Hey Brorther [Thistlekit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hey Brorther [Thistlekit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quietkit'
Member

8
Actief
The smarter you get,
The less you speak

CAT'S PROFILE
Age: Two Moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Hey Brorther [Thistlekit]   wo 5 jul 2017 - 11:49


Het grijze katertje zat stilletjes langs de rand van de grot waar de Clans verbleven. Zijn pluizige grijze vachtje stak alle kanten op, maar daar besteedde hij geen aandacht aan. Zijn blik was gericht op een steentje op de vloer. Een klein steentje dat hij gevonden had in de grot. Iets wat verveeld, maar toch gefocust, bewoog hij het steentje met zijn pootje van de ene kant naar de andere kant en weer terug. Van links naar rechts en niet anders. Tja, de kitten had soms zijn rare trekjes en gewoontes. Het merken van de een kat die dichterbij kwam deed hem stoppen. Toch keek hij niet op of om. In plaats daarvan bleef hij haar de grond staren.

[First post Thistlekit]The smarter you get,
The less you speak

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Viktor
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hey Brorther [Thistlekit]   wo 12 jul 2017 - 22:25

Langzaam opende Thistlekit zijn oogjes en keek om zich heen. Hij begon met zachtjes zijn vacht een beetje te likken terwijl hij observeerde wat er allemaal gebeurde. Opeens viel zijn blik op zijn broertje Quietkit, die aan de ingang van de grot zat. Snel ging de kitten opstaan en sloop voorzichtig  in de richting van zijn broertje. Zijn bewegingen waren alles behalve stil, maar toch hoopte hij ongehoord dichter te kunnen komen. Zijn pluizige, grijze staarte bewoog heen en weer terwijl hij begon met zijn aanloop om vervolgens Quietkit een speelse duw met zijn poot te geven.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hey Brorther [Thistlekit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: