Thornface [TC Deputy] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Thornface [TC Deputy]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornface
Deputy

Femke
1246
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Thornface [TC Deputy]   wo 14 jun 2017 - 17:41
Thornface
ThunderClan || Male || Deputy

Algemene informatie
Naam: Thornface
Rang: Deputy
Clan: ThunderClan
Clanleader: Silverstar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 41 manen
Innerlijk
Persoonlijkheid: Thornface is een vrij stille kater die niet vaak uit zichzelf sociaal contact opzoekt. Hij is in het algemeen vrij serieus en er is niet veel nodig om hem in een slecht humeur te krijgen, waardoor het niet verbazend is dat hij zelden vrolijkheid laat zien. Dat betekent niet dat hij niet blij kan zijn – hij laat het gewoon niet graag uitbundig zien. Bij katten die hij zijn vrienden kan noemen zal hij al sneller zijn emoties durven te tonen. Ondanks zijn wat asociale trekjes is hij erg loyaal aan zijn Clan en probeert hij te helpen waar hij kan. Hij houdt niet van grote veranderingen, dus hij doet zijn best om de status quo te bewaren – al gaat dat soms wat onhandig. Verder heeft hij een grote zwakke plek: kittens. Als er kittens in de buurt zijn, verdwijnt zijn humeurige attitude als sneeuw voor de zon en verandert hij in een zorgzame, speelse kater die graag tijd spendeert met de jonge katjes. Menig kat zou denken dat hij de vader is van sommige kittens, maar niets is minder waar – Thornface heeft nooit jongen gehad.
Vindt leuk:
• Kittens
• Alone time
Heeft een hekel aan:
• Drukte
• Sociaal doen
Angsten:
• Verandering
Uiterlijk:

Lichaamsbouw: Een middelgrote kater met een elegant, maar gespierd lichaam.
Vacht: Een vrij korte vacht met verschillende tinten bruin met een ticked tabby patroon, waardoor de vacht op zijn rug veel donkerder lijkt te zijn dan de vacht op zijn buik. (Bij zijn reference sheet heb ik wat creatieve vrijheid genomen wat ticked tabby betreft.)
Ogen: Mosgroen.
Pootkussens en neus: Zachtbruin.
Accessoires: Geen.
Littekens: Hij heeft een aantal kleine littekens die door zijn vacht worden verborgen.
Banden
Ouders:
Moeder: Chestnutpelt (NPC – in StarClan)
Vader: Mosseyes (NPC – in StarClan)
(Dit zijn willekeurige namen. Voel je niet verplicht om een andere naam te kiezen als je één van deze twee namen wil gebruiken.)
Broers/zussen:
Zus: Rosekit (NPC – in StarClan)
Overige familie:
Geen (voor zover bekend)
Verliefd op:
Niemand
Partner:
Geen
Kittens:
Geen (Geadopteerd: Jinglebells, Bloomburrow) (Pleeg: Brokenstep)

Vrienden:
TC - Snowdance - Fate has been cruel.
TC - Jinglepaw - I’m still going to call you Jinglekit whether you want it or not.
TC - Bloompaw - You’ll be alright.
Vijanden:
Geen
Kennissen:
TC - Sandflower - Thanks for making me realize life goes on.
TC - Firedance - You alright?

RC - Chimepaw - Met at a Gathering.

WC - Crowcall - Thanks for listening to the ramblings of a grieving ThunderClan tom.

Rogue - Branchtrove - What am I supposed to think of you?
Geschiedenis
Thornkit werd tijdens Newleaf geboren. Hij en zijn zusje, Rosekit, waren de enige twee kittens in het nest. Helaas ging er iets mis bij de geboorte, waardoor Rosekit nog voor de nacht stierf. Thornkit kan zich niet veel meer herinneren van de tijd die volgde, behalve dat zijn ouders hem veel aandacht gaven en dat hij verder opgroeide als een normale kitten.

Thornpaw kreeg een ervaren ThunderClan warrior als mentor die hem alles leerde over jagen, vechten en het zorgen voor de Clan. Ook deze periode was vrij normaal voor een apprentice en ook al was Thornpaw wat stil, hij was een goede leerling. Een paar manen voordat hij een warrior zou worden, ging hij mee met een patrouille waar onder andere zijn mentor, vader en moeder deel van uitmaakten. Toen ze dicht bij de Twolegplace kwamen, werd de patrouille aangevallen door twee grote honden die de patrouille uiteen liet vallen. Tegen de tijd dat de honden door hun Twolegs werden teruggeroepen was het onheil geschied: Chestnutpelt en Mosseyes waren door de honden gedood. De dagen die volgden spendeerde Thornpaw in zijn nest, rouwend om zijn ouders. Pas toen zijn mentor hem overhaalde om verder te gaan met zijn training, begon Thornpaw zich weer aan te passen. Hij hield zich nog een hele tijd afzijdig – tot hij zijn warriornaam kreeg.

Thornface kreeg zijn nieuwe naam, een naam die de doornachtige aftekeningen op zijn gezicht benadrukte. Hij was trots op zijn nieuwe naam en hij wilde zijn ouders al net zo trots maken, waardoor hij zijn gedrag begon aan te passen. Hij begon vriendelijker te zijn naar anderen en begroette iedereen even vrolijk – dat het geforceerd was viel niemand op. Alleen… Na een tijdje voelde dat niet goed. Het voelde niet als Thornface. Hij besloot om zichzelf een kans te geven en langzaamaan begon hij te stoppen met zich anders te gedragen. Of beter gezegd, in de ogen van anderen begon hij zich juist anders te gedragen. Hij werd stiller en prikkelbaarder, maar dat was eigenlijk wie hij echt was – de kat die ooit Thornpaw was die wist hoe donker het leven kon zijn. Ongelukkig was hij echter niet meer, zeker niet toen hij vaker in de buurt van de nursery rondhing. Het was fijn om de kittens onbezorgd te zien spelen, zonder enige weet te hebben van de harde realiteit. Ze verzachtten zijn hart en al deze gebeurtenissen maakten van Thornface de kater die hij nu is – een struik vol doornen die een kleine roos verbergen.

A Path Unwalked
Nadat er brand was uitgebroken in het ThunderClan kamp, vluchtten de katten naar de Sunningrocks. Hier kwam Thornface in contact met Jinglekit, waarbij hij goed bevriend raakte met haar moeder Snowdance. Hij nam de rol over van pleegvader over haar twee kittens en de verweesde Brokenkit. Tijdens de reis naar een nieuw thuis werd Snowdance gedood op een Thunderpath, waardoor Thornface een tijdlang diep in de rouw zat.

Kort nadat de Clans een nieuw thuis hadden gevonden, bleek dat de deputy van ThunderClan, Zealspark, was verdwenen. Na vier dagen benoemde Silverstar Thornface tot nieuwe deputy, waardoor zijn rouwproces wat naar de achtergrond zakte. Zijn nieuwe taken hielpen hem wel om dit proces goed af te ronden en hij begon langzaamaan vrede te krijgen met de dood van Snowdance. Hij probeerde ook meer tijd te maken voor Jinglekit en Bloomkit, die al snel Jinglepaw en Bloompaw werden tijdens een ceremonie die de bruine kater namens Silverstar had georganiseerd.
Photos by FurLined on DeviantArt.IC post count: 93
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thornface [TC Deputy]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: High Ranks-
Ga naar: