What's gonna kill you, is what you love 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 What's gonna kill you, is what you love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

• Daanz
526
Actief
"There's always gonna be some canyon in the way. There's always gonna be a river I cannot cross. Somewhere along this path that's chosen me. I know I'm gonna fall down, feel lost, feel weak."

CAT'S PROFILE
Age: • 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: What's gonna kill you, is what you love   do 18 mei 2017 - 18:11

Sandflower kwam terug van haar jacht, want naast dat ze extra voor de kittens van Redpetal zorgde had ze ook nog haar warrior taken om uit te voeren. Silverstar had haar met dit alles warrior gemaakt, dus ze moest blijven bewijzen dat hij daarin geen vergissing had gemaakt. Sommige katten werden naar de elders gestuurd, maar Sandflower niet. Ze had potentie en de leader moest dat vast wel in de jonge poes hebben gezien. Ze was sterk, loyaal en een echte warrior. "Redpetal, ik heb wat voor je," zei ze waarna ze vermoeid naast haar zus neerplofte en de eekhoorn haar kant opschoof. "Nee zeggen is geen optie vandaag," mauwde ze terwijl ze haar zusje een lik over diens kop gaf.

[ fist post Redpetal ]Hє ℓινєѕ ιη уσυ, нє ℓινєѕ ιη мє
Hє ωαтcнєѕ σνєя єνєяутнιηg ωє ѕєє
Iηтσ тнє ωαтєяѕ, ιηтσ тнє тяυтн
Iη уσυя яєƒℓєcтιση, нє ℓινєѕ ιη уσυ
Mother of Dragons:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What's gonna kill you, is what you love   do 18 mei 2017 - 19:32


I just keep on keeping on
De rosse poes stuurde een flauwe glimlach naar haar zusje toen die haar richting uitkwam. Haar maag gromde toen ze de eekhoorn in haar bekje zag maar herinneringen overspoelden haar ook bij de geur. Herinneringen van makkelijkere tijden, van jagen in hun oude territorium - van haar ontmoeting met hém. De eerste prooien die ze samen vingen waren een eekhoorn en een houtduif geweest.. Dat wist ze maar al te goed. Ze herinnerde zich zijn groen met goud gespikkelde ogen nog als hij trots was op de prooi die ze gevangen hadden; of die ene keer dat ze bleven slapen in een boomstam omdat het te laat geworden was. Of dat prachtige plekje, open tussen alle bomen, waar ze hem haar hart gegeven had.. Redpetal kneep haar ogen toe en accepteerde de eekhoorn met tegenzin. Bij het likje van haar zandkleurige zusje trok ze zich weg van haar, haar snuitje afgekeerd maar haar lichaam nog steeds naar de andere poes toegedraaid. "I-ik ben g-geen kitten m-meer.. Ik m-moet niet g-getroost.", mauwde de jonge queen zachtjes, haar eigen kittens aankijkend terwijl ze het zei. Ze moest leren om zelf groot te zijn, om zelf volwassen te zijn, als ze wou dat Avidkit en Cedarkit dat ook ooit zouden worden. Ze mocht niet meer zo hard steunen op alle anderen. Het was tijd om op eigen poten te gaan staan - want die van anderen konden ook het gewicht van twee katten niet aan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What's gonna kill you, is what you love
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: