What'd I miss [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 What'd I miss [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Draco
Member

Kaiden
1966
Actief
We are outgunned
Outmanned
Outnumbered
Outplanned

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: What'd I miss [open]   zo 2 apr 2017 - 21:19

God f*cking damnit hij was slecht bezig. De witte tom was de afgelopen tijd nauwelijks meer in het kamp geweest en look wat eruit kwam. Hij had nauwelijks meer opgelet op alles en nu had hij zo'n beetje de grootste mededeling van de Elite gemist. Claw had weer eens ambitieuze plannen gemaakt en hij gaf er nauwelijks meer wat om. De laatste tijd gaf hij wel vaker nauwelijks wat om dingen. Draco wierp een blik op de ingang van hun kamp, zo ver er van af zat hij niet. Zijn poten waren geplaatst in het natte gras en regendruppels stroomde over hun heen. Hij had rumours gehoord, de regen was te heftig geworden voor de clans, ze waren zwak en een perfecte prooi. Misschien was zijn oude versie enthousiast meegegaan maar de tom was veranderd. Dit was niet meer zijn gevecht.
Zijn natte kop zakte naar beneden en een zucht verliet zijn bek. Ondanks alles was de Elite niet meer zijn huis, er was te veel veranderd in dat jaar dat hij bij de twolegs zat. Er was veel moeite gestopt in hem maar hij bleek een hopeloze zaak te zijn. De trainingen met Shark, de gesprekken met Claw en Chawl, het werkte niet. Hij gaf meer om Stonepaw -die niks om hem gaf- en om Amare dan om zijn eigen 'clan'. Er was nauwelijks wat meer over van de zorgeloze kat die hij was geweest. Hij had geen idee of het lag aan het feit dat hij ouder was geworden, of de twolegs maar hij wist wel dat het zo niet ging. De tom-cat slaakte een zucht en was van plan om overeind to komen toen een plotseling geluid hem naar rechts liet kijken.


•Draco Malfoy•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What'd I miss [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: