All of my friends are heathens take it slow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All of my friends are heathens take it slow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenfall
StarClan
All of my friends are heathens take it slow Mr3jh3
M
820
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: All of my friends are heathens take it slow   All of my friends are heathens take it slow Icon_minitimedo 19 jan 2017 - 18:15

Het was nog redelijk vroeg in de morgen toen de kleine magere zwarte tom-cat zich overeind duwde, hij had zo het idee dat bijna alle kittens nog lagen te slapen of misschien langzaam aan het wakker worden waren. De jonge kitten opende zijn bek en geeuwde luid voor hij zijn nest uit wurmde en zich begon uit te rekken. Nu het leafbare was, was het een stuk kouder en was zijn warme donzige nestje ideaal. Tenminste dat zou je denken. Nee Raven hield niet van zijn nest, hij hield niet van de katten om zich heen. Het liefst had hij een hele grote den alleen voor zich zelf. Dan had hij ook niet het gevoel dat hij hier werd omringd en gevangen werd gehouden door de andere vachten en wanden. Al snel had de tom zijn spiertjes gerekt en liep zachtjes naar de uitgang voor een frisse neus. Een beetje waggelend probeerde hij door de nesten heen te sluipen met zijn ogen nog steeds dichtgeknepen. Oke hij was misschien al oud genoeg om zijn ogen te openen maar Raven deed het allemaal lekker op zijn eigen gemakje en dus met zijn ogen nog steeds dichtgeplakt kroop hij de den uit. Niet dat hij ver weg ging, hij bleef namelijk precies in de opening liggen zodat hij toch van de frisse lucht kon genieten zonder dat een queen weer achter hem aankwam rennen.


- Pearly[/font]The world around us is burning
All of my friends are heathens take it slow Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All of my friends are heathens take it slow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: