my heart was full of everything 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 my heart was full of everything

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bo2
552
Actief
" I'm not for everyone.
I'm barely for me. "

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: my heart was full of everything   zo 7 mei 2017 - 17:24


& it bursted in a thousand pieces


Hij wandelde met forse stappen verder. Zijn gifgroene ogen strak gericht op de grond. Heel de clan viel uit elkaar en dat was allemaal door al die stomme doden. Hij keek even op en liet een zware zucht van zijn lippen gaan. Toen hij had gehoord wat er allemaal was gebeurd, in geruchten, had dat een woede in hem aangwakkerd. Het feit dat een kattin die voor hem zo hoog stond, Everstar, zoiets werd aangedaan kon hij niet uitstaan. Hij had zin om zijn nagels in iets te laten zakken maar het feit dat hij daarmee iemand van de kaart kon brengen was iets dat hem tegenhield. Met een zucht en rol van zijn ogen keek hij schuin weg. Zijn lelijke neusbrug jeukte van de tekens die erop stonden, door het ongeval met het monster. Deze had niet alleen zijn schone gezicht weg gewerkt, maar had ook een grote hap uit zijn herinneringen genomen. Langzaam was alles terug gespoeld; als de golven die over het strand heen kwamen. En het had pijn gedaan; zoals zout brandde in een open wonde. Hij klemde zijn tanden op elkaar. Hij was zo allemaal kwijt, allemaal. En nu was hij alleen.
Waarschijnlijk voor altijd.

-Open


Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
my heart was full of everything
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: