For the wonderful world we know 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 For the wonderful world we know

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Sean
1902
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: For the wonderful world we know   za 17 dec 2016 - 13:08

Kalmpjes opende ze haar ogen om even zachtjes te glimlachen, voordat ze langzaam in beweging kwam. Het was een mooie dag, net zoals gister, en de zon was nu vrij hoog aan de hemel. ed rust in het kamp was na een drukke ochtend wedergekeerd en de ietwat schuchtere kitten was dan ook langzaam weer de den uit gekroppen. met de dag was ze beter geworden in het over de grond kruipen. Haar buikje raakte vaak nog de grond en ze sleepte zich vaak gewoon verder, maar het was goed, ze verwonde zichzelf niet zo. Toen ze echter net uit de nursery was gekomen knipperde ze snel om even vluchtig op te kijken... Ze rook weer een nieuwe geur en keek meteen alert rond. Wie... Wie of wat was daar?! iep.

-Runningtime first


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable

THEME I, II, III, IV

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runningtime
StarClan

Hah, no
281
Actief
Maybe you were my blue moon,
maybe I let go too soon.
Running from what could be,
so terrified of happy,

CAT'S PROFILE
Age: ϟ forever
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Runningtime
BerichtOnderwerp: Re: For the wonderful world we know   za 17 dec 2016 - 13:36

i pretend
that i'm okay
Met ogen dichtgeknepen tot spleetjes liep hij het kamp terug in. Het was duidelijk dat de kater zich niet meer zo veilig in het kamp voelde nadat hij er weer in geaccepteerd was. Loyaal bleef hij wel. Maar zijn aardige en onzekere kant was al ver weg van wat hij nu was. Hij siste lichtelijke automatisch naar een kat dat voor zijn doen te dicht bij hem zat waardoor het een stap naar achteren deed. Zijn blik stond emotieloos maar zijn ijsblauwe ogen lieten een fonkeling van frustratie zien. Hij mocht zich niet zwak tonen.
Hij stopte uiteindelijk met lopen voordat hij bijna op een kitten gestapt was en hij snoof minachtend naar de het kleintje. "Aan de kant, ukkepuk." Gromde hij.[size=10]but i got you this rose
and i need to know

will you let it die
or let it grow?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Sean
1902
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: For the wonderful world we know   za 17 dec 2016 - 17:05

Geschrokken kroop ze wat naar achter toen de kat in kwestie bijna op haar was gaan staan. Ze rilde even en slikte. Wat was deze kat? Was hij gemeen? Zou hij haar weer naar die gemene plek brengen? Hm... "Aan de kant, ukkepuk." Wacht... Wat was een ukkepuk? Misschien was dat wel zijn naam en stelde hij zich voor? Ze had een serieuze achterstand doordat ze een moon in isolatie had geleefd en drukte zichzelf langzaam op om haar neusje even tegen zijn pootje te duwen en op te kijken en even zacht te piepen. Zij was Burnetkit! Hallo daar~


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable

THEME I, II, III, IV

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
For the wonderful world we know
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: