Knocking on heavens door 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Knocking on heavens door

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Knocking on heavens door   ma 19 jun 2017 - 22:38

De kater had nog altijd straf voor het zogenaamd aanvallen van een ThunderClan apprentice. Het was onterecht geweest. Hij wist het, Routpaw wist het, Oceanbreeze wist het. Maar toch zat hij de straf uit. Om hen waarom hij gaf veilig te houden moest hij offers brengen. Hij herinnerde zich de woorden van Raptorecho nog wel, zo onschuldig als het maar kon natuurlijk. Tigergaze voelde gewoon dat zijn halfbroer dit had gedaan, hij kende de kater door en door en wist waartoe deze in staat was. Hij had al zijn dochters en zoons, Oceanbreeze en Routpaw waar hij door voor het vuur zou gaan. In elk geval was dat vuur nu de medicine cats helpen met het sorteren van sterk ruikende kruiden. Al een paar weken lang was hij nu de sidekick van het WindClan medicine cats team. Zo nu en dan glipte hij er eventjes tussenuit, hij was nu eenmaal een kater die graag van zijn vrijheid genoot en toch stiekem wat taakjes tussendoor deed. Maar verder was hij vaak in de buurt van de cave te vinden, hield een oogje in het zeil wat betreft de trainingen van zijn oudste dochters, lette op wanneer zijn kleine nest met Tigerspots door de cave heen denderde en ging soms langs bij Bronzemask die zijn kinderen met Oceanbreeze zoogde.

Op dit moment was hij echter bezig met het sorteren van bessen. "Lizardpath, wanneer waren ze ook al weer niet goed om te gebruiken?" mauwde hij met zijn diepe stem terwijl hij naar de stapel bessen keek. Sommige zagen er een beetje beurs uit, een andere had hij aan de kant geschoven omdat die volledig verschrompeld was.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2037
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Knocking on heavens door   ma 19 jun 2017 - 22:56

Lizardpath was al constant in de weer geweest om haar kruidenstapel terug op het punt te krijgen. Ze had ondertussen haar voorraad, zoals ze die in het oude Windclan kamp had gehad, terug op orde gebracht. Nu de voorraad echter groot was, was de kans op slecht wordende kruiden natuurlijk wel groter. Maar daarvoor had ze Tigergaze ingeschakeld. De warrior, die van haar generatie was, was gestraft geweest omdat hij een apprentice van Thunderclan had aangevallen. Lizardpath kon niets anders dan het te geloven. Ze zou dit dan ook nooit goedkeuren. Wie viel en nu in Starclansnaam een apprentice aan, een weerloze apprentice die nog maar net benoemd was tot apprentice. Longpaw kon je op dat moment eigenlijk nog bezien als een apprentice. De poes had dan ook niet meer gezegd dan nodig was om de kater aan het werk te zetten, om hem zijn straf uit te zitten. Hij mocht dan wel de vader zijn van Tigerspots', haar zus, kittens, maar dat veranderde nu niets. "Lizardpath, wanneer waren ze ook al weer niet goed om te gebruiken?" De zwart-witte poes draaide haar kopje even om toen de bengaalse kater een vraag stelde. "Als ze hun gewoonlijke kleur verliezen en hun ronde, stevige vorm niet meer hebben. Als ze verschrompelen." zei de poes als antwoord. Ze had de kater eerder ook de bladeren laten uitzoeken, op uitgedroogde en onbruikbare bladeren. "Heb je de bladeren ook al afgewerkt?" vroeg de poes dan ook even om te checken. Ze stapte al naar de stapeltjes toe om het zelf te controleren, voordat hij een antwoord had gegeven.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Knocking on heavens door   ma 19 jun 2017 - 23:33

De kater bestudeerde de bessen terwijl hij een vraag had gesteld aan de zwart witte kattin. Rustig wachtte hij af tot hij haar stem zou horen, want dan kon hij verder gaan met het uitzoeken van de bessen. Wanneer de bessen hun gewone kleur verloren en verschrompelden. Hij knikte een keer en schoof een bes waarover hij een beetje had getwijfeld aan de kant. Ergens was het misschien wel zonde, die bessen hadden beter besteed kunnen worden dan straks ergens tussen de rotsen gedumpt te worden. Nu zouden er vast wel vogeltjes op af komen, die de bessen zouden eten. En dan zou er later weer een kat komen die de vogel zou vangen en opeten. Zo waren de clans deel geworden van het ecosysteem bij de mountain. Nu was het enkel de vraag, stonden ze bovenaan de voedselketen of zou er hier ook iets zijn wat op katten joeg? Vroeger hadden ze vaak last gehad van dassen, vossen en honden. Maar hier, hier zaten om te beginnen veel roofvogels. Er waren al een aantal katten prooi aan gevallen, zoals Neverland. Een beetje afwezig rolde hij een bes onder zijn poot door, nog niet helemaal wetende op welke staple hij deze zou plaatsen. Lizardpath vroeg hem of hij al klaar was met de bladeren. Oh, de bladeren. "Eehh.." kwam er uit zijn bek terwijl hij snel over zijn schouder keek, maar zag dat de medicine cat er al bij stond. Zijn ogen schoten terug naar zijn poot, waar hij de bes perrongeluk geplet had. Hij bewoog een beetje met zijn neus en schoof zijn poot over de grond heen om het sap er vanaf te krijgen. Ew. "Ik was.. ik was er al aan begonnen, maar nog niet af.." Om eerlijk te zijn had hij alleen één verschrompeld blad naast de stapel gelegd, daarna was hij verzonken geweest in zijn gedachten en was hij verder gegaan aan de bessen. Een onschuldige grijns verscheen op zijn gezicht, misschien kon hij zich er wel uit praten. "Zijn deze bessen eetbaar?" vroeg hij terwijl hij zich voorover boog en aan een andere bes snuffelde.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat

Yanthe
2037
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Knocking on heavens door   do 22 jun 2017 - 10:56


"Eehh.." Met dat ze aankwam bij de bladeren, zag ze dat er nog bijna niets gedaan gedaan was bij het sorteren van de bladeren. "Ik was.. ik was er al aan begonnen, maar nog niet af.." Lizardpath sloeg even met haar staart toen ze zag dat er één blad wat verder lag. Hij had één blad eruit gevist. Ze had hem in het begin kleinere taken gegeven zodat hij zelf ook wat meer tijd had, maar op deze manier kon ze het niet laten door gaan. "Als je aan iets begint, werk je het ook af." mauwde ze strak. Het streng zijn tegen haar eigen clankatten ging haar de afgelopen moons een stuk beter af. Al kwam dat ook omdat ze gewoon zelf haar poten altijd vol had en ze niet kon tegen iemand die zijn taken niet correct uitvoerde en daarmee tijd verspilde. Toen de kater een ander onderwerp aan wilde gaan om, in haar ogen, een reactie van haar te vermijden, zakten haar oren in haar nek. "Jij zorgt ervoor dat alles vandaag nog in orde gebracht wordt en je blijft hier totdat dat gedaan is. Dus geen pauze's of geen nachtrust voordat het klaar is." mauwde ze strak en zette haar poot stevig neer om haar woorden wat kracht bij te brengen. Everstar en Oceanbreeze mogen de volgende keer katten die een straf moeten doen, ergens anders laten werken. Apprentices konden dit werk nog beter uitvoeren.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Knocking on heavens door   vr 30 jun 2017 - 16:08

Hij had zijn vorige klusje nog niet geklaard, en helaas kwam de medicine cat daar nu ook achter. De kater kon er ook niets aan doen dat hij deze straf uit moest voeren, hij had immers niets met al die besjes en blaadjes. Hij had de kattin gevraagd of deze bessen eetbaar waren. Als reactie daarop kreeg hij dat alles vandaag nog in orde moest worden gebracht, geen pauze's of nachtrust tot het klaar was. "Well, dan gaan we nog een lange nacht tegemoet," mompelde de kater terwijl door ging met het afvegen van zijn poot omdat hij net een besje had geplet. Ew. Misschien kon hij het ding ergens verstoppen onder een blaadje, dan zou Lizardpath niet zien dat hij een goed besje had geplet. "Wat moet ik nu eerst doen? De bessen of de blaadjes?"

i'll be good


For all of the light that I shut out, For all of the innocent things that I doubt, For all of the bruises I've caused and the tears, For all of the things that I've done all these years, for all of the sparks that I stomped out, I'll be good And I'll love the world like I should.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Knocking on heavens door
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: