Playing by the rules 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Playing by the rules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runningtime
StarClan

Hah, no
281
Actief
Maybe you were my blue moon,
maybe I let go too soon.
Running from what could be,
so terrified of happy,

CAT'S PROFILE
Age: ϟ forever
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Runningtime
BerichtOnderwerp: Playing by the rules   zo 15 jan 2017 - 18:48

i pretend
that i'm okay
Met slome passen liep de zwarte kater het kamp uit. Zijn blik was strak vooruit gericht terwijl hij zichzelf door het WindClanterritorium naar de Twolegplace baande. Hij had zonet weer gevochten met een kat, nou ja, nog niet precies. Het was niet dat hij zo'n kort lontje had. Maar je kon gewoon niet met hem spotten zonder in de problemen te komen. En hoewel de andere kat er zeker naar vroeg, hij bleef rustig. En blijkbaar maakte dat de situatie erger. Kittengedrag, vond hij het.
En dat was zowat de reden dat hij vlak na Sunhigh uit het kamp geglipt was. Hij had beloofd wat te gaan jagen. Maar immers was hij geen Apprentice meer, en zeker geen slaaf. Hij liet een zachte grauw horen bij de gedachte van de WindClan. Hoe lang zat hij vast in de kooi van schaamte? Zo'n 30 manen? Hij was er tenminste blij dat hij zichzelf weer kon zijn. Niet meer die deprimerende kater dat over zijn eigen poten struikelde. Opmerkingen van anderen katten hadden zijn karakter de laatste tijd verergerd. Wat was precies wat ze wouden? Eerst vonden ze zijn vorige zelf irritant en nutteloos. En nu dat hij door de laatste duw veranderd was vertrouwden ze hem niet meer? Dat hij een verrader was. Oh please.
+tags Sunpaw


[size=10]but i got you this rose
and i need to know

will you let it die
or let it grow?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Playing by the rules
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: