[open] Invisible tears 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [open] Invisible tears

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2037
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: [open] Invisible tears   di 16 mei 2017 - 19:07

Lizardpath was er in haar eentje op uit getrokken en had zich op een plekje gevestigd waar ze even alleen kon zijn. Dit was één van de hoogste punten van het gebied. Op deze plek stond ze het dichtst bij Starclan, bij haar zusje. Tigerspots. Het was meer dan logisch dat ze even alleen wilde zijn, weg van de anderen om even te rouwen. Ze voelde zich belabberd, moe en haar poten staken nog van de eerdere journey. Ze had de afgelopen dagen zoveel dood gezien, zoveel verdriet. Ze had gezien dat de dood maar een staartlengte verder op de loer lag. De liefde en vriendschap kon in een flits veranderen in verdriet en gemis. Lizardpath was meestal degene die zich sterk hield, die met andere een gesprek aanknoopte om het rouwen op een normale manier te laten verlopen. Af en toe gaf ze de katten ook een kruid, waardoor het sneller ging. Maar bij zichzelf? Wie zorgde ervoor dat zij zich over de rouwperiode kon zetten? Lizardpath richtte haar blik op de hemel, hopend dat Starclan hen hier gevolgd was en ze ooit haar zus nog terug zou zien. De Vulture's drop lag een aantal staartlengtes verder, op een veilige afstand. Even trok de poes met haar oortje toen ze iets hoorde en knipperde ze me haar ogen. De weinige tranen die haar ogen nat hadden gemaakt verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze had zich de afgelopen weken sterker gemaakt, wat wel moest als Medicine Cat. Ze had al veel gezien en moest er maar mee om zien te komen. "Hallo?" mauwde ze kort, niet zeker wetend wie of wat zich achter haar bevond, achter het dikke struikgewas.

OEN


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Demi
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [open] Invisible tears   di 16 mei 2017 - 22:06

Heel vaak ging ze er niet op uit in haar eentje, vooral niet naar deze plek. Ze vond het sowieso niet fijn om alleen te zijn, laat staan op zo'n enge plek als deze. Toch durfde ze het zo nu en dan aan, wat haar ook deze keer naar de gigantische klif leidde. Het uitzicht was wonderbaarlijk, al was dat zo ongeveer het enige dat de Vulture's Drop te bieden had. Een prooi die ze onderweg gevangen had, bungelde slapjes uit haar bek. Het was een haas van redelijke grootte, een vangst waar ze behoorlijk trots op was. Haar hele leven lang mocht ze dan geplaagd worden met het feit dat ze niet het slimste paard van stal was, maar jagen kon ze zeker wel. Ze was een natuurtalent, alsof het elke keer haast automatisch ging. Misschien werkte het feit dat ze amper over dingen nadacht wel in haar voordeel. Na een korte wandeling pikte ze een onbekende geur op, die haar oortjes naar de bron deden trekken. Wat was dat? Voorzichtig stapte ze eropaf, toen ze in de verte een zwart-witte poes zag zitten. Ze kende de kattin niet van gezicht, dus besloot ze enigszins op haar hoede te zijn. "Hallo?" klonk er, afkomstig van de kattin, waarop Sprout zich uit de bosjes werkte. "Hallo!" groette de zandkleurige tabby de clankat met een grote glimlach op haar gezicht. Tot zover haar alertheid. "Wat doe je hier zo alleen?" vervolgde de kleine poes haar kruisverhoor op een vrolijke toon. Dat de kattin voor haar nogal somber was, ontging haar bijna.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[open] Invisible tears
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: