Because I can - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Because I can

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Julia
334
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Because I can   ma 22 mei 2017 - 11:43

Hij vroeg haar of ze nog op avontuur wilde, maar eigenlijk leek hij ook wel te weten dat dat te veel tijd zou kosten. Ze zouden haar gaan missen en dan kon ze hem nooit meer zien. Dus het was beter als ze dat de volgende keer zouden doen. Al wilde ze het dolgraag en zag ze aan haar vader dat hij dat stiekem ook graag wilde. Toch was de situatie er nu niet naar. Niet met het stuk natte mos in haar bek wat ze nodig eens terug moest brengen. Dus schudde ze met tegenzin haar kop. “Ik moet dit terugbrengen, maar de volgende keer heel graag.” Miauwde ze toen. “Loop je met mij mee naar de grens?” Ze glimlachte even naar haar vader. Terwijl nadat ze goed had gekeken of er geen monster aankwam richting de ThunderClan grens begon te trippelen.Mijn oude rotten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Because I can   do 25 mei 2017 - 22:17

Shark deed zijn uiterste best om het vreemde gevoel van hoop dat hij in zijn binnenste voelde zo goed mogelijk te onderdrukken. Hij had tot nu nog van niemand echt gehouden, waarom zou hij er dan mee beginnen omdat zij zijn dochter was? Ze was bovendien ook nog eens een spion voor de ThunderClan, alleen wist ze dat zelf niet. En ergens wist hij dat hij zich daar binnen de kortste keren misschien toch wel schuldig over zou voelen, maar het stelde hem tevreden dat hij die teleurstelling nu nog niet zo ernstig aanvoelde. Zijn blik richtte hij strak op Eveningpaw toen deze antwoord gaf en gaf een knikje ten teken dat hij het begreep. Stomme Clan. Als Eveningpaw in de Elite had gezeten – en waarschijnlijk een andere naam had gehad – dan zouden ze er samen op uit kunnen trekken wanneer ze maar wilden. Onder ouderlijke toezicht had Claw er namelijk geen probleem mee en al zeker niet als het zijn eigen deputy was. Shark was op dat vlak vrijer dan andere members en kreeg ook meer gedaan, hoewel hij ook wel wist waar zijn grenzen waren. “De volgende keer,” bevestigde hij dan ook. “Als dat mogelijk is, kun je wat vroeger vertrekken zodat we uitgebreid de tijd hebben. Zodra je wat ouder bent, zal het voor jou ook wat gemakkelijker worden om in en uit het camp te gaan.” Hij gaf haar een knipoogje. Vervolgens zorgde hij er zorgvuldig voor dat hij aan de kant bleef lopen waar de monsters vandaan kwamen zodat hij, als er eentje uit het niets op zou duiken, haar gelijk aan kon sporen om sneller te lopen. Haar leven was belangrijker dan wat mos en water voor haar Clan. “Het is jammer dat je niet bij mij in de Elite zit,” sprak hij plotseling. “Ik zou het tof hebben gevonden als ik je kon trainen tot een goede member.” Hij keek haar rustig aan. “Niet dat ThunderClan me ervan gaat weerhouden om je te zien en je hier en daar een goede training mee te geven.” Hij glimlachte lichtelijk naar haar en wandelde weer verder. De ThunderClan border kondigde zich al veel te snel aan en Shark had geen idee hoe hij afscheid moest nemen van haar, dus zweeg hij maar en wachtte tot ze bij de border waren.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
334
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Because I can   di 30 mei 2017 - 9:29

Ze had wel door dat hij haar steeds afschermde, maar ze liet hem begaan. Waarschijnlijk voelde het voor hem goed om haar te beschermen. Al vond ze het zelf wat overdreven, ze was geen kitten meer hoor. Toch zei ze er niets over. Stiekem vond ze het ook wel weer leuk dat haar vader zo beschermend over haar was. Na zijn woorden keek ze hem weer aan. “Dan had je er voor moeten zorgen dat mijn moeder mij niet achter had gelaten.” Miauwde ze simpel. Haar pleegfamilie was eerst heel goed voor haar geweest, maar ze waren haar steeds meer gaan negeren en dat deed pijn. Daardoor was ze bang geworden om niet gezien te worden. Om een onopvallende kattin te worden in een grote groep katten, een nietsnut. Dat had haar een strevertje en vechter gemaakt, om te kunnen bewijzen dat ze gezien moest worden. Bij de border stopte ze nog eventjes. “Tot ziens dan.” Met de hap mos en water in haar bek schoot ze vervolgens over de grens. Hem alleen achterlatend.

[Topic uit]Mijn oude rotten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Because I can   ma 5 jun 2017 - 15:31

Shark keek met een rustige blik opzij toen Eveningpaw haar opmerking maakte en drukte zijn kaken op elkaar op niet te lachen. Zo hé! Right in the feels! Maar nee, ze had wel gelijk. Als hij haar niet had achter gelaten in ThunderClan, had ze nu in de Elite gezeten. Maar wie weet wat voor karakter ze dan had gehad. Misschien was het ergens ook wel goed dat ze in ThunderClan was geboren en nu met die domme Clan cats opgroeide. Hoe meer contact ze met elkaar zouden hebben, hoe meer ze misschien zou verlangen naar de Elite en hoe sneller ze in zou stemmen met de plannen van Claw en hemzelf. Ze zouden elkaar binnenkort weer zien en hij zou haar steeds beter overtuigen dat de Elite weldegelijk een goede optie voor haar was. Tegelijkertijd kon hij er op een subtiele manier achter komen hoe het met de ThunderClan gesteld was en deze informatie doorspelen naar Claw toe. Zo konden ze samen een nieuw plan opstellen om ThunderClan eventueel weer terug over te nemen. Hij hoopte alleen dat Eveningpaw het achteraf zou begrijpen. Waarom hield hij daar zelfs rekening mee? Hij had nog nooit rekening gehouden met iemand anders gevoelens. Dat moest hij nu ook niet gaan doen. Hij schudde zijn kop toen hij merkte dat ze bij de border waren en gaf een snel knikje naar zijn dochter. “Tot nog eens,” sprak hij rustig en hoewel hij zijn poten dwong om opzij te stappen zodat hij zich om kon draaien, volgden zijn ogen de grijze pels van zijn dochter om te zien of ze weldegelijk veilig haar border over kon steken. Toen dit het geval bleek te zijn en niets haar leek te stoppen of in gevaar leek te brengen, draaide hij zich pas om en begon terug te lopen in de richting van zijn eigen border. Hij had vandaag niet veel informatie gekregen, maar als ze elkaar over een week of twee weer zouden ontmoeten, zou hij hopelijk wat meer te weten komen over ThunderClan. En met die gedachte liep hij tevreden zijnde terug naar het camp van de Elite.


OOC: Topic done ^^


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Because I can
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: