Restless [+Soulkit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Restless [+Soulkit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Conchfur
Member
Restless [+Soulkit] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Conchfur
BerichtOnderwerp: Restless [+Soulkit]   Restless [+Soulkit] Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 11:36

Het was rustig in het kamp. Het riet, dat langzaam aan het ontdooien was van het nachtelijke vriezen, wuifde zachtjes in de wind. De hemel was dicht bewolkt, en neigde naar een donkerder grijs in de buurt van de horizon; het zou waarschijnlijk binnenkort gaan onweren.
Conchfur lag opgekruld in zijn nest, zijn staart dicht rond zijn lichaam gewikkeld om alle warmte vast te houden. Met een lage grom rolde hij zich om op zijn rug en daarna zijn andere zij, en strekte zich uit met een gaap. Hij spande zijn poten aan en stond op, waarna hij naar buiten liep. Hij knipperde tegen het licht, wat fel werd gereflecteerd door het kabbelende water vlak buiten het kamp. Conchfur ging liggen onder een overhangende struik en liet zijn diepblauwe ogen over het kamp glijden. Hij zou hier even bijkomen voordat hij ging jagen, of wat dan ook nuttig was. De grijze kater begon zijn vacht schoon te maken, wat niet lang duurde aangezien het sowieso al niet zo door de war was.

[+Soulkit eerste post]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soulkit
Member
Restless [+Soulkit] DPKsfdL
Hamilton-trash
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: About 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Soulkit
BerichtOnderwerp: Re: Restless [+Soulkit]   Restless [+Soulkit] Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 14:16

Met mijn oogjes wijd opengesperd scande ik het kamp. Ik had net gedronken en was vol van energie. Aangezien mijn broertjes en zusjes nog bezig waren besloot ik om iemand anders te vinden. De eerste den waar mijn ogen op vielen was die van de warriors. Meteen schoot ik erop af. Er waren vast wel een paar katten die zin hadden in een lolletje, toch? Toen ik net binnen was, struikelde ik en botste tegen een kater op. "Woh!" piepte ik. Terwijl ik opstond schudde mijn kopje om even bij te komen. Ik staarde hem aan met grote ogen.


((~Sorry voor korte post ik moet weg hehe))


Restless [+Soulkit] I4I9X9x
Art by me


Laatst aangepast door Soulkit op za 14 jan 2017 - 16:56; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Conchfur
Member
Restless [+Soulkit] 25k7llh
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Conchfur
BerichtOnderwerp: Re: Restless [+Soulkit]   Restless [+Soulkit] Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 15:19

Conchfur's blik viel op een jonge kit die met haar kleine pootjes door het kamp racete, duidelijk nog vrij jong en waarschijnlijk heel enthousiast over de nieuw gevonden mogelijkheid om te lopen. Hij zag haar zijn richting op komen, maar had niet verwacht vervolgens een klap tegen zich aan te voelen en zijn staart te moeten verplaatsen om in evenwicht te blijven. Zo'n klein beestje kon kennelijk een verrassend grote klap veroorzaken, en hij was meteen wakker.
De kitten piepte luid en krabbelde snel overeind, en Conchfur fronste. Dit was Soulkit, niet? Hij ging over het algemeen niet echt vaak in de buurt van kittens, maar hij hoorde er natuurlijk wel over als er eentje geboren was. 'Te druk om in de nursery te blijven, hm?' miauwde hij, een wenkbrauw lichtjes opgetrokken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soulkit
Member
Restless [+Soulkit] DPKsfdL
Hamilton-trash
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: About 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Soulkit
BerichtOnderwerp: Re: Restless [+Soulkit]   Restless [+Soulkit] Icon_minitimeza 14 jan 2017 - 16:55

Instinctief rolde ik mezelf op als een balletje om de klap op te vallenMet een bons kwam ik tot stilstand. Toen ik opkeek zag ik dat ik tegen een young warrior was opgebotst. De kater fronste. Niet wetend wat ik moest doen maakte ik mezelf klein en bleef hem aanstaren met mijn staart laag. 'Te druk om in de nursery te blijven, hm?' Ik legde mijn oren beschaamd opzij. "Uh" bracht ik na een tijdje uit. "Sorry! I-ik dacht gewoon misschien dat ik iemand hier zou kunnen vinden om mee te spelen," brabbelde ik snel. De kater leek niet erg boos... Misschien zou ik nog met hem kunnen spelen? Mijn oren kwamen al snel weer opgewonden omhoog. "W-wil jij misschien?" Ging ik verder. Met een hoopvolle blik keek ik hem aan.


Restless [+Soulkit] I4I9X9x
Art by me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Restless [+Soulkit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: