A sacrifice to save you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A sacrifice to save you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: A sacrifice to save you   vr 15 sep 2017 - 11:07

My past has tasted bitter for years now

De kater was de hele dag niet in de clan cavern geweest. Toen de eerste zonnestralen zich hadden laten zien had hij de grot verlaten. De kater was tegenwoordig een stuk minder aanwezig dan normaal. Nu waren er ook wel wat dingen gebeurd de laatste tijd. Een paar dagen geleden had zijn dochter het dode lichaam van Magpiehowler meegenomen. Zoals gewoonlijk wanneer een kat zijn of haar reis naar StarClan maakte hadden ze 's nachts bij zijn lichaam gewaakt. En weer was er iemand van zijn generatie weg. Eerst Mousewish, nu Magpiehowler. Was hij de volgende? Met een beetje geluk zijn verschrikkelijke halfbroer. Vroeger waren ze vaak met z'n viertjes geweest, die goede oude tijd.. kuch.

"Niks hier is van jou, alles moet je met je clangenoten delen." Tigerkit hief zijn kopje om zo wat meer neer te kunnen kijken op de ander. "Als je wil dat ik je veer niet kapot maak, vecht er dan maar voor," zei hij waarna hij zijn scherpe hoektandjes liet zien in een grijns.

Hij was altijd een rotzak geweest tegenover Magpiehowler, zelfs toen ze nog maar net oud genoeg waren om op vier poten rond te kunnen lopen. Maar later was het verbeterd.. eigenlijk pas na de dood van Mousewish. Het was ergens grappig, de rood met witte kattin had de drie katers verbonden. Elk van hen had om haar gegeven, allen op hun eigen manier. Tigergaze vond nog altijd dat hij het meeste van haar had gehouden - op zijn rare manier dan. De bengaal was geen makkelijke om van te houden. Maar als hij van je hield.. dan was het voor altijd. En dat maakte het leven voor hem alleen maar moeilijker. Mousewish, Oceanbreeze, Routpaw. Wat moest hij met zichzelf aan. Zijn eerste liefde, zijn huidige partner en zijn beste vriendin. Zou elke kater zo'n gecompliceerd leven hebben..?

Hij zat bij de rand van de Vulture's Drop en keek naar de zonsondergang. De lucht kleurde alle kleuren van de regenboog, en over een tijdje zou de duisternis overnemen en kon hij hen weer zien daar boven.
But the blood on my hands scares me to death
with Oceanbreeze


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A sacrifice to save you   zo 24 sep 2017 - 19:02

Tigergaze was de hele dag niet in de Clan Cavern geweest en Oceanbreeze had het te druk met alle zaken die onder Leader en Queen zijn vielen om echt naar hem op zoek te gaan. Toch zodra ze de tijd had deed ze het. Met rustige passen vertrok ze uit de Clan Cavern richting de Vulture's drop, een gevaarlijke plek waar de meeste katten het liefste niet kwamen. Echter was Tigergaze niet de meeste katten. Hij was anders, en toch, toch hield ze van hem. Niemand had waarschijnlijk verwacht dat de twee katten ooit samen zouden komen, en kittens op zouden voeden. Zeker niet buiten hun gebruikelijke territorium. Oceanbreeze hoopte maar dat ze zonder al te veel problemen de reis zouden kunnen vervolgen wanneer de tijd daar was. Tot die tijd moesten ze de vreemde ziekte onder controle zien te houden en voor elkaar zorgen. Er waren voldoende katten die aan de ziekte ten onder gingen, Magpiehowler was er een van geweest, hij was rond de leeftijd van haar en Tigergaze toen hij naar Starclan vertrok. Russetpaw had de kater naar de Cavern gebracht. Hoewel Russetpaw haar eigen kitten niet was, had ze haar wel gezoogd, ze wist nog tijdens de droogte dat de rossige kattin het behoorlijk te verduren had gehad. Met een zachte zucht stapte ze op de bengaal af, die duidelijk naar de lucht keek, die nu al de tekenen van een zonsondergang vertoonde. Beide hadden ze veel verloren en wat ze hadden verloren, liep nu rond in Starclan. Ze hoopte dat hun zoontje zich vermaakte daar, dat er voor hem gezorgd werd. Als zijzelf dat niet kon, dan zou het hopelijk zo zijn dat een ander dat op zich zou nemen. Ze sprak niet, drukte enkel haar neus even in een stille begroeting tegen de schouder van haar partner aan waarna ze naast hem plaats nam. Misschien moest ze het met hem wel over Scarrove en Crowfur hebben. Er was zoveel gebeurd, dat ze het liefste op haar partner steunde.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A sacrifice to save you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: