Sir? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Sir?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sugarkit.
Member

.
22
Actief
And the stars blinked,
as they watched her carefully,
jealous of her shine

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Sir?   di 22 aug 2017 - 22:09

i thought that i was dreaming
when you said you loved me

Met de beste slag die ze ooit had geslagen, sloeg de kleine kitten het mosballetje de lucht in. Zo ver en zo hoog dat het middenop een steen terecht kwam.. waar zij natuurlijk nooit van haar leven op zou komen. Of in ieder geval, niet met haar momentele lengte, nog met de kracht die ze in haar jonge kittenpootjes had. Met grote ogen keek ze omhoog naar het grijze object, in de hoop dat het mosballetje er op speciale wijze vanaf zou vallen. Maar dat gebeurde natuurlijk niet, Starclan wilde niet helpen op dit moment. Starclan had er waarschijnlijk niet eens de tijd voor om bij zoiets onzinnigs te helpen. Hoe dom ook, ze had nooit zo hard moeten slaan tegen dat ding op de eerste plaats! Wat als ze iemand had geraakt?! Dat zou ze zichzelf nooit vergeven hebben! De kitten besloot even om de steen heen te lopen, in de hoop dat er een weggetje naar boven zou zijn. Een kleinere steen waarop ze kon klimmen, zodat ze vervolgens op de grote steen kon komen. Maar helaas, de steen stond alleen en er waren enkel nog grotere stenen die leidden naar de reusachtige muur en vervolgens naar het plafond dat hen omringden. Met een diepe zucht pleurde de kitten dan ook haar achterwerk op de grond. Daar ging haar spelletje!

Ze keek de Cave door en bedacht zich dat ze natuurlijk een van de grote katten kon vragen of ze haar balletje er vanaf konden halen! Ze stond op en trippelde op de dichtsbijzijnde kat af, een zwarte kat om precies te zijn. "Meneer?" Kwam er in een piepstemmetje uit, waarna de kitten haar ogen direct drie keer groter waren. Oh nee, OH NEE! De ander was een poes, geen kater! Hoe kon ze haar nou meneer noemen! Ze stamelde wat, opende haar mond enkele keren, maar meer dan de ander geschokt aanstaren kon ze niet. Het was bijna net zo erg als een andere moederkat mama noemen.. nee, het was erger zelfs! Ze kon wel door de grond zakken!

Swallowflight

1
BY MITZIBe soft for the sake of every hard heart; show them with every movement of your body
that gentle does not mean weak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3163
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sir?   wo 23 aug 2017 - 9:51
SWALLOWFLIGHT


De poes had vandaag Jinglepaw vrij gegeven, wat eigenlijk betekende dat deze moest gaan jagen en op patrouille moest gaan. Of oefenen met andere apprentices. Ach, het maakte Swallowflight niet zo veel uit wat die snotaap deed. Als ze zichzelf maar niet in de problemen bracht. Het was nog niet erg laat -nog niet eens zonhoog-, maar de zwarte warrior had vandaag al een eekhoorn gevangen, en gunde zichzelf nu wel om wat prooi van de prooistapel te pakken om te verorberen. Ze was niet erg kieskeurig wat prooi betreft, maar vis was niet echt iets wat ze wilde. Gelukkig voor haar waren er maar enkele warriors -Riverclankatten- die vis vingen, en veel vis was er dus niet op de stapel. Ze pakte een goed uitziende eekhoorn, en nam die mee naar een wat rustiger plekje. Ze begon de staart van de eekhoorn uit te pluizen, wat zoals altijd een heel -vies- gedoe was.

"Meneer?" Eerst dacht Swallowflight dat het piepstemmetje iets wilde vragen aan een kater bij haar in de buurt, maar toen ze even om zich heen keek zag ze dat er geen katten in de buurt waren. Een beetje verward keek ze naar beneden en zag inderdaad dat het kittentje naar haar keek. Kennelijk had deze al door dat zij helemaal geen meneer was, en keek heel geschokt en beschaamd. Eigenlijk had ze het wel met het kleine beestje te doen, dus heel boos zou ze niet zijn. Beledigd, ja. "Uh... heb je het tegen mij?" miauwde de poes, niet goed wetende wat ze anders moest zeggen. Dit was, hoe noemde je het, heel erg awkward.
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sugarkit.
Member

.
22
Actief
And the stars blinked,
as they watched her carefully,
jealous of her shine

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sir?   do 24 aug 2017 - 13:14

i thought that i was dreaming
when you said you loved me

De kitten stond daar maar, met grote ogen opkijkend naar de zwarte poes die bezig was geweest aan het uitplukken van de staart van een eekhoorn. De poes merkte haar op, maar leek om zich heen te kijken, waardoor Sugar nog meer door de grond wilde zakken. Wellicht had ze gedacht dat de kitten het op de eerste plek tegen een ander had gehad, als er een ander in de buurt was geweest dan had ze zich daar nu naartoe gedraaid, om haar fout te maskeren. Maar helaas, ze waren helemaal alleen. De dichtsbijzijnde kat stond enkele staartlengtes van hen af. Sugar kon niet veel meer doen dan met grote ogen naar de Thunderclan kattin te staren, verstard bleef ze dan maar staan. Misschien als ze niet zou ademen dan zou de kat haar niet opmerken? Nee, helaas, zo werkte het niet, want de kattin vroeg of Sugar het tegen haar had. Ze opende haar mond en deze klapte direct weer dicht. Oh, hoe ging ze dit nou weer goedpraten? "I-i-i-i-ik.." Stamelde ze, duidelijk over haar eerste woord vallend. Ze keek verslagen naar de grond en traantjes welden op in haar ogen. Oh nee, niet huilen, niet nu! Nee, nee, nee, nee! Ze probeerde ze weg te knipperen, maar dat werkte niet meer. Druppeltjes gleden over haar wangetjes heen, terwijl ze verslagen naar haar pootjes staarde. "S-s-sorry.." Stamelde ze dan maar. Kon ze niet gewoon door de grond zakken? Nu?

4
BY MITZIBe soft for the sake of every hard heart; show them with every movement of your body
that gentle does not mean weak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nyn
3163
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: ★ 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sir?   za 26 aug 2017 - 15:16
SWALLOWFLIGHT


Kennelijk dacht de kitten er hetzelfde over. Dat dit echt super gênant was. Swallowflight was al niet echt een kei in het omgaan met kittens --hoewel er wel verbetering in zat--, en dat maakte het voor haar nog erger. "I-i-i-i-ik.." stamelde Sugarkit, en meteen had de warrior het met de kitten te doen. Oh, ze hoefde niet bang te zijn. Swallowflight was niet echt het type om boos te worden, en gezien ze altijd als jongensachtig was geweest, maakte het ook weinig uit hoe ze aangesproken werd. Het werd alleen maar erger, want de witte kitten begon ook nog te huilen. Oh god. Hier had Swallow niet op gerekend, en ze was niet echt een troostend persoon. Sommige dingen konden heel goed uitpakken, maar troosten stond nou niet echt op dat lijstje. "S-s-sorry.." hoorde ze het poesje zeggen, waarna Swallowflight een glimlach op haar gezicht toverde. "Eh.. het geeft niet hoor. Je hoeft niet te huilen," probeerde ze, waarna ze wat onhandig naar het kleine ding staarde. Ergens vroeg ze zich af waarom Sugarkit naar haar toe gekomen was, maar dat zou ze later wel kunnen vragen. Eerst moest die kitten stoppen met huilen.
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sir?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: