Beast with four dirty paws 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Beast with four dirty paws

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Beast with four dirty paws   zo 14 mei 2017 - 21:29


In het gefluister van vogels die de ochtend in hun kalmte aankondigden had River de rust van het hoogland opgezocht. Ze vond het fijn hier te wandelen en geuren mengelden zich hier als een wild oerwoud die al eeuwen overwoekerd was met wilde planten en onkruiden. Het was niks anders dan een zoektocht door de geuren allen en dat was een fijn iets. Ze glimlachte even kort, maar zuchtte na een tijdje. Ze nam al snel halt en stopte om de haren van op haar rechter schouder weer plat te likken. Littekens probeerde ze al even te verbergen. Ze had gezegd dat het van een dier was geweest en daar was ze niet volledig mis geweest. Haar mentor was immers nog steeds een kat... Een dode weliswaar nu... maar nog steeds... Een beest.

-Night➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night •
Member

Linn
98
Actief
He would always be a storm
and she would always be a girl
who danced in the rain

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Beast with four dirty paws   do 18 mei 2017 - 8:12

De poes glimlachte weliswaar enkele seconden toen ze van op de rots waar ze op was gaan staan, de Highlands even goed bekeek. Ze snoof de zachte lucht van de bloemen in en sloot kort haar ogen, waarna ze deze weer opende en haar spieren aanspanden. Soepel sprong ze van de rots af en landde ze voor de blokken steen netjes met vier poten op de grond. Voordat ze het wist begon ze te rennen. Trainen om haar uithoudingsvermogen scherp te houden en haar snelheid wat aan te scherpen. Trainen, trainen, trainen. Ze deed het dagelijks, ook al was ze geen To-Be meer. In vorm blijven, dat was al helemaal belangrijk als je een Cave Guard was. Je moest sterk blijven, fit, klaar om ieder moment op de dag de strijd aan te gaan. Opeens zag ze een poes verschijnen, een calico To-Be die ze herkende als River. Was deze niet pas haar mentor verloren? Ze schudde even met haar vacht toen ze tot stilstand was gekomen. Rustig liep ze op de poes af. "Goededag, River." Begroette ze de To-Be Cave Guard, zonder enige vorm van vriendelijkheid of vrolijkheid in haar stem - maar dat was haar gewoonlijke manier van begroeten. Je moest wel heel speciaal zijn, wilde je direct een glimlach op de lippen van de poes vormen. Ze liet haar blik over de calico vallen. "Wat ben je vandaag van plan te gaan doen?" Vroeg ze dan maar, voor zover ze wist had Skyteller nog geen ceremonie gehouden na het overlijden van River's oude mentor, dus de To-Be had vast niet veel te doen vandaag. Het moest lastig zijn om zonder mentor te zitten.. al zou Night het in haar geval niet eens erg hebben gevonden als Bear er opeens niet meer was geweest. Ze had vast een betere mentor kunnen krijgen, dan.


Night of Shooting Stars

And in the end all I learned was how to be strong. Alone.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Beast with four dirty paws   za 20 mei 2017 - 12:20

River
THAT RUNS DOWNHILLHaar kop tolde van de gedachtes aan haar oude mentor. Het maakte haar duizelig en even had ze haar ogen toegeknepen. Wat ging ze ook alweer doen? Ze wist het niet en meteen sloeg onzekerheid in, als de bliksem die de bomen soms raakte. Het startte een vuur in haar lichaam, die als een wilde alles kapot begon te maken in haar lijf. Ze wist niet wat te doen en paniek was haar ergste vijand op dit moment. "Goededag, River." Klonk er en angst besprong haar midden in de halve paniek die ze had gevoeld in haar lijf. Even sloeg ze haar nagels kort uit en keek met ze grote ronde ogen naar de nieuweling... Ze ontspande echter moeizaam toen ze zag wie het was, Night of Shooting Stars. Het was een gevlekte poes die net zoals haar een cave guard was. Het enigste verschil tussen hun was misschien dat zij nog een to-be was en dus hun leeftijd. Hun instelling was vast ook anders, nee, dat was zeker. Ze slikte even en knikte moeizaam naar de guard. "H... hallo Night..." begroette ze de poes. "Wat ben je vandaag van plan te gaan doen?" uhm... Ze dacht even na en slikte. "Ik... Uhm... Misschien jagen?" klonk er onzeker van de jonge poes af, ze wist dat dat niet haar taak was maar als ze toch niks anders te doen had was het misschien beter niet?


OUR MEMORY WILL BE MY LULLABY
SO SING ME TO SLEEP NOW
➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Night •
Member

Linn
98
Actief
He would always be a storm
and she would always be a girl
who danced in the rain

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Beast with four dirty paws   do 25 mei 2017 - 12:22

Ze keek op van de reactie van de kattin. Deze had al ietwat gestresst geoogd toen de poes haar benaderd had, maar had haar blijkbaar niet eens horen aankomen of geroken. De poes leek zelfs te schrikken van haar aanwezigheid, wat haar even zorgen baarde. Was er iets gebeurd? Of was er iets aan de hand? Ze wist dat de poes pas haar mentor had verloren, dat moest vast een grote indruk op haar hebben gemaakt. Zachtjes sliktte de tortoiseshell kat, terwijl ze ging zitten en haar staart kalmpjes voor haar poten sloeg. Ze luisterde naar de woorden van River. Een frons verscheen op haar gezicht. "Jagen? Maar dat is toch helemaal geen taak voor een Cave Guard To-Be?" Bracht ze verontwaardigd uit. Was River dan niet blij met de rang die haar was aangewezen? "Wat denk je ervan als ik je vandaag meeneem op patrouille? Ik neem aan dat er geen Cave Guard aanwezig is om de trainingen op het moment over te nemen. Skyteller zal vast binnenkort een nieuwe ceremonie houden.." Sprak ze. Het was beter voor River als haar trainingen snel weer werden herpakt. Om een Cave Guard te worden had je immers best wel wat trainingen nodig.


Night of Shooting Stars

And in the end all I learned was how to be strong. Alone.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Beast with four dirty paws   do 6 jul 2017 - 16:22


Oh shi... Night had fronsend naar haar gekeken en gespannen keek ze vlug weg. Het was moeilijk op te brengen maar als ze alleen was en toch niet veel guardstuff kon doen kon ze evengoed dit doen right? Ah damn, waarom zei ze dat eigenlijk nog. Feather was dood door haar stomme complex. "Jagen? Maar dat is toch helemaal geen taak voor een Cave Guard To-Be?" Langzaam knikte de forse calico poes even, haar oortjes wegzakkend in haar nek. Dat... Wist ze ook wel, dat moest niet opgebracht worden om de haverklap. "Wat denk je ervan als ik je vandaag meeneem op patrouille? Ik neem aan dat er geen Cave Guard aanwezig is om de trainingen op het moment over te nemen. Skyteller zal vast binnenkort een nieuwe ceremonie houden.." Langzaam keek ze op, haar vuurkleurige ogen gericht op de poes voor haar, de gouden glans wat verdoft opdat ze eigenlijk niet wilde, maar wist dat ze het moest doen. Ze knikte even en glimlachte even kalm, misschien geforceerd. "Allright, lijkt me goed," sprak ze zacht. in de aanwezigheid zoals katten als night, guards, was ze altijd wat bekrompen... Het was anders bij hunters, waar ze het wat soepelder kon laten, maar je wist nooit.➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Beast with four dirty paws
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: