van dit afschuwelijke goedje." Ze keek streng, maar gaf de kleine toch een knipoog. Hij was veel te vinden in haar den, wat erop wees dat hij erg graag med cat wou worden.

Tag: (Silvercloud, Panthergrowl) Moondreamer & Pearlykit


chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member

Bunny
357
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Predator
BerichtOnderwerp: Re: RC EVENT || Got to be prepared   za 7 jan 2017 - 20:09

Pearlykit kreeg de warrior toch van zich af en opeens dook Chivypaw voor hem op. Pearlykit kende haar ondertussen wel, omdat hij zich erg vaak in de medicine cat den bevond. Niet omdat hij ziek of gewond was (al kon dat wel makkelijk met zijn kleine en slanke gestalte), maar wel omdat hij het onbewust enorm interessant vond. Het was fascinerend hoe er zo veel kruiden waren en hoe die katten geneesden. Hij zou het nooit toegeven, en misschien was dat waarom hij de medicine cats zo minachtte; omdat hij wist dat hij er toch nooit een zou worden, en omdat hij ergens wou dat gewone warriors dat ook konden doen. Daarbij, gewone warriors waren veel stoerder en hij was toch zo stoer? Chivypaw zei dat hij of de nursery in moest of aan het stinkende goedje moest likken dat ze bij zich had op een stok in haar bek. De kitten vernauwde zijn lichtgrijze ogen, niet van plan om een uitdaging te ontwijken, en voor ze hem kon tegenhouden had hij al gelikt aan het smerige spul. Meteen vertrok zijn snuit in een walgende emotie en hij probeerde het uit te spuwen, zijn lichtgrijze poten gebruikend om te proberen zijn tong proper te schrapen - en dat allemaal terwijl zijn vechtende clangenoten rond zijn oren vlogen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Luna
104
Actief
Sometimes only words cant heal the inside pain...

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moondreamer
BerichtOnderwerp: Re: RC EVENT || Got to be prepared   zo 8 jan 2017 - 11:30

Moondreamer knipperde met haar ogen terwijl ze langzaam opstond. Een ogenblik was ze vergeten wat er nu ook al weer gebeurde, maar dan herinnerde ze het weer. Er was een gevecht bezig! Maar hoelang zal hij nog duren? Ze opende haar mond om te ruiken tegen welke clan ze ook al weer vechten, maar de geur van muizengal lag nog vers in haar neus. Moondreamer schudde haar kop en keek eens goed. Alleen Riverclan? Ow ja, we vochten tegen onze eigen krijgers! Maar nog steeds snapte Moondreamer er niets van. Ze zag Chivypaw van haar weg lopen naar de nursey. Chivypaw had me dus wakker gemaakt. Dankbaar dat Chivypaw haar had wakker gemaakt, dook ze weer in de strijd. Ze krabde op eener welke kat dan ook, opeens maakte het haar niet uit. Ze worstelde met iemand maar ze had geen tijd te ontdekken wie. Wanneer de worsteling stopte, deed haar kop nog pijn van de klap. Wanneer stopt het gevecht toch?


          

  
                                                       
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
RC EVENT || Got to be prepared
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: