Somthing is bothering you? (Burnetkit) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Somthing is bothering you? (Burnetkit)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Somthing is bothering you? (Burnetkit)   za 3 jun 2017 - 22:32

Oceanbreeze had het wel door dat Burnetkit het moeilijk had met de toevoegingen in het nest. Ze was altijd al gehecht geweest aan de Queen die haar van een onvermijdelijke dood had gered, daarbij kwam ook nog eens dat de kitten later Apprentice zou worden door de verwondingen die ze had opgelopen door een vos. Hoewel de gestreepte kattin zielsveel van de kitten hield, alsof het echt haar eigen dochter was. Was het toch tijd dat ze het uitspraken, zeker nu er nog een nestje van haar en Tigergaze op komst was. Het was mooi weer en de oudere kittens speelden hier en daar wat rond. De laatste tijd leek Burnetkit meer op avontuur te gaan dan met haar clangenootjes te spelen. Met een zachte zucht had de Queen zichzelf overeind gehezen en was ze richting de geur van Burnetkit gelopen. Haar jonge dochtertje en hoewel de kitten niet meer de jongste in het nest was en nu een andere rol op haar schoudertjes droeg zag Oceanbreeze haar nog steeds als een van haar kleine meisjes. Voorzichtig tikte ze met een zacht snorrend geluid haar lichtrosse kitten aan voordat ze haar mee wenkte. "Burnetkit, lieverd. Is er iets waar je met mij over wilt praten. Je lijkt het niet zo te hebben met de jongere kittens waar ik voor zorg." Mauwde de kattin rechtdoorzee. Ze was geen kat om ergens om heen te draaien en hoewel ze de beweegredenen van Burnet niet in zag kon het geen kwaad om haar er naar te vragen. De kitten had alleen haar, waarschijnlijk was ze gewoon bang de Queen te verliezen. Een angst die Oceanbreeze het liefste weg wou halen. De kitten zou haar niet verliezen, elke dag zou ze er voor haar zijn.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Somthing is bothering you? (Burnetkit)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: