{Windclan Kittens Mini Event} Clannetje Spelen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 {Windclan Kittens Mini Event} Clannetje Spelen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: {Windclan Kittens Mini Event} Clannetje Spelen   di 22 aug 2017 - 17:30


De nieuwe generatie was geboren en al aardig gegroeit. Bronzemask had iets leuks verzonnen voor ze, tenminste, ze hoopte dat het leuk zou worden. Schattige kittens, onnozele kittens, stoertjes, poesjes, het hele spul mocht meedoen. Ze liep naar de nursery na even te hebben nagedacht. Het was een spontane ingeving geweest die ze helemaal had uitgedacht. "Alle kittens die zin hebben in een spelletje, verzamelen!" Riep ze met haar vrij lage, rasperige stem. Ze leidde de kleine menigte naar een minder druk plekje in de grot, wel in het 'Windclan gedeelte' natuurlijk, en wachtte tot alle kittens er waren. "Het spel heet clannetje spelen. Iedereen stil zodat ik de regels uit kan leggen." Ze kuchte even en begon het spel uit te leggen. "Jullie worden verdeeld in twee 'clans'. Jullie mogen zelf weten bij wie je gaat maar beide clans moeten ongeveer hetzelfde aantal kittens hebben. Jullie gaan OVERLEGGEN wie van de clan waarin je zit de Leider is. De rest zijn Warriors. De ene clan heeft een zogenaamd 'Camp' aan de rechter kant en de andere aan de linkerkant van mij. De leiders van beide clans gaan een strategie verzinnen en leggen die uit aan de warriors. Jullie gaan namelijk stoeien. Vanzelfsprekend worden tijdens het stoeien alle nagels ingehouden." Ze stopte even om de kittens aan te kijken waarvan ze dat soort streken verwachtte. "Als je pijn hebt roep je 'STOP' en dan moet je tegenstander stoppen, anders mag die niet meer mee doen." Ze pauzeerde even om alles te laten indringen in de bende kleintjes. "Oké! Jullie mogen je verdelen in twee 'clans' en overleggen wie de Leader is."
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw''
Member

Linn
786
Actief
The quieter you become
the more you can hear

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Windclan Kittens Mini Event} Clannetje Spelen   di 22 aug 2017 - 17:40

L I O N K I T
Only in art will the lion lie down with the lamb
and the rose grow without a thorn
Ze zat weer rustig in haar eentje met een mosballetje te oefenen, toen opeens haar pleegmoeder Bronzemask tevoorschijn kwam en alle kittens van Windclan bij elkaar riep. Nieuwsgierig stapte ze op haar af. Dit kon veel betekenen, of het zou een lame spel zijn waaraan ze niet aan mee zou doen, of het zou een perfecte kans zijn om meer te kunnen leren. En dat bleek wel zo. Er werden twee clans opgesteld, een aan de rechterkant en een aan de linkerkant. Ze moesten een strategie bedenken en dan met elkaar stoeien. Hmn, interesant! De kitten liet haar blik even over de andere kittens heen glijden, niet bepaald opzoek naar iemand tussen de menigte. Waarna ze kort knikte en besloot naar de rechterkant van het veld te lopen. Ze keek om zich heen, afwachtend wie haar team zou joinen. En wie als eerste de leiderpositie zou willen claimen. Ze was meer een loner als het ging om werken, maar teamwork zoals dit daar deed ze maar al te graag aan mee. Dus als iemand haar zou aanstellen als leidster, zou ze het helemaal niet erg vinden. Wellicht dat ze het zelfs zou suggereren in de groep, maar ze wachtte geduldig tot iedereen er was. Ze ging niet door de cave blèren 'IK WIL LEIDER ZIJN', zo was ze niet.

Tag: Rechterkant ~
89


Her walk is like a shot of whisky.

Neat and strong and full of purpose and so many underestimate her punch.
Knocking on heaven's door
:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Windclan Kittens Mini Event} Clannetje Spelen   zo 27 aug 2017 - 21:18

Oh wauw, dit spel klonk heeeel ingewikkeld. Mama zei in ieder geval heel veel woorden. Maar Homekit wilde toch wel heel graag meedoen, want spelletjes waren leuk! Dus deed ze haar uiterste best om mama's uitleg te volgen, wat duidelijk te zien was aan haar fronsende, verwrongen 'nadenkgezicht'. Ze dacht dat ze het wel ongeveer snapte, maar koos nog niet meteen een kant. Kiezen was ook zo moeilijk! Eerst maar kijken wat de anderen deden. Even bleef ze stil zitten, totdat ze zag dat Lionkit naar rechts liep. Meteen stond ze op en liep ook naar rechts. "Ikke bij jou!" piepte ze opgewekt. Haar zusje was immers superstoer, dus ze wilde echt wel bij haar in het team. Ze lachte stralend naar Lionkit. Zou ze het leuk vinden dat Homekit bij haar zat? Hopelijk zou ze het leuk vinden. Hopelijk zou ze zeggen dat ze het heeeeel leuk vond.

Tag: rechts :3


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fraypaw
Member

Inge & Butter
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {Windclan Kittens Mini Event} Clannetje Spelen   ma 28 aug 2017 - 7:34

Fraykit keek toe hoe zijn zusjes naar de rechterkant liepen. Nu wist hij wel welke kant hij ging kiezen, namelijk de andere kant! Hij was de enigste kater in zijn nestje en werd soms gek van al die poezen. Kalm trippelde hij naar de linkerkant van de ruimte, zijn kin trots omhoog. De kater liet zijn kleine kont zakken, ging zitten en wachtte rustig af tot Bronzemask het teken gaf. Hij voelde zich wel stoer zo, zijn mama was Leader en zijn oppasmama Deputy. En dan had hij het nog niet eens over zijn vader gehad. Hij was dan wel geen Leader of Deputy, maar hij was de allersterkste en stoerste Warrior in zijn ogen.

Tag: Links"All you need in life is a friend who has chocolate."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Windclan Kittens Mini Event} Clannetje Spelen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: