Best of mother and daughter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Best of mother and daughter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Best of mother and daughter   vr 2 jun 2017 - 10:58

Ze groeiden zo snel! Brindlekit en Underkit. Twee prachtkittens. Een zusje en een broertje. Ze had af en toe stiekem naar de andere kant van de grot gekeken waar de Shadowclanners zaten. Lunarkit, Skullkit en Roughkit. Gelukkig zagen ze er gezond en wel uit. Demonslayer was een grote fout geweest. Maar gelukkig besefte hij dat zelf ook. Ze hadden allebei een eigen leven, hun eigen zorgen en het belangrijkste natuurlijk: hun eigen clan. De kater had blijkbaar een partner. Maar van jaloezie was geen sprake bij Bronzemask. Ze had het natuurlijk kunnen weten. Alles was haar fout geweest, het had geen zin om iemand de schuld te geven behalve haarzelf. En die partner van hem, Amberhunt, zag er wel uit als een sympathieke kater. Ze hadden twee vaders. En die van Bronze één moeder. Maar dat was veel meer dan Bronzemask zelf ooit gehad had. Zij was opgegroeid zonder ouders, met een zus. Haar blik ging naar de twee jonkies die tegen haar buikje lagen opgerold. Ze waren in ieder geval niet alleen. Ze hadden een moeder.

Brindlekit
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rivkikker
15
Actief
Als ik ik ben, omdat ik ik ben, en jij jij bent, omdat jij jij bent, ben ik en ben jij jij. Maar als ik ik ben, omdat jij jij bent, en jij jij bent, omdat ik ik ben, ben ik niet ik en jij niet jij.

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Best of mother and daughter   vr 2 jun 2017 - 21:24

Brindle lag lekker behaaglijk tegen haar moeder aan. Het was lekker warm en knus, zo samen met haar broertje. Alles was super, behalve het feit dat ze niet moe was. Ze wilde hier niet liggen - hoe lekker het ook was - ze wilde een verhaaltje! Daarom opende ze haar groen gele oogjes en krabbelde overeind. Dat ging nog steeds een beetje stuntelig, maar het ging al beter dan de vorige keer. Opgetogen keek ze op naar haar moeder. Mama keek ergens naar, totdat ze haar hoofd weer naar Brindle en haar broertje draaide. De rode kitten besteedde daar verder geen aandacht aan. Ze wilde een verhaaltje en daarvoor moest ze bovenop haar moeder klimmen. Dat was namelijk het beste plekje als mama een verhaaltje ging vertellen. Brindlekit wiebelde met haar staartje en krabbelde bovenop Bronzemask's staart. Vandaaruit kon ze overstappen naar haar rug, als ze niet naar beneden gleed. Voorzichtig zette ze een stapje, maar mama's vacht was glad. Met een kreetje tuimelde ze weer helemaal naar beneden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Best of mother and daughter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: