Fate and destiny 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Fate and destiny

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ivywing
Member

Daan
1051
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Fate and destiny   di 2 mei 2017 - 10:28

Ivywing had ervoor gezorgd dat al haar kleintjes weer snel bij haar waren toen de clans deze nieuwe grot hadden gevonden. Hier zouden ze allemaal samen leven, voor nu. Zou het er veilig zijn? Veiliger dan daarbuiten in elk geval. Ergens voelde het wel veiliger, maar StarClan wat zou ze graag willen dat haar zusje hier nu bij haar was. De kittens waren nu bijna tien dagen oud en het zou niet lang meer duren voordat ze hun oogjes zouden openen. Een warrior kwam net aanlopen met de laatste twee, Echokit en Thistlekit, die ze dus snel van hem overnam en tegen zich aandrukte. Nee, het zou niet lang meer duren voordat de oogjes open zouden gaan, het kon elk moment gebeuren.

[ Ivy d'r babies ]❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blithekit
Member

xo Jacqy
7
Actief
there's bravery in being soft

CAT'S PROFILE
Age: Two moons ❧
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fate and destiny   wo 10 mei 2017 - 8:29

Licht snurkend lag het kleine grijze poesje met haar neus in de vacht van haar moeder, haar ogen nog gesloten maar daar zou snel verandering in komen. Blithe was niet echt een zware slaper, wat te merken was aan hoe haar kopje meteen omhoog schoot in verbazing toen er beweging was in het nest in de vorm van twee kittens die er bij werden gepropt. Dit deed ze wel eens vaker in de laatste tien dagen, maar deze keer was er een verandering; haar ogen waren wijd opengesperd en keken vol verbazing naar de witte vacht voor haar. Ze kneep haar ogen stijf dicht om ze daarna weer voorzichtig open te doen, een zacht piepje van verbazing haar bekje ontsnappend. Wow! Ze draaide haar kopje om naar haar siblings, en hief haar pootje om enthousiast een van haar siblings een ferme tik te geven zodat die goed wakker zou worden zodat ze kon kijken of hij ook kon kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightkit'
Member

Daan
20
Actief
If you could see how far you’ve walked, you would see that all’s not lost.

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fate and destiny   wo 10 mei 2017 - 14:14

Lightkit was nog zo jong dat ze niet eens tegenspartelde toen ze elke dag zachtjes heen en weer wiegde in de bek van een warrior. Soms rook ze de geur van haar moeder heel erg, wanneer deze haar droeg bijvoorbeeld, maar er waren ook genoeg momenten dat ze wat minder op haar gemak was omdat de geur van haar moeder weg leek te zijn. Maar zojuist was de slapende kitten weer bij haar moeder neergelegd. Slaperig kroop ze weg in de warme vacht van haar moeder, ze wilde lekker warm slapen nu. Slapen zat er echter niet voor haar in, want ze kreeg een mep van één van haar siblings. Geschrokken piepte ze en toen.. opende ze haar oogjes voor het eerst. Verbaasd keek ze naar de grijzige kitten die haar had geslagen, naar haar zusje. Zacht piepte ze terug, duidelijk niet zo heel geamuseerd door het feit dat ze nu wakker was geworden. Lightkit knipperde een paar keer met haar blauwe oogjes en keek toen om zich heen.. hmn..Mαу уσυя ∂яєαмѕ cσмє тσ яєαℓιту
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Echokit
Member

Mama Beertje
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♣ 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fate and destiny   do 11 mei 2017 - 20:13


❝e c h o y o w l❞

Hij had niet door wat er aan het gebeuren was. Natuurlijk hoorde hij wel verbaasd gepiep en hij antwoordde er dan snuivend op. Momenteel kon de wit met grijze plukkige kitten niet veel. Alleen schoppen en piepen. MIEP! Hij gilde zowat piepend toen hij uit zijn lege dromen. Wie maakte de boss wakker? Hij snoof en gromde. God hij wou gewoon slapen, monsters!
he is like the phoenix, he reborns
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fate and destiny
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: