Come play with me ♥ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Come play with me ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frosthunt
Member
Come play with me ♥ Avabby
Mens met 1000 accs
37
Actief
And so the hunter killed the wolf

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Frosthunt
BerichtOnderwerp: Come play with me ♥   Come play with me ♥ Icon_minitimema 10 jul 2017 - 20:31


Rustig keek de hoog intilligente poes naar de klif waar ze langs liep. Het was haast een sin om te denken aan alle dingen die ze hiermee kon doen, sterker nog, waarmee ze plezier mee kon hebben. Hoe dan ook rolde ze even zuchtend met haar ogen. De tweekleurige dingen werden echter al snel gericht op het einde van de richel waar ze op liep en haar fijne pasjes versnelde zich. Ze was niet meteen de meest fijnste, maar een goed gevormde kattin, hoog op haar poten. Ze had duidelijk een vrouwelijk lichaam maar men mocht het niet onderschatten. Nee, ze had niet veel spieren, maar dat had ze ook niet nodig in haar kwestie. Waarom zou ze? Ze was niet zoals die ruige boeren die hier rondliepen? Grijnzend keek ze even naar een schaduw die over haar viel. Het liet hara poten tintelen van opwinding, het zou komen, iets zat te komen, opwinding, opwinding. Al die herhaling was gewoon saai, eentonig. Ze had verandering nodig. AL dan niet spelend met haar eigen leven. Waar zat er meer spanning in dan? Het neerhalen van anderen op een jacht naar genot of zien of je kleine game het zo ver kon krijgen om overleving te garanderen? Het wonderbaarlijke onvoorspelbare die erin lag was iets dat haar lijf liet oplichten in geluk en genot dat niet te beschrijven was en gillend, grijnzend dook ze dan ook net weg voor een aanval van hogere fronten. De roofvogel was een sukkel want hij kon haar dik lichaam niet eens grijpen, wat een loser. Ze grinnikte enkel een keer en besloot er een sprintje voor te nemen. Ze was opzoek naar een soort cave waar ze gewoon even kon in gaan, zien hoe het zou verlopen. Misschien trok ze wel iemand mee in haar kleine game van leven of dood. Hoe leuk zou dat zijn, een multiplayer was altijd zoveel fun. Kalm tikte ze dan ook heen en weer met haar staart, haar neus niet volgende, haar oren niet volgende. Wie weet zou ze dan selecteren op haar eigen genot, haar eigen zieke gedachtes, haar eigen preferenties. En dat wilden we nu niet eh. Want was er fun als je wist wie de mede player zou worden van de jacht? DE jacht op de katten natuurlijk! Want de schaduw viel alweer over haar en ze voelde het wel komen, hij was het ana het inschatten... Maar het was zoooo verschrikkelijk saai om dit weer opnieuw te doen... Maar goed dat er iemand verscheen voordat er weer een déjà vu zou plaatsvinden, anders was het zo jammer van alle dramatische opbouw die ze tot nu toe had gehad in haar kopje. Ze rende dan ook meteen naar de kat toe, geen idee wie het was en zei glimlachend. "Hey ik zou rennen, die vliegende rat heeft honger," zei ze even waarna ze knipoogde en wegschoot. A- Ah! Hoe geweldig~ Eens zien hoeveel fun ze zouden hebben.

-Open


TO HUNT OR BE HUNTEDTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Come play with me ♥ 5e3ALQu
James
296
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Baneflower
BerichtOnderwerp: Re: Come play with me ♥   Come play with me ♥ Icon_minitimema 10 jul 2017 - 20:44

Kijk, er waren verschillende redens waarom Bane de bewoners van deze wereld haatte, een daarvan was omdat ze idioten waren, zoals de grijze kat voor haar wederom leek te bewijzen. Want waar de gevlekte poes nog maar een verdomde seconde vrijetijd wilde moest iemand zich er weer mee bemoeien. Want tja, een of andere gek kwam met een roofvogel haar kant op gerend. En tja, misschien voor haar geen probleem maar als snack-sized katje wilde ze die dingen gelieve ontwijken als het even kon. Vandaar dat ze ook een diepe grom maakte toen ze het ook op het rennen moest zetten. "Kan je verdomme niet mij mee intrekken jij idiote feeks" Gelukkig kon ze onder een stel stenen duiken net voor de vogel neer leek te slaan. Ze keek dodelijk naar de kat. "Het is jouw vogel, jij mag hem voeren"


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Come play with me ♥
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: