Forgive me. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Forgive me.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistpaw'
Member

Kip
128
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mistpaw'
BerichtOnderwerp: Forgive me.   za 2 sep 2017 - 16:46

Waarom ging alles zo rampzalig slecht? Iedere dag zag ze haar zusjes weggaan om te trainen, iedere dag groeiden zij en kwamen ze terug om hun vrienden te vertellen over wat hun allemaal geleerd was. Haar half zusjes en broertje groeiden als kool en hoewel het kouder werd, leek alles toch zo goed als in harmonie. Voor haar stond de tijd echter stil. Na haar armzalig ongeluk was haar verteld om enkele dagen binnen te blijven, wat ze zonder tegenspraak had gedaan. Nu werd ze af en toe nog meegenomen naar Crowfur, maar hun trainingen waren sloom en ze bakte er niets van. Ze was hem tot last, en hoewel hij zo aardig zijn best deed om dat te verbergen, wist ze het wel. Ze was iedereen tot last, en nu was de kans er ook nog eens dat ze niet eens warrior zou worden. De jonge poes had het nieuws pas gehoord en het had haar gestoken als een mes. Waarom kon ze niet gewoon als de rest zijn, leven zoals iedereen deed. Er was geen plaats in deze harde wereld voor iemand zoals zij, voor iemand die te bang was om haar kansen te pakken. Zachtjes snuffelde ze en merkte hoe er opnieuw tranen over haar gezicht rollen. Oh, ze was ook zo zwak. Burnetpaw had gelijk; In plaats van iets doen om haar problemen op te lossen, leek het enige te zijn wat ze kon doen, erover huilen. Een aansteller, een ongeluk, dat was ze. De jonge poes dook zachtjes huilend in elkaar in een afgelegen deel van de grot, hopend dat niemand haar zou vinden.


[eerste post Tigergaze]Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams

Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Forgive me.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: