I talk to rainbows 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I talk to rainbows

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatkit
Member


Elfje
84
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: I talk to rainbows   wo 26 jul 2017 - 0:14HeatwaveDe jonge kitten was met een bal opgerold mos aan het spelen. Met zijn kleine poot sloeg hij er tegen aan, en het vloog een stukje verder. Dit herhaalde hij, en herhaalde hij, totdat...BAM. Hij was tegen iets aan gebotst. Iets groots. Al was alles voor hem nog groot. Hij merkte al snel dat hij tegen een kat was aangekomen, door de vacht die zijn gezicht kriebelde. Snel krabbelde Heatkit omhoog en stapte hij achteruit. "S-sorry!" Stamerde hij.
Oh hoe hij hoopte dat de kat niet boos was. Hij haatte het als katten boos werden op hem voor iets wat per ongeluk gebeurde. Want daar kon hij niets aan doen, toch? Dus waarom werden ze dan boos? "Ik was aan het spelen, en het ging per ongeluk!" Piepte hij snel. Zo wist degene dat feit tenminste. Al wist hij niet of het veel zou uitmaken. Hij zocht de blik van de ander op, en zijn eigen amberkleurig oogjes kruisten met blauwe. Hij slikte wat nerveus. Deze kat was toch best wel intimiderend. Hij was een stuk groter en sterker als hem. Zou hij al een warrior zijn?


+Venompaw 1stI Wish That I Could Be Like The Cool Kids
'Cause   all   the   cool   kids,   they   seem   to   fit   inIf you saw a heat wave

Would you wave back?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I talk to rainbows
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: