Goofy grin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Goofy grin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Goofy grin   zo 20 aug 2017 - 14:12

Het was hier best hoog. Zeg maar, uitzonderlijk hoog, en het was anders dan wanneer je in een boom zat en zei 'dit is hoog'. De drop had een soort onheilspellende hoogte, een die je deed vermoeden dat als je er te lang naar zou kijken, het je op zou slokken en ondanks al je pogingen te blijven staan je de diepte in zou vallen. Aan de ene kant was het eng, aan de andere kant aanlokkelijk. Hoe lang zou je vliegen, hoe vrij zou je je voelen voordat je ongetwijfeld de leegte in geworpen werd? De kater was nieuwsgierig, en dat maakte hem wel een beetje bang. Daarom bleef hij een goed eind bij de leegte vandaan terwijl hij zijn poot waste. Tall had een rustig plekje gezocht om zich te wassen, en om even na te denken. Dat deed hij steeds vaker de laatste tijd, er was ook veel om over na te denken. In zijn korte tijd als leider had hij veel vijanden gemaakt al, en nog meer katten gewoon in general boos gemaakt. Om dus al zijn vijanden te kunnen managen, was er nadenken nodig.

- Tallfright 1st
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
581
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 18moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Goofy grin   wo 30 aug 2017 - 23:38

Het was simpel geweest. Houdt je gedeisd. Dat was niet zo heel moeilijk. Met zijn huidige frustraties kon hij ook niets anders dan zich gedeisd houden. Sandflower, de poes waar hij een oogje op had en waarvan hij dacht dat het wederzijds was, had kittens gekregen van een ander. Een kater die ook nog eens achtergebleven was in het oude clan territrium. Moest de kater hier gestaan hebben, had hij zich niet zo gedeisd kunnen houden dan dat hij nu was. Nu was het vooral verontwaardiging die rond spookte in zijn kop. Hij wilde boos zijn, maar hoe kon dat ook? Al Sandflower's kittens hadden een handicap. Ze had het moeilijk genoeg. Tallfright, die zich de laatste tijd veel buiten begaf, bleef verdwaasd staan bij die laatste gedachten over Sandflower. Alles in zijn kop sprak hem momenteel tegen. Waarom was hij niet gewoon boos op de poes, kwaad? HIj kon haar makkelijk laten weten hoe hij over haar dacht, over wat ze gedaan had. Zo zou Sinclaw tenminste reageren. Zo had zij het hem eigenlijk aangeleerd. Toch was er iets kleins in zijn lichaam, dat hem weerhield om dat te doen. Was er dan toch een sprankje goedheid in de kater? Aangeboren goedheid of zelfs iets van Brightspots dat in hem was achtergelaten? De kater keek op en zag een eindje verder, bij de rand van de kloof een gestalte zitten. Tallshadow, de kater waarmee hij een prefix deelde. De kater die hij overal maar bleef tegenkomen, alsof het zijn schaduw was. Zijn naam was in dat geval zeer toepasselijk. Shadow. "Jij hier." mompelde hij kortaf, zoals hij altijd geweest was tegen de Shadowclanner. Tallfright bleef een eindje van hem afstaan. Het was zeer verleidelijk om de kater een enkele duw te geven van de klif, maar daarmee hield hij zichzelf niet gedeisd.


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16202
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Goofy grin   vr 13 okt 2017 - 23:36

When you speak of the devil. Hij zat hier nog maar een tijdje, toen plots zijn naamgenootje in zijn blikveld verscheen en verstarde. Tall glimlachte even wat bemoedigend, om aan te tonen dat hij niet zou bijten, en er was ook geen thunderpath om de ander overheen te lokken in de hoop dat hij soort van aangereden zou worden. Het zou het leven zoveel makkelijker gemaakt hebben als dat gelukt was, maar foei Tall, niet zo denken. Neem in dat geval een voorbeeld aan de naamgenoot, die tenminste een gesprek opende. Tall antwoordde met een wenkbrauwwiebel en een simpele ”Ik hier,” Want naja, er had niet echt een vraag in de opmerking van de ander gezeten dus dit leek het meest logisch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Goofy grin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: