Can you feel it? (Icecloud) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Can you feel it? (Icecloud)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2951
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Can you feel it? (Icecloud)   vr 30 jun 2017 - 17:30

Hoeveel Leaders zou haar moeder nu al gekend hebben. Had ze ooit verwacht dat haar jongste kitten hier nu zou staan en de Clan zou moeten leiden tot hun eindbestemming, al was dat laatste een zorg voor later. Immers was er op dit moment nog een veilige haven waar de Clankatten konden verblijven, in de buurt van de Tribe. De Tribe Leader, Skyteller was in haar ogen een wijze kat, een die waarschijnlijk onder zijn leden gerespecteerd werd. Hoewel ze nog niet helemaal gewend was aan het feit dat ze nu de verantwoordelijkheid droeg samen met Bronzemask voelde ze zich wel redelijk zeker hierover. Met rustige stappen verliet de kattin de Cavern. Elke ochtend wijdde ze aan de Clan om daarna 's 's middags en 's avonds in de buurt van haar kittens te vinden te zijn. Af en toe moest ze langer door werken maar nu het relatief rustig was, kon ze genieten van haar pasgeboren nestje en de al wat oudere kittens die ze in de komende Ceremonie tot Apprentices zou benoemen. Haar kittens werden al zo groot, ze hoopte dat Neverland net zo trots op hen was, als zijzelf zich hierover voelde. Een bekende witte vacht van Icecloud viel op in haar ooghoek. Haar moeder had het niet makkelijk gehad met de tocht, dat was een ding dat zeker was. Hoewel ze nog niet de leeftijd had van een Elder, was ze wel een van de oudere van de Clan. Deze tocht was alles behalve makkelijk geweest voor iedereen. Voorzichtig nam ze plaats naast het sneeuwwitte gestalte van haar moeder. "Hey mam," mauwde ze zacht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Can you feel it? (Icecloud)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: