I am not what you think [Waspsting] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I am not what you think [Waspsting]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Amberhunt
Member

Bo3
3126
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: I am not what you think [Waspsting]   zo 2 apr 2017 - 12:17

Het was nu een paar dagen na zijn zelfmoordpoging en Amberhunt voelde zich, natuurlijk, nogal slecht. Niemand wist wat er gebeurd was behalve Demonslayer en Bitterpaw en dat wilde hij ook zo houden. Hij wilde geen medelijden van katten die hem daar juist onbewust toe gedreven hadden. Rusteloos liep de jonge warrior door het territorium en keek om zich heen. Eigenlijk zou hij nu moeten jagen maar voor deze ene keer in zijn leven lukte dat niet. Amberhunt besloot toch maar een poging te doen en snoof, hij rook een geur maar niet die van prooi. Het was de geur van een Shadowclanwarrior die hij maar al te goed herkende: Waspsting. Tijdens hun vorige ontmoeting had hij net twee kittens die het kamp uit waren geglipt beloofd dat hij niemand iets zou vertellen. Dat pakte niet heel goed uit en daarbij had Amber het gevoel dat ze eigenlijk vond dat hij meteen verbannen had moeten worden toen hij terugkwam met zijn roguezus Amare. De geur kwam dichterbij en Amberhunt besefte dat ze waarschijnlijk op hem afkwam.
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I am not what you think [Waspsting]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: